10 июля 2016, Tírig

VALLTORTA TRAIL

Результаты

Результаты

TRAIL 25K
10/07/2016 08:00 25км

10K SPRINT
10/07/2016 08:15 10км

Контактная информация

Связаться с организатором639344144

Базовая информация

Время и место проведения соревнования
TRAIL 25K.........08:00 h SPRINT 10K......08:15 h
Выдача нагрудных номеров
Plaça de la Generalitat Desde las 06:30 h hasta 07:45 h
Политика возврата
SOLAMENTE SE REALIZARA LA DEVOLUCIÓN POR LESIÓN O CAUSA MAYOR. PARA REALIZAR LA DEVOLUCIÓN DEL IMPORTE DE LA INSCRIPCIÓN, DEBERA DE JUSTIFICARSE MEDIANTE CERTIFICADO MEDICO QUE JUSTIFIQUE DICHO MOTIVO. UNA SEMANA ANTES DEL EVENTO NO SE REALIZARA NINGUNA DEVOLUCIÓN, PUDIENDOSE SOLICITAR UNA MODIFICACIÓN DE PARTICIPANTE HASTA DOS DIAS ANTES DE LA FECHA DE CARRERA.

Регламент

I VALLTORTA TRAIL

Trail 25K – 10K Sprint

 • PRESENTACIÓ

Rectángulo redondeado: Reglament VALLTORTA TRAIL 2016El I VALLTORTA TRAIL, esta organitzada per l’ AJUNTAMENT de TIRIG amb la col·laboració del TDPevents, es tracte d’una prova esportiva, que a banda de promocionar la pràctica esportiva, vol donar a conèixer el seu PATRIMONI DE L’ HUMANITAT de la localitat i fomentar l’estima pel medi ambient. La prova es realitzarà el proper dia 10 de juliol amb sortida i arribada en la localitat de Tirig.

Amb dos recorreguts, un de 25 km pera el mes exigents i altre de 10K per a tos els senderistes, el VALLTORTA TRAIL, vol ser una festa popular per reunir a tots els amants de l’ esport a l’ aire lliure, per això a banda de estos dos esdeveniments, s’ organitzarà col·loquis, passes de diapositives i mes activitats relacionades amb el medi natural

Estos dos esdeveniments, discorren per camins i senders d’ aquest poble de la comarca del Alt Maestrat en l’ interior de Castelló.

Es pot trobar es informació en la pag web: https://valltortatrail.org

- CATEGORIES i PREMIS:

Es premiarà als tres primers classificats tant masculí com femení segons la següent quadre

VALLTORTA TRAIL 25K

VALLTORTA TRAIL 10K Sprint

ABSOLUTA

ABSOLUTA

PROMESES (de 18 a 23 anys)

LOCALS

VETERANS (de 40 a 49 anys)

MASTER (a partir de 50 anys)

LOCALS

EQUIPS

Edat complida a data 31 de desembre de l’ any en vigor

Es consideraran LOCALS tots el participants nascuts o empadronats en la localitat de TIRIG o socis de les organitzacions locals col·laboradores amb l’ esdeveniment.

L’ entrega de premis se realitzarà durant el dinar de germanor.

- RECOLLIDA DE DORSALS:

Els dorsals i el xip es podran recollir en el mateix lloc de l’ eixida des de les 7.00 h fins a 15 min abans de l’hora de la sortida.

Les proves tindran horaris d' eixida diferents; la cursa llarga (TRAIL 29K), l’ horari d’ eixida es a les 08:00 hrs i la curta (10K Sprint) a les 08:15 h.

Tots els menors per poder recollir el seu dorsal deuran d’ aportar una autorització del tutor legal, per poder recollir el dorsal. Si no se entrega la esmentada autorització NO SE LI ENTREGARÀ el dorsal. L’ autorització es pot descarregar en la pagina web de la prova

 • INSCRIPCIONS:

L’ inscripció per la TRAIL 25K, te un preu de 14 € fins el dia 30 juny i del dia 1 fins al dia 7 de juliol serà de 18 € sols es podrà fer l’ inscripció en Internet fent el pagament amb targeta.

Rectángulo redondeado: Reglament VALLTORTA TRAIL 2016Tal com indica el reglament de la FEMECV, els CADETS y JUVENILS, no poden participar en les curses de mes de 12 km, per lo qual NO ES PODRÀ INSCRIURE CAP MENOR AL TRAIL 25K

L’ inscripció per el TRAIL10K Sprint de 10 km, el preu es de 12 € fins el dia 7 de juliol.

Les inscripcions pera les dos proves es podran fer a traves dels comerços habituals i la pagina Web: www.tdpevents.es realitzant el pagament per TPV.

Les inscripcions estaran LIMITADES a 350 participants al TRAIL 25K.

El dia de la prova NO ES REALITZARAN INSCRIPCIONS.

- L’ INSCRIPCIÓ A LA PROVA DONA DRET A:

 • Accés als avituallaments de cursa i el de META

 • Accés al dinar de germanor ( per accedir els acompanyants hiaura que realitzar la compra d’un val per l’ import de 5 €, els menors de 8 anys gratis, prèvia inscripció per correu electrònic a: valltortatrail@gmail.com indican, nom complet i adult que l’ acompanya)

 • Assegurança d’ accidents

 • Servei mèdic.

 • Obsequi de l’organització.

 • Dutxa y accés a la piscina municipal al finalitzar la prova.

 • Servei de massatge.

 • Diploma ON-LINE commemoratiu de la prova.

 • TEMPS DE PAS i DESQUALIFICACIONS: En la prova de 25 Km, existirà un control de pas en el kilòmetre 12 amb un temps màxim de 2’5 h, tots els que superen este horari es consideraran desqualificats. L’ hora màxima per entrar en META, serà les 13:00 hr.

Serà motiu de desqualificació: - Tenir una actitud antiesportiva amb qualsevol participant, persona del públic o organització, -No realitzar el recorregut pel lloc marcat per l’organització, - No portar el dorsal de forma ben visible en la part davantera del participant, - Embrutar o degradar l’ entorn.

 • MOLT IMPORTANT:
 • En cas d’ abandonament es deu de comunicar obligatòriament a l’ organització o al personal de control de la prova, en cas de no fer-ho es sancionarà amb dos anys de penalització.

 • Es responsabilitat de cadascú l ‘inscripció a qualsevol de les curses així com la preparació física i psíquica, per aquest motiu l’ organització aconsella que en cas de no estar preparat per afrontar aquest esdeveniment esportiu.

 • L’ equip mèdic i l’ organització te la potestat de retirar a qualsevol participant que observem que esta posant en perill la seva salut o la de altres participants.

L’ ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR EL PRESENT REGLAMENT. EN CAS DE OCURRIR ES PUBLICARA DE CAP DE NOU I ES COMUNICARA A TRAVES DE LES XARXES SOCIALS.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Подробнее   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼