17 gru 2023, Sant Sadurná d'Anoia

V CURSA DE NADAL SANT SADURNÍ D’ANOIA 2023 CODORNIU

Wyniki

Teraz dostępne zdjęcia tej rasy!

Wyniki

Cursa 10k
17/12/2023 10:30 10km

Cursa 5 km
17/12/2023 10:30 5km

Dane kontaktowe

Kontakt z organizatorem

Regulamin

1. INTRODUCCIÓ.

L’organització de la cursa de Nadal de Sant Sadurní d’Anoia va a càrrec del CLUB ESPORTIU SANSA SUA TOT, amb el suport de l'Ajuntament de Sant Sadurní d'Anoia, Caves Codorniu i varies entitats i empreses col·laboradores.

2. ​CURSA i PREUS.

DIA: Diumenge 17 de desembre 2023

HORA:

10.00 Cursa Infantil (NO competitiva)

10:30 Cursa i Caminada de 10 km.

10:30 Cursa i Caminada de 5 km.

Es realitzaran calaixos en la zona de sortida per a garantir la seguretat dels participants.

SORTIDA i ARRIBADA: Caves Codorniu (Avda Jaume Codorniu S/N)

WEB INSCRIPCIÓ: https://sportmaniacs.com/es/races

WEB CLUB ORGANITZADOR: www.sansasuatot.com

La cursa infantil NO es competitiva, és gratuïta, només la poden correr els menors de 14 anys i es permet l'ús de carros per a bebès (inscripció obligatòria).

Inscripció a www.sansasuatot.com.

En qualsevol cas, tots els menors de 18 anys han de presentar una autorització escrita, en el moment de la recollida del dorsal, del pare/mare o tutor/-a legal conforme accepten el reglament i que els tutors seran els responsables de l'actuació del menor (document que es troba al web de la cursa), www. sansasuatot.com.

El preu de les curses competitives cronometrades és únic e independent de la distancia a realitzar:

 • 14.-€ Cursa 10 K (corredors cronometrats).
 • 12 -€ Marxa Nordica 10 K (caminaires)
 • 12.-€ Cursa 5 K (corredors cronometrats).
 • 10.-€ Marxa Nordica 5 K (caminaires).

3. DISTANCIES

Les distancies de les curses seran:

Cursa Infantil: 700 m.(NO competitiva)

Cursa de 10km.

https://ca.wikiloc.com/rutes-cursa-de-muntanya/cursa-de-nadal-10-k-2023-2-5-k-jardins-i-caves-codorniu-154663933

Cursa/Marxa de 5 km.

https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/cursa-de-nadal-5k-2022-117337411

Els circuits estaran degudament senyalitzats amb elements visibles i de fàcil reconeixement i es podran veure a la web del club i a la web d’inscripció de la cursa.

En el transcurs de les curses competitives i en camins estrets, els corredors sempre tindran prioritat sobre els caminadors (Marxa Nordica) i aquests últims cediran el pas al corredors, important dintre de les caves anar sempre per la dreta i en filera d’un.

Les curses es podran fer corrent o caminant però sempre amb un límit de temps de 2 hores.

En la cursa de 10km (amb xip), podran participar tots aquells majors de 14 anys que ho desitgin. En la cursa de 5 km (amb xip) està oberta a partir de 8 anys complerts el dia de la cursa. Encara així, els menors de 14 anys hauran d'anar acompanyats dels seus tutors i ser capaços de recórrer les curses en el temps límit de 2 hores, segons article 5.3 reglament de la FECC.

Caminaires obertes a totes les edats, els menors hauran d'anar sempre acompanyats dels tutors o responsables.

L'organització es reserva el dret a modificar el recorregut per motius justificats. El mal temps no serà motiu de suspensió de la carrera, tret que sigui una causa major, en aquest cas s'ajornarà la carrera per a un altre dia.

4. DORSAL

Cada dorsal serà personal i intransferible i només serveix per participar a l'edició 2023 de la Cursa de Nadal de Sant Sadurní d’Anoia i en les corresponents categories.

Durant tota la prova el participant estarà obligat a portar el dorsal sempre a la part frontal del cos, de forma totalment visible i per sobre de la roba.

El dorsal portarà incorporat un xip que permetrà fer un seguiment del corredor (dorsal corredors).

En el dorsal hi haurà el número de telefòn d’emergència a què trucar. També hi haurà un espai perquè el corredor apunti dades rellevants com un tel. de contacte o informació per als equips mèdics en cas d'emergència per si estan inconscients, com poden ser el grup sanguini RH o si es pateixen al·lèrgies, sida, epilèpsia, diabetis, malaltia celíaca...o qualsevol altra malaltia destacable.

(4.1) DOCUMENTACIÓ NECESSÀRIA PER LA RECOLLIDA DEL DORSAL

1. DNI/PASSAPORT

2. Correu electronic de cofirmacó d’inscripcio a la cursa.

(4.2) SI EL TITULAR DEL DORSAL NO POT RECOLLIR-HO PERSONALMENT

En cas que el/la titular del dorsal no pugui recollir-lo personalment en les ubicacions, dates i horaris previstos en el programa de l'esdeveniment, podrà designar a una persona que el faci per ell, i que haurà de presentar-se a la recollida de dorsals amb fotocòpies o fotografies de la documentació descrita anteriorment DNI/PASSAPORT.

5. INSCRIPCIONS

Les inscripcions es faran anticipadament per Internet a la web: https://sportmaniacs.com

Es garanteix talla de samarreta a les inscripcions realitzades fins el dia 26 de novembre del 2023 a les 24 hores.

El període d'inscripció es tancarà el dia 10 de desembre del 2023 a les 24 hores, les inscripcions realitzades entre el 26 de novembre i el 10 de desembre del 2023 no tenen garantida la talla de samarreta.

La organització es pot reservar els dorsals que cregui oportuns per als seus compromisos.

Les places de la cursa són limitades a 1000 participants (independentment de la categoria i de la distància)

Per la cursa infantil es necesaria la previa inscripció el mateix dia de la cursa o el el dia 16 de desembre al matí de 10 a 13 hores al lloc on es realitzarà la entrega anticipada de dorsals, a partir del dia 1 de desembre també es podran fer a la web de la cursa: http://cursanadal.blogspot.com/

El dia de la cursa el lliurament de dorsals s'ajustarà de forma ESTRICTA al programa de la cursa i començarà a partir de les 7:45 h del matí. En qualsevol cas, a partir de les 09:45h NO ES LLIURARAN MÉS DORSALS. El dorsal haurà de ser visible, no es podrà doblegar, ni modificar.

El dia 16 de desembre s’entregaran dorsals anticipadament a les Caves Codorniu de Sant Sadurní (Avda. Jaume Codorniu S/N) de 10h a 13h.

La cursa es cronometrarà amb xip electrònic que facilitarà l'organització juntament amb el dorsal dels corredors. El xip no es lloga. Es prega no portar cap altre xip el dia de la cursa.

6. CATEGORIES i PREMIS

*CARRERA 5KM:

-1r masculí general

-2n masculí general

-3r masculí general

-1r masculí local

-1r Junior masculí (fins 18 anys)

-1r Senior masculí (de 19 a 40 anys)

-1r Veterà masculí (de 41 a 60 anys)

-1r Master masculí (més de 61 anys)

-1ra femení general

-2na femení general

-3ra femení general

-1ra femení local

-1ra Junior femení (fins 18 anys)

-1ra Senior femení (de 19 a 40 anys)

-1ra Veterna femení (de 41 a 60 anys)

-1ra Master femení (més de 61 anys)

*CARRERA 10KM.

-1r masculí general

-2n masculí general

-3r masculí general

-1r masculí local

-1r masculí Codorniu

-1r Junior masculí (fins 18 anys)

-1r Senior masculí (de 19 a 40 anys)

-1r Veterà masculí (de 41 a 60 anys)

-1r Master masculí (més de 61 anys)

-1ra femení general

-2na femení general

-3ra femení general

-1ra femení local

-1ra femení Codorniu

-1ra Junior femení (fins 18 anys)

-1ra Senior femení (de 19 a 40 anys)

-1ra Veterna femení (de 41 a 60 anys)

-1ra Master femení (més de 61 anys)

Els premis a millor local i els de les categories no seran acumulatiu i no podran ser, en cap cas, cap dels 3 primers classificats de la general de la cursa ni guanyadors d’altres premis.

Les edats de les diferents categories es consideren els anys complerts fins el mateix dia de la cursa.

Entrega de trofeus entre les 11:30 i les 12:00 h.

7. ASSEGURANÇA

La Cursa de Nadal 2023 ja inclou una assegurança esportiva d'accidents segons Reial Decret 849/1993 de 4 de juny i assegurança RC segons Reial decret 1507/2008,de 12 de setembre (la qual està a disposició dels corredors el dia de la cursa a la taula de la organització).

8. SERVEIS ALS CORREDORS

Amb cada dorsal s’entregarà una samarreta de la cursa i una bossa amb obsequis dels nostres col·laboradors i patrocinadors , als menors de 18 anys no es lliurarà l'obsequi del nostre patrocinador principal Codorniu, cava a la bossa del corredor ni al podi per la Llei 1/2002, d'11 de març, de tercera modificació de la Llei 20/1985, de 25 de juliol, de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència.

"1. Ni en els establiments de venda i de consum de begudes alcohòliques, ni en altres llocs públics no és permès de vendre ni subministrar cap mena de beguda alcohòlica als menors de divuit anys.

en el moment de la inscripció s’escollirà la talla de la samarreta fins el dia 26 de novembre, a partir d’aquesta data la talla de la samarreta no s’assegurarà i s’aniran entregant junt amb els dorsals fins esgotat totes les talles disponibles.

A la línia d’arribada s'obsequiarà a tots els corredors amb beguda i avituallament solit.

Aquests obsequis al igual que la samarreta s’entregaran amb la recollida del dorsal fins les 9:45 h del mateix dia 17 de desembre de 2023.

Hi haurà 2 avituallaments a la cursa de 10 km i 1 avituallament a la cursa de 5 km respectivament al llarg del recorregut i avituallament per a tots a l’arribada. La cursa Infantil només tindrà avituallament a la zona d’arribada.

L'organització posarà a la disposició dels participants el servei de guarda-roba.

Un vehicle d'assistència sanitària medicalitzada i un vehicle de suport vital bàsic, estarà en un lloc visible a l’entrada de les caves Codorniu per si fos necessari al llarg de la prova.

Al finalitzar la cursa en posarà a disposició dels corredors un llistat amb els temps realitzats.

Els corredors podran decarregar un diploma de participació e imatges de l’arribada a la web de https://sportmaniacs.com/es/races.

(8.1) EVACUACIÓ I EMERGÈNCIES EN EL RECORREGUT.


Tots els corredors estan obligats a socórrer a qualsevol altre participant que ho necessiti, dins de les pròpies capacitats i coneixements. No fer-ho implicaria incórrer en un delicte greu per omissió de socors, estipulat per la llei.

En cas que el propi corredor o un company no pugui arribar a un avituallament per sí mateix

degut a una emergència mèdica o de qualsevol altre tipus, caldrà seguir les següents instruccions (també indicades darrera el dorsal):

• Si hi ha cobertura de mòbil: Trucar al telèfon indicat en el dorsal, descriure la situació i seguir les instruccions que s’indiquin.

Si NO hi ha cobertura de mòbil: Trucar al 112 i indicar:

 • Que som participants de la Cursa de Nadal de Sant Sadurní d’Anoia.

 • Punt aproximat en el què ens trobem.

 • Problema o emergència mèdica que ens afecta.

 • Nom i número de dorsal, propi o del pacient (en cas d’assistir-lo).

• NOMÉS SI ES POSSIBLE ens desplaçarem a un punt SEMPRE DINS DEL RECORREGUT MARCAT en el que tinguem cobertura telefònica, per estar en contacte permanent i directe amb Direcció de Carrera.

• Tenir en compte que un cop demanada l’ajuda es mobilitzaran un seguit de mitjans en base a la informació obtinguda i que per tant la informació que facilitem serà molt important.

• NO podrem sortir mai del camí marcat, ja que això dificultaria la nostra localització.

• A l’hora de planificar el material cal tenir en compte estar preparats per situacions de pas molt lent o fins i tot de llarga espera en condicions meteorològiques adverses.

• S’haurà d’avisar de qualsevol canvi que es produeixi entre el moment de la trucada i de la nostra localització.


9. NORMES INTERNES CURSA.

La participació en la cursa és sota responsabilitat i risc dels participants. L'organització declina qualsevol responsabilitat per danys (qualsevol tipus de dany) que la participació en la cursa pugui ocasionar a un mateix o a tercers (personals o materials).

Les fotografies que es prenguin al llarg de la carrera podran ser usades per promocionar aquesta o altres carreres, així mateix l'organització podrà penjar-les públicament en el seu web i altres xarxes socials.

No s’abonaran la inscripció en cap CIRCUNSTANCIA.

No es faran canvis d’inscripcions a partir del dia 26 de novembre inclos.

No es permet l'ús d'auriculars funcionant a l'interior de les caves per seguretat.

NO ES POT FER LA CURSA AMB GOSSOS.

NO ES POT FER LA CURSA AMB COTXETS DE NENS.

10. SEGURETAT I COMPORTAMENT GENERAL.

 • Tot corredor té el deure de prestar socors a un altre participant que estigui en perill o accidentat, i està obligat a comunicar-ho al control mes proper o al telèfon d'emergència de forma immediata. La privació dauxili podrà ser penalitzada amb la desqualificació.
 • És obligació de cada corredor portar qualsevol residu que generi: envasos, papers, residus orgànics, etc., fins als llocs assenyalats i habilitats per l'organització. Un bastó trencat en competició es podrà lliurar en un control. El competidor que no els dipositi o els deixi en una zona preparada podrà ser penalitzat.
 • El menjar que porti el corredor haurà d'anar marcat amb el número de dorsal.
 • Tot corredor haurà de fer el recorregut marcat i abalisat per l'organització. No respectar-ho o no passar per algun dels controls establerts serà causa de penalització i que podrà anar des de l'amonestació fins a la desqualificació total, segons el cas.
 • Els participants han de seguir, en tot moment i durant tot el recorregut, les instruccions dels membres de lorganització.
 • Els competidors han de comportar-se esportivament en tot moment i mostrar-se respectuosos amb els altres esportistes, comissaris i altres membres de lorganització. A més, han de ser curosos amb les instal·lacions habilitades per a la prova.

11. ABANDONAMENTS.

Els abandonaments s'han de fer als punts d'avituallament. Si per causa d'accident o lesió el corredor queda immobilitzat i no pot arribar fins a un avituallament, activarà l'operatiu de rescat contactant telefònicament amb l'organització mitjançant el Telèfon Mòbil d'Emergència (tindràs disponible al dorsal).

Un corredor podrà retirar-se de la prova sempre que ho desitgi, però ho haurà de fer d'acord amb els punts següents:

 • Trucar al telèfon d'emergències i comunicar-ne la retirada.
 • Es retirarà en un avituallament i lliurarà el Dorsal o Xip de cronometratge.
 • El competidor assumirà tota responsabilitat des que abandoni voluntàriament la prova i podrà deixar la zona pels propis mitjans.
 • En cas que el participant ho desitgi, l'organització facilitarà l'acompanyament a la zona de meta dels corredors que hagin decidit abandonar després del tancament del control de l'avituallament on aquests es trobin.

12. PENALITZACIONS I DESQUALIFICACIONS.

(12.1) PENALITZACIONS.

Es produirà la penalització o desqualificació d'un corredor quan incorri en qualsevol dels punts indicats a continuació (l'equip arbitral tindrà potestat per fer advertències, si ho considera oportú, abans d'aplicar una penalització):

 • No respectar l'itinerari abalisat o senyalització de recorregut per tallar.
 • Rebre ajuda o avituallament (excepte auxili) de qualsevol persona sigui competidor o no, fora de les zones habilitades per a tal fi.
 • Negar-se a portar el dorsal posat, tallar-lo o cedir-lo.
 • Llençar deixalles durant el recorregut.
 • Impedir ser avançat o obstaculitzar un altre corredor.
 • No fer cas a les indicacions de lorganització, àrbitres comissaris o col·laboradors (Mossos d’esquadra, Policia Municipal, Protecció Civil, etc.).
 • No passar per qualsevol dels punts de control de xip.

(12.2) DESQUALIFICACIONS.

Serà responsabilitat del comitè de carrera establir les penalitzacions i la duresa d'aquestes, que oscil·laran entre la desqualificació i l'expulsió de l’event atenent als criteris de gravetat i proporcionalitat de les mateixes:

 • Provocar un incident esportiu (agressió o insult) a un competidor, membre de lorganització, de lequip arbitral o espectador.
 • Provocar un accident de manera voluntària.

13. RECLAMACIONS.

S'acceptaran totes les reclamacions previ pagament d'una fiança 50€. Aquesta fiança només es reemborsarà si lorganització considera que la queixa estàjustifi cada. Les reclamacions es faran per escrit havent de complir un tipus de format mínim, on constarà el següent:

 • Nom i cognoms de la persona que la fa.
 • DNI
 • Nom i cognoms dels esportistes afectats
 • Número de Dorsal
 • Fets que s'al·leguen.
 • Es podran presentar reclamacions referents a les classificacions provisionals fins a 30 minuts després del tancament de meta de la modalitat enquesta.

14. DRETS D'IMATGE.

El dret a la pròpia imatge és un dret reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat en la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar, i a la pròpia imatge, així com en l'aplicació de la Llei orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre.

L'acceptació del present reglament implica obligatòriament que el participant autoritza a CLUB ESPORTIU SANSA SUA TOT i a qui aquesta autoritzi, a la realització de fotografies, filmació i dades de la seva participació en la Cursa de Nadal 2023, i els dona el seu consentiment per a la seva difusió, explotació comercial i publicitària de totes les imatges preses durant la Cursa de Nadal 2023, en les quals resulti clarament identificable, sense dret per part del corredor a rebre cap compensació econòmica. En cap cas s'utilitzaran per a fins diferents als indicats.

En tot cas, el participant podrà exercir els drets d'accés, rectificació i cancel·lació de les seves dades en l'àmbit reconegut per la ja citada Llei orgànica de 15/1999 de 13 de desembre, enviant un correu electrònic a cursadenadal@gmail.com.

El CLUB ESPORTIU SANSA SUA TOT es reserva en exclusivitat els drets sobre la imatge de la prova. Qualsevol projecte mediàtic o publicitari que exploti la imatge de la Cursa de Nadal 2023 haurà de comptar amb el seu consentiment.

15 ACCEPTACIÓ.

La formalització de la inscripció a la Cursa de Nadal 2023 implica l'acceptació de les disposicions contingudes en aquest reglament. El present reglament pot ser corregit, modificat o millorat en qualsevol moment per part de l'organització, així com qualsevol dada, norma o apartat per a una òptima realització de la prova.

El fet de fer la inscripció mostra la conformitat del participant amb aquest reglament y plec de descàrrec de responsabilitat.

ORGANITZADORS AMB EL SUPORT

CLUB ESPORTIU SANSA SUA TOT… AJUNTAMENT DE SANT SADUR CAVES CODORNIU

16. PLEC DESCÀRREC DE RESPONSABILITAT CURSA NADAL SANT SADURNÍ D’ANOIA

CERTIFICAT D'APTITUD FÍSICA – PSICOLÒGICA

Mitjançant el present document *MANIFESTO:

Que he llegit, entès i accepto íntegrament el Reglament de CURSA DE NADAL SANT SADURNÍ D’ANOIA publicat en www.cursanadal.blogspot.com , prova esportiva en la qual participo, celebrant-se la data de signatura.

Declaro que estic segur d'estar física i psicològicament ben preparat per a realitzar la prova i que segueixo els controls mèdics adequats per a garantir de bona salut general, sense patir cap malaltia, al·lèrgia, defecte físic, lesió o afecció *cardio-respiratòria que desaconselli la meva participació en aquesta.

També respectaré i acataré els protocols de salut (COVID-19) que estiguin en vigència durant el desenvolupament de la prova per l'ordre de sanitat del Govern de Catalunya.

distància, perfil d'aquesta, havent-les consultat en la pág.web de catsalut, sent una decisió i iniciativa voluntària el realitzar una prova d'aquestes característiques, exonerant a l'organització de qualsevol responsabilitat per qualsevol mal físic o material que es produeixi sobre la meva persona, i per tant, renuncio a interposar denúncia o demanda contra aquests.

Tinc els coneixements i habilitats tècniques suficients com per a garantir la meva pròpia seguretat, en l'entorn i les condicions d'autonomia en les quals es desenvolupa la prova.

Disposo del material esportiu i de seguretat exigit per l'Organització per al dia de la prova, i garanteixo que es troba en bon estat, sé utilitzar-ho i ho portaré damunt durant tota la prova.

Em comprometo a complir les normes i els protocols de seguretat establerts per l'Organització de la prova CURSA DE NADAL, així com a mantenir un comportament responsable i de respecte al entorn.

Acataré les decisions que prengui l'Organització.

Autoritzo els Serveis mèdics/sanitaris de la prova, al fet que em practiquin qualsevol cura o prova diagnòstica o decisió mèdica que ells considerin en qualsevol moment.

Davant els seus requeriments em comprometo a abandonar la prova i/o a permetre la meva hospitalització, si ells ho estimen necessari per a la meva salut. Abans o durant la prova, no consumiré substàncies prohibides considerades dopatge per les federacions d'atletisme i muntanya.

El meu dorsal és personal i intransferible, fins i tot en el cas que jo no pugui assistir a la prova.

Acceptació document.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Czytaj więcej   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼