01 out 2022, Bellús

VI ESTRET TRAIL BELLÚS

Classificações

Classificações

INSCRIPCIÓ CATEGORIES BENJAMÍ, ALEVÍ I INFANTIL
01/10/2022 12:00 1.5Km

VI ESTRET TRAIL BELLÚS
12Km

CATEGORIA INFANTIL
1.499Km

CATEGORIA ALEVIN
1Km

CATEGORIA BENJAMÍ
1.5Km

Informação de contacto

Contactar com o organizador

Informação Básica

Horário e localização da corrida
CONSULTAR REGLAMENT
Politica de devoluções
CONSULTAR REGLAMENT

Regulamento

2022

I CIRCUIT DE DISCAPACITATS

XII CIRCUIT DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA V VIII CIRCUIT DE CATEGORIES INFANTILS DE LA VALL D’ALBAIDA I

Inscripció: www.multiesport.es

CIRCUIT SOLIDARI AMB:

PARTICIPANTS

L’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida coordina l’organització del XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida, I Circuit de Discapacitat i el VIII Circuit de Categories Infantils de la Vall d’Albaida 2022, al qual tindran accés totes les persones que ho desitgen. El circuit 2022 serà solidari amb CAZARETTOS. Se destinarà 1 euro de la quota d’inscripció al circuit i de la quota de carreres individuals que pague cada atleta. Cazarettos és una associació esportiva que fomenta l’esport inclusiu ajuda a la investigació d’infermetats rares.

El Circuit tindrà com a base les carreres que el composen. En cadascuna d’elles es realitzarà una classificació paral·lela per a tots els inscrits.

El Circuit de Carreres Populars es durà a terme des del mes de març fins al mes d’octubre, i contarà:

 • Amb 12 proves per a xiquets i xiquetes de les categories de discapacitat i benjamí, aleví i infantil, disputades a: L’Olleria, Quatretonda, Benigànim, Ontinyent, Palomar, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Alfarrassí, Montaverner ,Bellús in Bèlgida; de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 6 de les 12 proves per optar a la borsa del corredor. Les distàncies aproximades seran: per a la categoria Benjamí 500 metres, per a la categoria Aleví 1000 metres, per a la categoria Infantil de 1500 a 3000 metres.
 • Amb 14 proves (fins a 10 km màxim) per a la categoria juvenil, disputades a: Alfarrasí, Benigànim, Bèlgida, Agullent, Montaverner, L’Olleria, Bocairent, El Palomar, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Quatretonda, Llutxent, Aielo de Malferit , Bufali, Ontinyent de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 7 de les 14 proves per optar a la borsa del corredor.
 • Amb 20 proves per a les categories sènior, veterans A, B, C, D i discapacitat ; de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 8 de les 20 proves, les quals s’hauran de completar 4 curses de les 10 primeres i 4 curses de les 10 últimes, per optar a la borsa del corredor que aquest any tenim un xandall joma .
 • Les persones amb discapacitat sols puntuaran aquelles curses en les quals hi pugen participar tots (exemple, un Trail o alguna cursa amb barreres arquitectòniques)

CATEGORIES

Les categories del XII CIRCUIT DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA 2022, queden establides de la següent forma:

CATEGORIES (masculí/femenina)

Any de naixement / EDAT

 • Benjamí

De 2013 i 2014 / 8-9 anys (autorització paterna)

 • Aleví

De 2011 i 2012 / 10-11 anys (autorització paterna)

 • Infantil

De 2007 a 2010 / 12-15 anys (autorització paterna)

 • Discapacitat infanti

De 2005 a 2014 / 8-17 anys (autorització paterna)

 • Juvenil

De 2005 i 2006 / 16-17 anys (autorització paterna)

 • Promesa

De 1998 a 2004 / 18-24 anys

 • Sènior

De 1997 fins a 1988 / 25-34 anys

 • Veterans A

De 1987 fins 1978 / 35-44 anys

 • Veterans B

De 1977 fins 1968 / 45-54 anys

 • Veterans C

De 1967 fins 1961 / 55-61 anys

 • Veterans D

De 1960 i anys anteriors / de 62 anys en avant

 • Discapacitat

De 2004 fins X / de 18 anys endavant

*La categoria quedarà determinada per l’edat que es tinga a 31 de desembre del 2022.

INSCRIPCIONS

Tots aquells que s’inscriguin al circuit, rebran un detall en la recollida del seu dorsal.

Els/les atletes que desitgen participar en el XII Circuit de Carreres Populars de la Vall d’Albaida hauran d’efectuar la seua inscripció a la pàgina web oficial de www.multiesport.es. La fitxa d’inscripció haurà de ser emplenada, amb totes les dates, correctament.

La quota d’inscripció serà:

Categoria benjamí, aleví, infantil: 12 euros

Discapacitat infantil 12 euros

Categoria juvenil: 30 euros

Categoria sènior i veterans A-C 45 euros

Discapacitat ADULTS 35 euros

Una vegada oberta la inscripció al XII Circuit, aquestes es mantindran obertes durant tot el circuit, i sols es podrà optar a la bossa de corredor fins la cursa de Bèlgida. També s’obriran inscripcions de cursa en cursa per a la gent que hi vulga participar.

INSCRIPCIONS CURSA A CURSA

Els i les participants inscrits cursa a cursa (no inscrits al circuit) hauran d’abonar 5,00€ i els/les xiquets/es 3,00€ en cadascuna d’elles. No entraran en el sistema de puntuació, ni tindran dret als regals del circuit, però sí hauran d’acollir-se al present reglament i als reglaments de les diferents proves.

No seran admesos per l’Organització els/les corredors/es que no estiguin inscrits o corrent sense dorsal i xip, impedint que tinguen accés a la carrera en defensa dels drets dels reglamentàriament inscrits.

L’ingrés de la quota s’abonarà, mitjançant TPV virtual, a l’hora de formalitzar la inscripció en la web oficial de www.multiesport.es.

Les inscripcions es tancaran dos dies abans de cada carrera (totes en el dijous de la mateixa setmana excepte en El Palomar i Castelló de Rugat on es tancaran dimecres, al disputar-se aquestes carreres un divendres). No obstant això, s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova, fins a 30 minuts abans, amb un cost superior: 5 € per a qualsevol categoria.

LLIURAMENT DE DORSALS (Comú per a totes les categories)

La recollida de dorsal i xip dels inscrits i les inscrites al circuit es durà a terme en el Rull Intersport, SL, al c/Martínez Valls, 4-baix, a Ontinyent (Tel. 962382003).

Per arreplegar el dorsal/xip farà falta presentar el D.N.I. (serà vàlida una imatge en el mòbil). En cas que no puga el mateix/a corredora, haurà de lliurar a una tercera persona una còpia o imatge del D.N.I. de la persona corresponent.

Tots/es els/les menors d’edat hauran de lliurar en el moment de la retirada del dorsal una autorització paterna o materna que trobaran en el moment de la inscripció.

Aquest dorsal i xip serà únic i intransferible per a tot el circuit.

La pèrdua o trencament del dorsal i/o xip obligarà el corredor a adquirir-ne un de nou, si desitja seguir participant en el circuit. En aquest cas abonarà, pel seu compte, l’import de 5€.

Durant les 4 primeres carreres del Circuit (Bufali, Alfarrasí, Benigànim i Aielo de malferit) es podrà recollir el dorsal en meta, amb DNI i mateixes autoritzacions esmentades abans.

ASSEGURANÇA

L’Organització reclina tota responsabilitat pels danys, perjudicis o lesions que els participants en aquest circuit puguen patir o causar a tercers. La Responsabilitat Civil anirà a càrrec de l’Organització de carreres de la vall d’Albaida, si bé l’Organització disposa d’una assegurança d’accidents que els/les corredors/es tenen cobertes les garanties i capitals següents:

Mort per accident:

 • Mort per accident: 12.000,00 €
 • Invalidesa accidental: 12.000,00 €
 • ASSISTENCIA SANITARIA IL.LIMITADA

CRONOMETRATGE

El cronometratge de les carreres es realitzarà mitjançant el sistema Timing Sense de l’empresa Multiesport, SL. Cada corredor/a rebrà el seu dorsal, amb el xip adherit al mateix. Tot/a participant en les carreres populars que no porte el dorsal amb el seu corresponent xip en el pit, no resultarà classificat. El dorsal s’ha de dur a la part davantera per facilitar la tasca del cronometrador. No s’acceptarà cap reclamació si el dorsal no ha estat ben col·locat (a la part davantera).

DESQUALIFICACIONS

El xip i dorsal són personals i intransferibles

Tot/a participant pel fet d’estar inscrit al Circuit o a una carrera serà responsable del xip i dorsal que li lliure l’Organització.

L’Organització es reserva el dret sancionador

L’Organització tindrà caràcter d’autoritat i serà el sancionat el que haja d’aportar en el termini de 24 hores des de la comunicació de la infracció les proves pertinents per a la seua defensa. Passat aquest termini la sanció serà oficial.

Participant sense xip o dorsal

Tot/a participant que corre sense xip o dorsal no se li permetrà l’entrada en la línia de meta. 100 metres abans de l’arribada un equip de l’organització convidarà a aquests corredors a abandonar la prova.

L’Organització establirà les mesures legals oportunes per identificar al corredor sense xip o dorsal. En cas de ser identificat se li prohibirà la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Participants amb més d’un xip

Tot/a participant que siga detectat amb més d’un xip, l’Organització anotarà el seu nombre de dorsal i se li prohibirà la participació en la resta de carreres del Circuit.

Participants amb dorsal falsificat

Si l’Organització detecta que un dorsal ha sigut falsificat donarà automàticament de baixa al corredor les dades del qual es corresponen al número de dorsal duplicat i se li prohibirà la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Participants que no realitzen la totalitat del recorregut

Tot/a participant que no realitza el recorregut íntegre del circuit i que siga detectat pels voluntaris que es distribueixen al llarg del circuit, serà desqualificat de la carrera.

Participant que demostren una actitud violenta

Tot/a participant que demostra una actitud violenta tant amb l’Organització com amb la resta de corredors/es i espectadors/es podrà ser sancionat o sancionada amb la desqualificació de la carrera o en funció de la seua gravetat amb la prohibició de la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Desqualificació del circuit

La desqualificació del Circuit suposarà la prohibició de la participació en la resta de carreres que componen el Circuit.

Els/les corredors/es desqualificats no tindran opció als premis i trofeus.

El xip del corredor serà donat de baixa. Si es detectarà la participació d’aquest/a corredor/a en alguna carrera del Circuit estant sancionat o sancionada, se li prohibirà la participació en la següent edició del Circuit.

La decisió sobre la possible desqualificació del/l’atleta per les circumstàncies dalt esmentades, o qualsevol altra, serà adoptada pel Comitè Organitzador.

En cas de dubtes, prevaldrà el criteri de l’Organització.

No es pot córrer amb animals en cap carrera.

Acompanyans diversitat funcional

. Les persones acompanyants dels participants discapacitats tenen opcio de participar gratuitament pero

no generaran classificasio.

FOTOS I VIDEOS:

Es participants que estiguen inscrits al circuit, i persones que estiguen inscrites cursa a cursa, acepten que la organizació puga fer publicitat, vídeos ,i, qualsevol us material audiovisual a les reds socials, i sense esperar cap tipus de compensació .

SISTEMA DE PUNTUACIÓ DEL CIRCUIT I CLASSIFICACIONS

El control de puntuació es farà mitjançant el sistema informàtic de “xip”.

En totes les categories es puntuarà de la següent manera:

1r Lloc: 1 Punt

2n Lloc: 2 Punts

3r Lloc: 3 Punts

4t Lloc: 4 Punts

... s’incrementarà en un punt el següent corredor que vaja passant per Meta.

Per a la classificació general puntuaran les 12 millor curses (en cas d'empat es passarà a la millor 13ena cursa).

Per a la classificació final, per categories, per equips/clubs i general, s’acumularan les puntuacions obtingudes en les carreres mínimes exigibles i puntuaran els millors llocs aconseguits dels 5 primers membres del club (independentment del sexe). En cas d’empat, es tindrà en compte:

1r: El número de proves finalitzades

2n: A igual número de proves finalitzades, el major número de primers llocs, segons, etc.

Per a la classificació al Premi de Fidelitat, es tindran en compte totes les carreres del Circuit, i es ponderaran els millors temps obtinguts en elles, puntuant els/les millors. Es pretén, amb aquesta norma, premiar la fidelitat del corredor.

Els resultats de cada carrera i les classificacions provisionals i finals es podran consultar per Internet a la Web oficial de Multiesport (www.multiesport.es).

TROFEUS CIRCUIT – PREMI FIDELITAT

 • Trofeus classificació general: 3 primers llocs masculí/femení
 • Trofeus classificació per categories: 3 primers llocs masculí/femení
 • Trofeus classificació discapacitat : 3 primers llos masculí / femení
 • Trofeus classificació fidelitat 20 carreres: 3 primers llocs masculí/femení
 • Trofeus classificació per Clubs: 3 primers clubs (*)

(*) Els trofeus i/o altres regals seran per a tot el club.

- Els benjamins, alevins i infantils que completen 6 carreres obtindran una xandall, a recollir en la tenda de Intersport Rull.

- El juvenils que completen 7 carreres, tindran dret a obtenir la borsa del corredor (un xandall de Joma personalitzat), a recollir en la tenda de Intersport Rull.

- Els/les atletes inscrits al CIRCUIT obtindran una BORSA DEL CORREDOR com a premi a la FIDELITAT, havent de realitzar un mínim de proves per categoria, especificades en l’apartat de “participants”.

- FARMÀCIA ADELIA JORDÀ (Carrer de Rafael Juan Vidal, 1. Ontinyent): Totes les categories de corredors i corredores que completen 50% de les carreres del seu calendari, tindran un descompte del 15% a utilitzar en dermofarmàcia esportiva o nutrició esportiva. També, totes les categories de corredors i corredores que completen 75% de les carreres del seu calendari, obtindran un 20% de descompte en dermofarmàcia esportiva o nutrició esportiva que podran consumir en la mateixa farmàcia. A més a més tots els Divendres hi haurà una promoció de barretes energètiques i gels de 5+1 a regalar al de menor import (promoció no acumulable). I finalment, lot de productes nutritius per als 3 primers guanyadors del circuit, de cada categoria, els quals es recolliran en la mateixa farmàcia una vegada acabat el circuit.

- ESMED CLÍNIC (Avenida del Textil, 22, Ontinyent): presentat el “flayer” publicitari a la clínica (que trobareu a la bossa del corredor), i per estar inscrit al Circuit, tots els corredors i corredores de qualsevol categoria, podran gaudir d’un 20 % de descompte en el servei de fisioteràpia. A més servei de fisioteràpia d’un 50% de descompte als corredors i corredores que completen les 10 curses del circuit. Per als infants de 8 a 16 anys inscrits al circuit servei d’exploració biomecànica podologia.

- L’ÒPTICA DE PAULA (Carrer Músic Martínez Valls, 42, Ontinyent): Sortejarà 5 ulleres esportives per a les categories de de Juvenil a Veterans C, i 3 ulleres esportives per a les categories des de Benjamí a Infantil.

ALTRES PREMIS

 • En el Intersport Rull (els diners s’hauran de gastar en material esportiu a la tenda):

TRES MILLORS CLUBS

Primer club:

160,00 €

Segon club:

120,00 €

Tercers club:

100,00 €

GENERALS: MASCULÍ/FEMENÍ

Primers de la general:

60,00 €

Segons de la general:

40,00 €

Tercers de la general:

25,00 €

PREMIS FIDELITAT 20 CURSES MASCULÍ I FEMENÍ

Primers de la fidelitat:

50,00 €

Segons de la fidelitat:

50,00 €

Tercers de la fidelitat:

50,00 €

LOTS FIDELITAT “BORSA CORREDOR”

Recollida en tenda Intersport Rull (C/ del Músic Martínez Valls, 4 – 46870 Ontinyent – Tel. 96 238 20 03).

La borsa del corredor serà anunciada en les diferents xarxes socials una vegada inaugurat el Circuit.

Aquests premis es lliuraran en la Gala anual del Circuit, la celebració de la qual es comunicarà oportunament a través de canals habituals d’informació. Serà obligatòria la presència dels premiats, o de persona delegada pels mateixos, en aquesta gala.

ORGANITZACIÓ

Tots/es els/es participants en el Circuit de Curses Populars de la Vall d’Albaida, pel fet de participar en una carrera del Circuit, accepten el Reglament particular corresponent i el de cadascuna de les proves. Formalitzen la inscripció, amb tots els drets i obligacions, igual que la resta de participants, i declaren trobar-se en perfectes condicions físiques, i assumeixen el risc de la pràctica esportiva.

L’Organització LOCAL de cada prova, serà l’encarregada de facilitar i verificar les distàncies a recórrer, així com de dirimir possibles reclamacions sobre les classificacions de la seua prova.

L’Organització del Circuit es reserva el dret de canviar el Reglament, les dates i els recorreguts de les carreres, si ho considera oportú, donant difusió als canvis i fent-lo públic a través de les xarxes socials.

PLEC DE DESCÀRREC DE RESPONSABLITATS I PROTECCIÓ

Pel només fet d’inscriure’s, el participant declara el següent:

“Em trobe en estat de salut òptim per participar en el XII CIRCUIT DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA, I CIRCUIT DE DIVERSITAT FUNCIONAL i VII CIRCUIT DE CATEGORIES INFANTILS DE LA VALL D’ALBAIDA 2022. A més, eximís de tota responsabilitat a l’Organització, patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que puguera patir abans, durant i/o després de l’esdeveniment esportiu, renunciant des de ja a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d’aquestes entitats.

No obstant açò, l’organització recomana als corredors sotmetre’s a un reconeixement mèdic previ a la prova, acceptant tot participant el risc derivat de l’activitat esportiva.

Durant el desenvolupament de la competició contribuiré, en la mesura en que siga possible amb l’Organització, per a evitar accidents personals. Autoritze, a més, al fet que l’Organització faja ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en el qual puga figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i/o Internet, sense esperar pagament, compensació o retribució alguna per aquest concepte“.

Totes les dades de caràcter personal dels inscrits en el Circuit de Carreres Populars, a peu, seran incorporades a un fitxer, el responsable del qual és la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida”. És necessari el seu tractament per a l’organització i gestió del citat Circuit.

Els titulars podran exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se, per escrit, a la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida”, a través del Registre General, C.I.F. G98244197 – Carrer L’Olleria, 12 (46893- Alfarrassí), Inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana número CV-01-048985-V. Sec. 1ª

RECLAMACIONS

Una vegada finalitzada cada prova, s’estableix un termini únic de dies hàbils per fer la reclamació oportuna. Aquest termini comprèn des del dia en que s’ha efectuat la cursa fins el dijous posterior. Les reclamacions oportunes han de fer-se al correu jd.circuitvallalbaida@gmail.com. NO S’ACCEPTARÀ CAP RECLAMACIÓ FORA DEL TERMINI. Transcorregut aquest termini, les classificacions seran definitives.

INTERPRETACIÓ DEL REGLAMENT

L’Organització es reserva el dret de resoldre els dubtes que puguen sorgir durant el desenvolupament de la carrera segons el seu criteri.

Els/les atletes pel fet de participar accepten la totalitat d’aquest Reglament.

CALENDARI CATEGORIES BENJAMÍ – INFANTIL

NOM

POBLE

DATA

VII VOLTA A PEU ALFARRASSÍ

ALFARRASSÍ

26/03/2022

III MEMORAIL RICARDO BORREDÀ PLA

BENIGÀNIM

02/04/2022

VIII VOLTA A PEU BÈGIDA

BÈLGIDA

07/05/2022

VIII 10K DE L’OLLERIA

L’OLLERIA

11/06/2022

XVII VOLTA A PEU A MONTAVERNER

MONTAVERNER

18/06/2022

XIII VOLTA A PEU A PALOMAR

EL PALOMAR

22/07/2022

XXV VOLTA A PEU A CASTELLÓ DE RUGAT

CASTELLÓ DE RUGAT

05/08/2022

XXVIII VOLTA A PEU ANDRÉS BELLA SAN LEON

QUATRETONDA

13/08/2022

XVII VOLTA A PEU A LA POBLA DE DUC

LA POBLA DEL DUC

20/08/2022

XVIII VOLTA A PEU A LLUTXENT

LLUTXENT

10/09/2022

43 EDICIÓ CROSS SANT RAFEL

ONTINYENT

24/09/2022

VOLTA A PEU A BELLÚS

BELLÚS

01/10/2022

CALENDARI CATEGORIES JUVENIL – VETERANS C

NOM

POBLE

DATA/ HORA

DISTÀNCIA

VOLTA A PEU A BUFALI

BUFALI

05/03/2022 – 17:00 h.

8000 m

VII VOLTA A PEU ALFARRASSÍ

ALFARRASSÍ

26/03/2022 – 17:00 h.

8600 m

III MEMORAIL RICARDO BORREDÀ PLA

BENIGÀNIM

02/04/2022 – 17:30 h.

10000 m

VIII VOLTA A PEU AIELO DE MALFERIT- MEMORIAL ESTANIS CATELLO

AIELO DE MALFERIT

23/04/2022 – 18:00 h.

8400 m

IV PUJADA AL CASTELL DE CARBONERA

OTOS

01/05/2022 – 09:30 h.

10300 m

VIII VOLTA A PEU BÈGIDA

BÈGIDA

07/05/2022 – 19:30 h

7000 m

XVII PUJADA A LA FONT FREDA

ATZENETA D’ALBAIDA

14/05/2022 – 18:00 h

11300 m

XII VOLTA A PEU VILA D’AGULLENT

AGULLENT

04/06/2022 – 18:00 h

7000 m

VIII 10K DE L’OLLERIA

L’OLLERIA

11/06/2022 – 20:00 h

10000 m

XVII VOLTA A PEU A MONTAVERNER

MONTAVERNER

18/06/2022 – 19:30 h

7000 m

XXI VOLTA A PEU DE BOCAIRENT

BOCAIRENT

09/07/2022 – 19:30 h

9000 m

XIII VOLTA A PEU A PALOMAR NOCTURNA

EL PALOMAR

22/07/2022 – 22:00 h

7500 m

XXV VOLTA A PEU A CASTELLÓ DE RUGAT

CASTELLO DE RUGAT

05/08/2022 – 20:30 h

7750 m

XXVIII VOLTA A PEU A QUATTETONDA MEMORIAL ANDRÉS BELLA SAN LEON

QUATRETONDA

13/08/2022 – 20:00 h

7400 m

XVII VOLTA A PEU A LA POBLA DE DUC

LA POBLA DEL DUC

20/08/2022 – 19:30 h

7000 m

XVIII VOLTA A PEU A LLUTXENT

LLUTXENT

10/09/2022 – 19:00 h

7700 m

XXI GRAN FONS MÓNICA PONT

ALBAIDA

17/09/2022 – 17:30 h

10900 m

43 EDICIÓ DE FESTA SANT RAFEL

ONTINYENT

24/09/2022 – 18:30 h

8500 m

VI ESTRET TRAIL BELLUS

BELLÚS

01/10/2022 – 9:30 H

12000 m

XVI VOLT A PEU PEL BENICADELL

SALEM

16/10/2022 – 09:30 h

15300 m

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Ler mais   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼