10 сен 2016, Tossa de Mar

Tricircuit Tossa de Mar 2016

Результаты

Результаты

Sprint
10/09/2016 15:25 25.75км

Sprint Relleus
10/09/2016 15:25 25.75км

Olimpic
10/09/2016 15:00 55.5км

Olimpic Relleus
10/09/2016 15:00 55.5км

Контактная информация

Связаться с организатором

Регламент

El triatló de Tossa és una prova organitzada per L’ajuntament de Tossa de Mar i el Club Esportiu Wefeel, que se celebrarà el dissabte 10 de Setembre de 2016 a les 15h a la platja Gran de Tossa de Mar.

El Triatló de Tossa de mar és una prova tutelada per la Federació Catalana de Triatló i segueix el reglament de competició d’aquesta federació.

Format de competició

1. Tricircuit és un circuit que s’estableix en un format de Lliga, fet que incentiva la participació i premia l’assistència a més d’una prova.

2. A cada triatleta li puntuaran les proves que hagi participat i finalitzat. Totes les proves valen el mateix.

3. L’algorisme que s’aplica a l’hora de calcular la puntuació que li correspon a cada participant després de la realització de la prova ho pots trobar a l’apartat de sistema de puntuació

4. Hi haurà 4 categories, tan per homes com per dones:

Sub23 | 1992 – 2000 (a partir de 15 anys)

Sénior | 1976 – 1991

Veterans 1 | A partir de 1975 (40 – 49 anys)

Veterans 2 | A partir de 1965 ( >50 anys)

Premis i obsequis

5. En cada una de les proves es donaran premis o trofeus als 3 primers classificats de cada categoria tan en categoria masculina com femenina.

6. Un cop finalitzada la Lliga, s’atorgaran premis als 3 primers classificats de cada categoria tan masculines com femenines:

  • 1r. CLASSIFICAT/DA: Inscripcions gratuïtes al Tricircuit 2017.
  • 2n. CLASSIFICAT/DA: Lot NUTRISPORT + Inscripcions gratuïtes al Tricircuit 2017.
  • 3r. CLASSIFICAT/DA: Lot NUTRISPORT + Inscripcions gratuïtes al Tricircuit 2017.

(*) Per optar als premis de la classificació general s’ha de participar com a mínim en dues de les proves del circuit

Inscripció

7. La inscripció a cadascuna de les proves és personal i intransferible i suposa l’acceptació de tots els articles del present reglament, així com de les condicions de compra.

8. Les inscripcions de cada seu es tancaran el dijous anterior a cada prova o l’arribar el límit de participants establerts.

9. La inscripció a la Lliga, en qualsevol de les cinc proves que la conformen, significa la total acceptació d’aquest reglament. Allò que no hi estigui previst serà sotmès a la decisió de l’organització.

Cronometratge

10. Es prendran els temps parcials dels tres trams del triatló més els temps de les dues transicions mitjançant cronometratge per xip. Per facilitar el càlcul de resultats és obligatori l’ús del xip.
Ens el Triatlons de Cunit, Arenys de mar, Sant Pol de Mar i Vilanova i la Geltrú els Triatletes Federats faran ús del seu xip propi i dorsal de la Federació
En el Triatló de Tossa de mar Tots els participants, federats i no federats hauran de recollir el dorsal i xip que els hi proporcionarà l’Organització.


Els Triaeltes No federats sempre hauran de recollir el casquet de natació, dorsal i xip abans de la prova.

11. Els que no corrin alguna cursa amb el xip en qüestió no tindran dret a puntuar en aquesta cursa.

Normativa per segments

12. En el tram de natació, no es pot portar el dorsal, que sí és obligatori en ciclisme i carrera a peu.

13. En el tram de ciclisme, no es permetrà participar a cap triatleta sense casc rígid amb els tres punts de subjecció. El participant l’haurà de portar posat sempre que vagi en contacte amb la bicicleta, ja sigui muntat o la porti a la mà. Dins la zona de transició no es podrà circular sobre la bicicleta. Està totalment prohibit portar cap tipus de suport o acoblament en el manillar de la bicicleta. Està permesa la participació de bicicletes de muntanya, però sense cap tipus de banyes o complement el manillar.

Participació i assegurança

14. La participació en cada un dels triatlons que componen el circuit està oberta a esportistes de qualsevol nacionalitat, federats o no, i nascuts el 2000 o abans. Cada participant pren part en les proves sota la seva responsabilitat i disposa d’un nivell de condició física i domini tècnic suficient per afrontar-les.

15. L’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil segons la legislació vigent. Tots els participants no federats disposaran d’una assegurança d’accidents de dia contractada per l’organització.

Anul·lacions i devolucions

16. Un cop efectuada la inscripció a la prova no es realitzarà cap devolució de l’ import, tret que la prova es suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa.

17. Davant inclemències climatològiques que impossibilitin la celebració d’alguna de les proves amb la totalitat dels seus segments, l’organització portarà a terme una altra prova alternativa d’acord amb els jutges. En cap cas es posposarà a una altra data. Exemples:

Anulació del tram de natació per mal estat del mar: duatló

Anulació del tram de ciclisme per pluja: aquatló

Anulació del tram de ciclisme i del de natació: cursa a peu

18. L’organització no es fa responsable dels perjudicis per danys físics, morals i/o materials que puguin afectar els participants i/o espectadors durant la prova.

19. El participant que no pugui assistir a una prova en la qual s’ha inscrit NO podrà traspassar-la a un altre participant sota cap supòsit.

Seguretat i assistència mèdica

20. La seguretat en la via pública i el control del tràfic serà responsabilitat dels cossos de seguretat de cada municipi. En cadascun dels tres segments del triatló hi haurà assistència sanitària concorde a la normativa vigent, al nombre de participants i a l’elevat percentatge d’esportistes no experts en el circuit Tricircuit. Els serveis mèdics estaran autoritzats a retirar qualsevol participant per raons mèdiques.

Desqualificacions

21. Serà motiu de desqualificació: Rebre ajuda externa fora dels espais autoritzats. No realitzar la totalitat del recorregut marcat per l’organització. No complir amb els horaris establerts. Superar els límits de temps marcats per l’organització. Embrutar l’itinerari. Tractar de manera perjudicial material propi o aliè. No mostrar-se respectuós amb el personal de l’organització i amb la resta de participants. No portar el dorsal en la part davantera de la roba i en un lloc de fàcil visualització. No prestar auxili a qualsevol participant que pugui patir algun tipus d’accident. Tenir una actitud que l’organització pugui considerar irresponsable i inadequada.

Vehicles autoritzats

22. Els vehicles motoritzats, bicicletes o patinadors que no pertanyin a l’organització no podran transitar pels circuits de cada prova. Els vehicles autoritzats que realitzin el seguiment de les proves, portaran una identificació visible en tot moment.

Dades de caràcter personal

23. Els participants de la lliga pel fet d’inscriure’s donen el seu consentiment per a què C.E. Wefeel , per sí mateix o mitjançant terceres entitats, tractin automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seves dades de caràcter personal. D’acord amb el que s’estableix a Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, el participant té el dret d’accedir a aquests fitxers amb l’objecte de rectificar o cancel·lar de forma total o parcial el seu contingut. Per a fer-ho, haurà de sol·licitar-ho per escrit al domicili social de C.E. Wefeel, amb NIF G66446790, Ronda del Guinardó 216, entresol 2ª, 08041 de Barcelona.

Tanmateix i d’acord amb els interessos esportius, de promoció i explotació (reproducció de fotografies del circuit, emissió de vídeos, publicació de classificacions, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (televisió, internet, publicitat gràfica, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització el dret a reproduir el seu nom i cognoms, el lloc obtingut a la classificació, les seves fotografies i els seus vídeos.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Подробнее   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼