05 paź 2024, Cerdanyola del Vallès

Som Vallès trail

Zapisy i informacje

Zapisy

Inscripció FEDERAT
05/10/2024 08:00 68km

Inscripció NO FEDERAT
05/10/2024 08:00 68km

Inscripció CONDUCTOR
05/10/2024 08:00 68km

Guies inclusius
05/10/2024 08:00 68km

Dane kontaktowe

Kontakt z organizatorem

Podstawowe informacje

Miejsce zawodów
Can Xarau, Carrer de les Camelies, s/n
Polityka zwrotów
Només per raons imputables a l'organització.

Regulamin

REGLAMENT DE LA CURSA

Informació general

Article 1.- El Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola (CEM) és el promotor de la caminada solidària “Som Vallès Trail”, en la qual hi col·laboren les entitats: Club Excursionista de Ripollet, Grup Senderista de Barberà, l’Unió Excursionista Sabadell, Centre Excursionista de Castellar, l’Unió Excursionista de Matadepera, Centre Muntanyenc Sant Llorenç de Terrasa, Club Excursionista Sant Quirze del Vallès i el Club Muntanyenc de Sant Cugat.

Article 2.- Som Vallès Trail és un esdeveniment amb una finalitat solidària on el 100% de les donacions van destinades a la Fundació Oncolliga, per ajudar a les persones amb càncer i als seus familiars, durant tot el procés de la malaltia, amb l’objectiu de millorar el seu benestar i la seva qualitat de vida.

Article 3.- Som Vallès Trail és una caminada per equips amb un doble repte: esportiu i solidari. L’objectiu és completar el traçat en menys de 16 hores i recaptar el màxim de fons que aniran destinats integrament a la Fundació Oncolliga, de manera que cada equip participant haurà de aconseguir un donatiu mínim de 600€. Aquest donatiu s’haurà d’haver realitzat abans del 2 d’octubre.

Article 4.- Cada equip participant estarà format per 6 membres, 3 dels quals han d’estar sempre en marxa. A més, pot haver-hi una persona que es podrà inscriure com a xofer.

Article 5.- Els participants de cada equip podran fer els relleus única i exclusivament en els espais habilitats en cadascun dels 7 avituallaments de la prova. Fora d’aquests punts, no es podran canviar els components de l’equip.

Article 6.- Cada equip podrà dispossar d’un vehicle d’assistència per traslladar els caminaires que no estan en cursa i per portar el material i l’avituallament que creguin necessari. Els vehicles d’assistència tindran un distintiu exclusiu i podran accedir als avituallaments en els espais habilitats per a ells.

Article 7.- Hi haurà un total de 7 avituallaments més el de l’arribada. Només els participants amb dorsal en podran fer ús, i els conductors oficials dels cotxes de suport tindran dret als avituallaments de sortida, dinar i arribada. En cap cas ho podran fer familiars i acompanyants.

Recorregut

Article 8.- La caminada solidària Som Vallès Trail consta de 68 quilòmetres i passa per 9 poblacions de la comarca del Vallès Occidental. El desnivell màxim és de 1.400 metres (Puig de la Creu, 668 metres) i el terreny de pas són pistes i alguns corriols, amb petits trams d’asfalt inevitables.

Article 9.- El temps límit per a completar el recorregut serà de 16 hores.

Article 10.- L’organització establirà uns límits horaris (temps de pas) d’obertura i tancament dels trams. Aquests temps estan calculats per un ritme de caminar d’entre 4 km/h i 6 km/h.

Article 11.- Els temps de pas, estaran indicats en cada avituallament i seran els voluntaris de l’avituallament o els escombres els que notificaran als equips si es troben a prop del límit del tancament. En cas d’arribar al següent punt de control fora de temps, l’equip serà desqualificat.

Article 12.- El recorregut de la caminada s’haurà de seguir a través dels dispositius digitals d’orientació GPS i telèfon mòbil. El recorregut estarà marcat amb cinta identificativa de Som Vallès Trail al llarg del recorregut i per voluntaris en els punts conflictius, com ara encreuaments de camins i girs que s’estimin complicats d’interpretar.

Article 13.- En cap cas es podrà retallar el recorregut, essent motiu de desqualificació de la prova o penalització, depenent de la gravetat.

Article 14.- En cas d’haver de comunicar-se amb l’organització de Som Vallès Trail, a la part del darrere del dorsal de cada participant, estaran indicats uns números de telèfon a través dels quals els participants podran posar-se en contacte amb l’organització.

Article 15.- En el cas d’abandonament d’algun equip per qualsevol circumstància, aquests tenen l’obligació de comunicar-ho via telèfon a l’Organització o al personal de l’avituallament més proper.

Article 16.- El recorregut podrà ser modificat per motius de seguretat, tant per causes climatològiques com per qualsevol causa de força major aliena a l’organització. En aquest cas s’informarà prèviament als participants dels canvis.

Article 17.- A Som Vallès Trail podrà participar qualsevol persona major d’edat. Els menors d’edat amb setze anys o més podran participar amb una autorització dels pares o tutors.

Article 18.- Som Vallès Trial és una caminada respectuosa amb el medi ambient i vol evitar la generació de residus, per això els participants hauran de portar el seu propi got o material per a la hidratació durant la cursa.

Inscripcions i donacions

Article 19.- Els participants podran inscriure’s a partir del dia 1 de març del 2024 a la web www.somvallestrail.cat El preu de la inscripció serà de 40 € pels participants i de 20 € per al conductor. El període d’inscripcions es tancarà el dia 2 d’octubre del 2024.

En el moment d’arribar als 150 equips, s’obrirà una llista d’espera.

Article 20.- Les inscripcions es realitzaran a traves del link “inscripcions” que hi haurà a la pagina www.somvallestrail.cat

En el moment de fer la inscripció de l’equip cal inscriure com a mínim 1 component, que actuarà com a responsable de l’equip. La resta es podrà inscriure més tard, i sempre abans de la data de tancament d’inscripcions.

Totes les dades que es demanan en el moment de formalitzar l’inscripció, són necessàries per a poder participar a la Caminada Solidària Som Vallès Trail per Oncolliga.

En fer la inscripció es demanarà la talla de la samarreta amb què s’obsequiarà als caminadors i xofers. Després no es podrà modificar en cap cas.

Article 21.- Les donacions es realitzaran a traves del link “donacions” que hi haurà a la pàgina www.somvallestrial.cat. Aquest link redigirà a la web d’Oncolliga, on es preguntarà si es vol desgravar la donació. En cas afirmatiu, serà obligat omplir les dades necessàries per tal que l’entitat Fundació Oncolliga pugui emetre el corresponent certificat.

Article 22.- Cada equip podrà realitzar les accions i organitzar els esdeveniments que cregui necessàris a fi d’aconseguir l’import de la donació. Aquestes accions es faran en nom i sota l’única responsabilitat de la persona o organització que les hagin promogut, mai de l’organització de Som Vallès Trail per Oncolliga.

L’organització a través de la pàgina web www.somvallestrail.cat donarà una llista d’idees i facilitarà les imatges oficials (logos), per tal d’ajudar a promocionar aquestes activitats.

Article 23.- En el cas que un equip el dia 2 d’octubre, no arribi a l’import mínim de la donació, no serà reconegut com a equip participant a Som Vallès Trail per Oncolliga i tant l’organització com la Fundació Oncolliga, no retornarà els imports abonats.

Article 24.- Els participants tindran garantida l’assegurança necessària i els protocols sanitaris necessaris en cas d’accident.

Article 25.- No està permès participar a Som Vallès Trail amb animals de companyia.

Acceptació de les normes

Article 26.- Tots els participants de Som Vallès Trail coneixen les característiques d’aquesta prova i hi participen de forma lliure i sota la seva responsabilitat. Els participants accepten aquest reglament i es donen per assabentats de tot el seu contingut. Tanmateix, es comprometen a complir tots els seus articles, tant pel que fa a material obligatori com a mesures de seguretat.

Article 27.- Els participants eximeixen l’organització de qualsevol mal que puguin patir tan personalment, com del seu material per causes alienes a l’organització.

Article 28.- Els participants declaren trobar-se en perfecte estat de salut en el moment de començar la cursa i eximeixen de qualsevol responsabilitat l’organització pel que fa al seu estat de salut.

Article 29.- Qualsevol reclamació s’haurà de fer per escrit i anirà dirigida a l’organització.

Article 30.- L’organització es reserva el dret de poder modificar aquest reglament, notificant amb la suficient antelació qualsevol modificació del mateix.

Article 31.- En el moment de formalitzar la inscripció es dóna el consentiment a que s’incloguin les dades dels participants en un fitxer privat propietat dels organitzadors, amb la finalitat exclusiva de la gestió del repte.

Article 32.- Tots els corredors renuncien als seus drets d’imatge durant el repte. L’organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d’interès propi.

Article 33,- El dret a la pròpia imatge és un dret reconegut en l’article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l’aplicació de la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre.

L’acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza al Club d’Esports de Muntanya de Cerdanyola la filmació de la seva participació a Som Vallès Trail, i els dona el seu consentiment per la seva difusió i explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant la prova, en les quals resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s’utilitzaran per finalitats diferents de les indicades.

Article 34.- En cas de males condicions meteorològiques, o per raons de seguretat, l’organització es reserva el dret de variar els límits horaris establerts prèviament, o la suspensió del repte.

Què cal portar

– L’organització de Som Vallès Trail per Oncolliga facilitarà als participants:

 1. Un dorsal amb xip numerat per a cada participant, el qual serà personal i intransferible, podent l’organització desqualificar l’equip si el seu ús no és correcte.
 2. Acreditació per al vehicle d’assistència, per tal que pugui accedir als avituallaments en els llocs assenyalats per l’organització.
 3. El track del recorregut en el format Wikiloc i en el format GPX.
 4. Sistema de control de pas i seguiment GPS.

– El material obligatori per a cada un dels participants és el següent:

 • Dorsal (facilitat per l’organització)
 • Got personal
 • Telèfon mòbil (un per a cada participant)
 • Manta tèrmica d’alumini (una per a cada participant)
 • Xiulet (un per a cada participant)
 • Paravents (un per a cada participant)
 • Sistema per a la hidratació per a cada participant (de la forma que es cregui més convenient: bidó, bossa d’hidratació, etc.)
 • 2 farmacioles (una pels participants i l’altre en el vehicle de suport)
 • Llanterna frontal amb piles de recanvi o llanterna de recanvi (una per participant) (obligatori portar-la a sobre a partir de les 17 hores).
 • 4 agulles imperdibles (per enganxar el dorsal)

– El material recomanat a portar en la farmaciola és:

 • 4 Paquets de gases (sobres de 5 unitats estèrils)
 • Povidona ioadada (Betadine, Topionic), mínim 25 ml.
 • Bandes de sutura tipus “Steri-Strip”.
 • 1 Caixa apòsits tipus Tiritas.
 • 1 Caixa apòsits tipus Compeed.
 • Analgèsic/antiinflamatori (Paracetamol, Ibuprofè, Aspirina…)
 • Sèrums mono dosi (5 ampolles)
 • 1 Agulla estèril (precintades)
 • 1 Bena elàstica 5×5
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Czytaj więcej   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼