04 Jun 2016, Vall d'Alba

VALL D' ALBA 2016

Classificações

Classificações

I VOLTA VALL D' ALBA XL 25Km
04/06/2016 08:00 25Km

XII VOLTA DE MUNTANYA VALL D' ALBA 12 Km
04/06/2016 09:00 12Km

Informação de contacto

Contactar com o organizador639344144

Regulamento

XII VOLTA MUNTANYA VALL D’ALBA

I VOLTA A PEU VALL D’ ALBA XL

Eixida 08:00 H. des de el Pavelló Poliesportiu

- PRESENTACIÓ

L’ esdeveniment esportiu VOLTA MUNTANYA VALL D’ALBA, esta organitzada per l’ AJUNTAMENT DE VALL D’ALBA amb la col·laboració del GRUP SENDERISTA L’ ALBEA, es tracte d’una prova esportiva, que a banda de promocionar la pràctica esportiva, vol donar a conèixer l’ entorn natural de la localitat i fomentar l’estima pel medi ambient. La prova es realitzarà el proper dia 4 de juny amb sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu.

Enguany per primera vegada consta de dos proves esportives, la clàssica VOLTA MUNTANYA VALL D’ ALBA que consta de una distància de 12 km i la VOLTA A PEU VALL D’ ALBA XL de 25 km i que serà la prova es puntuable per a la VIII LLIGA DE CURSES DE MUNTANYA CASTELLO NORD.

Estos dos esdeveniments, discorren per camins i senders d’ aquest poble de la comarca de la Plana Alta en l’interior de Castelló. – Es pot trobar es informació en la pag web: https://voltaapeuvalldalba.wordpress.com/

- INSCRIPCIONS:

L’ inscripció per la VOLTA A PEU VALL D’ ALBA XL de 25 km, te un preu de 14 € fins el dia 27 de maig i d’ aquesta data fins al dia 31 serà de 18 € sols es podrà fer l’ inscripció en Internet fent el pagament amb targeta.

Tal com indica el reglament de la FEMECV, els CADETS y JUVENILS, no poden participar en les curses de mes de 12 km

L’ inscripció per la VOLTA MUNTANYA VALL D’ALBA de 11’5 km, el preu es de 12 € fins el dia 31 de maig.

Les inscripcions pera les dos proves es podran fer a traves dels comerços habituals i la pagina Web: www.tdpevents.es realitzant el pagament per TPV

- CATEGORIES i PREMIS:

Tant en masculí com femení les categories queden establertes de la següent forma:

VOLTA A PEU VALL D’ ALBA XL 25Km

VOLTA MUNTANYA VALL D’ ALBA 11,5Km

3 ABSOLUTA (Mes de 20 anys)

3 CADETS (de 15 a 17 anys)

3 PROMESES (de 21 a 23 anys)

3 JUVENILS (de 18 a 20 anys)

3 VETERANS (de 40 a 49 anys)

3 SENIOR (de 21 a 39 anys)

3 MASTER (a partir de 50 anys)

3 VETERANS (a partir de 40 anys)

3 LOCALS

5 LOCALS

3 EQUIPS

Edat complida a data 31 de desembre de l’ any en vigor

Les categories CADETS I JUVENILS, puntuaran per la classificació de la Lliga Castelló Nord, Es consideraran LOCALS tots el participants nascuts o empadronats en la localitat de Vall d’ Alba o socis de l’ Albea.

- L’ INSCRIPCIÓ A LA PROVA DONA DRET A:

 • Accés als avituallaments de cursa (7 en la XL i 2 en la Popular) i el de META
 • Assegurança d’ accidents
 • Servei mèdic.
 • Obsequi de l’organització.
 • Accés als avituallaments establerts al llarg del recorregut i final.
 • Dutxa al finalitzar la prova.
 • Servei de massatge.
 • Diploma ON-LINE commemoratiu de la prova.

- RECOLLIDA DE DORSALS:

Els dorsals i el xip es podran recollir en el mateix lloc de l’ eixida des de les 7.00 h fins a 15 min abans de l’hora de la sortida.

Les proves tindran horaris d' eixida diferents; la cursa llarga (25K), l’ horari d’ eixida es a les 08:00 hrs i la curta (12K) a les 09:00.

Tots els menors per poder recollir el seu dorsal deuran d’ aportar una autorització del tutor legal, per poder recollir el dorsal. Si no se entrega la esmentada autorització NO SE LI ENTREGARÀ el dorsal. L’ autorització es pot descarregar en la pagina web de la prova o be recollir en el CILOS DOMINGO VALL D’ ALBA i URBANRUNNING CASTELLO.

- TEMPS DE PAS i DESQUALIFICACIONS: En la prova XL de 25 Km, existir un control de pas en el kilòmetre 11,7 amb un temps màxim de 2’5 hr, tots els que superen este horari es consideraran desqualificats. L’ hora màxima per entrar en META, serà les 13:30 hr.

Serà motiu de desqualificació: - Tenir una actitud antiesportiva amb qualsevol participant, persona del públic o organització, -No realitzar el recorregut pel lloc marcat per l’organització, - No portar el dorsal de forma ben visible en la part davantera del participant, - Embrutar o degradar l’ entorn.

- MOLT IMPORTANT:

 • En cas d’ abandonament es deu de comunicar obligatòriament a l’ organització o al personal de control de la prova.
 • Es responsabilitat de cadascú l ‘inscripció a qualsevol de les curses així com la preparació física i psíquica, per aquest motiu l’ organització aconsella que en cas de no estar preparat per afrontar aquest esdeveniment esportiu.
 • L’ equip mèdic i l’ organització te la potestat de retirar a qualsevol participant que observem que esta posant en perill la seva salut o la de altres participants.

L’ ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR EL PRESENT REGLAMENT. EN CAS DE OCURRIR ES PUBLICARA DE CAP DE NOU I ES COMUNICARA A TRAVES DE LES XARXES SOCIALS.

Revisat 28/04/2016

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Ler mais   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼