19 jun 2021, Muro

XXIX MILLA URBANA JOAN COMES, VILA DE MURO

Classificações

Classificações

½ Milla Infantil
19/06/2021 10:30 -Km

Milla Absoluta
19/06/2021 11:00 -Km

Milla Local
19/06/2021 11:30 -Km

Informação de contacto

Contactar com o organizador-

Regulamento

El CLUB MALLORCA NORD i el SERVEI MUNICIPAL D’ESPORTS de l’AJUNTAMENT DE MURO, organitzen la XXIX MILLA URBANA JOAN COMES, VILA DE MURO, amb la col·laboració d’exatletes murers, que tindrà lloc a Muro el 19 de juny del 2021 a partir de les 10:30 h, en un recorregut interurbà de 1609m.

10:30h Sortida nins/es de 6 a 12 anys fent ½ Milla.

11:00h Sortida de la Milla categoria absoluta

11:30h Sortida de la Milla Local.

Aquestes proves seguiran en tot moment els protocols que ens marqui la Conselleria de Sanitat del Govern de les Illes Balears en quant a mesures de seguretat sanitària, número màxim de participants autoritzats en cada prova, normes de participació segons l’evolució de la pandèmia COVID19 i la fase sanitària en que es trobi l’illa de Mallorca el dia de la competició, per aquest motiu les inscripcions a la prova hauran de ser per la plataforma fins el dia 18 de Juny a les 10:00, amb l’objectiu de tenir una clara previsió per poder desenvolupar aquest esdeveniment esportiu amb les màximes garanties. A més a més tots els participants hauran d’atendre les indicacions de qualsevol membre de l’organització pel bon funcionament de l’esdeveniment.

Article 1. PARTICIPANTS. Podran participar totes les persones que ho desitgin, estiguin federades o no, sense distinció de sexe o nacionalitat. I amb aquesta inscripció accepten que estan sanes i no pateixen cap problemàtica de salut que els prohibeixi fer activitat física i esport, i d’intensitat. Així com no pateixen cap simptomatologia COVID 19 ni n’estan afectats.

Article 2. RECORREGUT. Sortida i arribada a la plaça Sant Martí, on baixaran el carrer Joan Carles I i pujaran per el carrer Santa Anna fent dues voltes.

Article 3. INSCRIPCIONS. Totes les inscripcions es realitzaran via internet en la web https://sportmaniacs.com/ca s’obriran el dia 9 de juny i finalitzaran el dia 18 de juny a les 10:00 h.

La inscripció és gratuïta i no s’utilitzarà sistema de cronometratge de xip. El cronometratge serà manual i no serà oficial ja que aquest any la Milla Urbana Joan Comes- Vila de Muro és una cursa participativa on no hi haurà els clàssic premis per categories ni per el record de la prova.

*En el cas d’inscripció de menors, es precisa el document signat d’autorització per la participació de menors que trobareu en la mateixa plataforma.

Article 4. CATEGORIES.

Cursa 1: Categoria Infantil: Hi haurà una prova on participaran tots junts el nens/es de 6 a 12 anys en un recorregut de 1/2 Milla.

Cursa 2: La categoria Absoluta: podran participar nens/ES de 13 anys fins a veterans tots junts tant categoria femenina com masculina.

Cursa 3: Categoria Local: podran participar nens/es de 13 anys fins a veterans tots junts tant categoria femenina com masculina.

Per motius sanitaris, les sortides es realitzaran en grups de 25 o 50 persones (depenent de les inscripcions)

Article 5. TROFEUS I PREMIS. Aquest any no hi haurà cap tipus tipus de classificació, ja que aquest any la Milla de Muro és un homenatge a nen Joan Comes i serà un cursa participativa.

Tots els atletes tindran una medalla commemorativa.

Article 6. CONTROL DE LA PROVA I SISTEMA DE CRONOMETRATGE. Al ser una prova participativa no hi haurà cronometratge.

Article 7. ENTREGA DE DORSALS I CAMISETA TÈCNICA. L’entrega de dorsals, bossa amb imperdibles i camisetes tècniques (per els 200 primers inscrits) es realitzarà davant l’Ajuntament de Muro el mateix dissabte dia 19 des de les 8h fins les 10,

Article 8. ASSEGURANÇA. Tots els atletes participants estaran coberts per una pòlissa d’assegurança de responsabilitat Civil i Accident Esportiu i es disposarà de serveis sociosanitaris.

Article 9. SERVEIS DEL CORREDOR. Existirà un lloc d’avituallament en la zona de post-meta on tots els atletes participants a l’arribar a meta se'ls entregarà una botella d’aigua. En aquesta zona no es podran aturar a descansar o beure ja que les normes sanitàries ens impedeixen les concentracions de gent sense mascareta i bevent aigua.

Article 10: DRET D’IMATGE. En el cas que algun inscrit no permeti la publicació de les seves imatges, haurà d’avisar en el moment de la recollida del dorsal i es farà una marca en el dorsal que permetrà a l’organització evitar que les seves imatges siguin publicades. La no informació en el moment de recollida de dorsal suposa l’acceptació de publicació d’imatges.

CONDICIONS GENERALS. El fet de inscriure-se o prendre part a la prova implica la total acceptació de les presents normes, així com altres disposicions que per qualsevol causa pugui prendre en el seu moment l’organització.

L’organització es reserva la facultat de desqualificar o expulsar de la competició als atletes, que falsifiquin dades sobre la seva personalitat, no completin el recorregut, tinguin una actitud antiesportiva amb altres participants, etc.

S’impedirà l’accés al circuit i prendre part en la prova als atletes sense dorsal que no haguin efectuat la seva inscripció reglamentaria. Els participants es consideren així mateixos aptes físicament i mentalment, per prendre part en la competició, i es fan responsables de qualsevol dany que pugui sofrir la seva persona, fos de la gravetat que fos.

L’organització declina tota responsabilitat per els danys morals, físics i materials que puguin sofrir els participants.


GAUDIU DE LA XXIX MILLA URBANA I GRÀCIES JOAN COMES!

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Ler mais   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼