06 nov 2022, Sabadell

XXX Cursa del Club Natació Sabadell

Classificações

Classificações

Cursa Infantil
06/11/2022 09:00 1Km

Cursa 10 km
10Km

Cursa 5 km
5Km

Informação de contacto

Contactar com o organizador

Regulamento

REGLAMENT CURSA CN SABADELL

6 de novembre 2022

10K i 5K i Cursa Infantil

Article 1

El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell el 6 de novembre del 2022 a les 9.30 h la cursa de 10 k i a les 9:55 la Cursa de 5 km del Club Natació Sabadell. La cursa de 10 km és oberta a tots els majors de 16 anys i la de 5k a partir de 12 anys, sense distinció de categoria, sexe o nacionalitat.
Article 2

La sortida i l´arribada de la Cursa estarà situada al C/ Balmes per la Cursa de 10k i davant fira Sabadell per la Cursa de 5k. L´arribada de les dos curses serà al C/ Balmes. El pas per l´arc de sortida al Km 2.8 a la Cursa de 10 km haurà de no ser superior als 24´per no quedar l´atleta aturat per la sortida de la Cursa de 5 km. De ser superior, haurà d´esperar a que es doni la sortida de la cursa de 5 km per poder continuar.

Article 3
El recorregut estarà senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. Hi ha un avituallament durant el circuit i també a l´arribada

Article 4

Inscripcions; del 6 de setembre a 3 de novembre. Hi haurà possibilitat de fer la inscripció el dissabte durant la recollida de dorsals i el mateix dia de la cursa fins 1 h abans, però no es podrà garantir l´obsequi. Es tancaran les inscripcions també quan s´arribi al nombre màxim d´ inscrits determinats per l´organització

Preu: 8 € Federats seccions / 13€ socis del Club /15€ No socis

A partir de l´1 de novembre (no socis 17 € )

Article 5

La recollida de dorsals es farà el dissabte 5 de novembre de 17:30 a 20:00 h al centre del C/ Montcada, 2 i el mateix dia de la cursa fins a les 8:30 h.

Caldrà presentar el DNI del corredor en el moment de recollida de dorsals.

Menors d´edat:

Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per lliurar-la el dia de la recollida del dorsal. Aquesta autorització es podrà descarregar a la web de la cursa o sol·licitar-la a les recepcions del Club o per correu a cursacns@cursacns.cat. Caldrà portar-la juntament amb fotocòpia del carnet d´identitat del pare, mare o tutor legal pels que no vinguin acompanyats de l´adult responsable.

Article 6

Es desqualificaran els/les atletes que arribin a la meta i no hagin completat el recorregut, no hagin passat per tots els controls parcials o bé es comprovi que han comès irregularitats.

Article 7

Per optar als trofeus de cada categoria serà necessari que es classifiquin un mínim de tres atletes.

Categories , classificacions i premis. Es faran dos classificacions, una per la cursa de 5 km i una per la de 10 km.

Les categories i premis quedaran establerts de la següent manera:

CURSA 10 KM

HOMES

A .. fins 40 anys (nascuts del 2006 al 1982)

B .. de 41 a 55 anys (nascuts del 1981 al 1967)

C .. a partir de 56 anys (nascuts el 1966 i anteriors)

DONES

E .. fins 40 anys (nascuts del 2006 al 1982)

F .. de 41 a 55 (nascuts del 1981 al 1967)

G .. a partir de 56 (nascuts el 1966 i anteriors)

DISCAPACITATS

D.. Discapacitats home H.. Discapacitats dona

PREMIS

1r i 1a classificada de cada categoria.

1r i 1a sòcia de la general

Premis no acumulatius

CURSA 5 KM

CATEGORIES

General masculina

General Femenina

PREMIS

Rebran premi els 3 primers classificats de la general masculina i femenina

el 1r soci i 1a sòcia del Club

Premis no acumulatius

Article 8.

La participació en l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa i han de fer-ho amb les condicions físiques i de salut necessàries per a participar en una prova d'aquestes característiques. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones.

Article 9
L'organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l'edat de l'atleta.

Article 10
Tot participant que no anoti la data de naixement quedarà automàticament, inclòs en la categoria –A- a la cursa de 10k

Article 11

Les reclamacions es faran per escrit una vegada s'hagi acabat la cursa, i la decisió de l'organització serà inapel·lable.

Article 12

a -Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com també a la dels resultats.

b- El participant pel fet d’inscriure’s a la prova, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors les imatges fixes i /o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic.

Article 13

La cursa estarà informatitzada per un xip. Els xips propis no tindran validesa. Tot atleta inscrit haurà de retirar el dorsal i el xip el dia de recollida de dorsal o el dia de la cursa. L'atleta que no realitzi la cursa amb el dorsal-xip NO SORTIRÀ a les classificacions.

Article 14

Pel sol fet d’inscriure’s el corredor o els tutors legals accepten aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l'organització.

REGLAMENT

CURSA INFANTIL

CLUB NATACIÓ SABADELL

6 DE NOVEMBRE 2022

Article 1
El Club Natació Sabadell organitza, el 6 de novembre del 2022 a les 9:000 h la Cursa infantil del Club Natació Sabadell. La cursa serà de caràcter no competitiu i hi podran participar tots els nens i nenes de 5 a 11 anys.

Article 2
La distància de la Cursa infantil serà de 750 m aproximadament i la sortida i l´arribada de la Cursa estarà situada al C/ Balmes.

Article 3
El recorregut estarà senyalitzat i marcat

Article 4 Preus: Socis : 6 € / No socis : 8 €

Del 6 de setembre a 3 de novembre. Hi haurà possibilitat de fer la inscripció el dissabte durant la recollida de dorsals i el mateix dia de la cursa fins 1 h abans, però no es podrà garantir l´obsequi. Es tancaran les inscripcions també quan s´arribi al nombre màxim d´ inscrits determinats per l´organització

Caldrà emplenar i portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, del nen per lliurar-la el dia de la recollida del dorsal. Aquesta autorització es podrà descarregar a la web de la cursa o sol·licitar-la a les recepcions del Club o per correu a cursacns@cursacns.cat

Article 5 Tot participant que no hagi arribat a meta 20’ després de la sortida de la cursa s´haurà de retirar per poder donar la sortida a la cursa de 10k

Article 6

La recollida de Dorsals es farà el dissabte 5 de novembre, al C/ Montcada 2, de 17:30 a 20:00 h i el mateix dia de la cursa fins a 1h abans de la sortida.

Caldrà presentar el DNI del pare, mare o tutor legal en el moment de recollida de dorsals.

Article 7

a -Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com també a la dels resultats.

b- El participant pel fet d’inscriure’s a la prova, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors les imatges fixes i /o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic.

Article 8

Pel sol fet d’inscriure’s el corredor u els tutors legals accepten aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l'organització.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Ler mais   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼