dim. 05 nov. 2023 00:00:00 CET, Sabadell

XXXI Cursa del Club Natació Sabadell

Registrations & info

Inscrits

Cursa Infantil (No socis del CNS)
0

Inscrits

Cursa Infantil (No socis del CNS)
0

Inscriptions

5 k (No socis CNS)
05/11/2023 09:55 5km

10 k (No socis CNS)
05/11/2023 09:30 10km

Cursa Infantil (No socis del CNS)
05/11/2023 09:00 0.75km

Information de contact

Contacter l'organisateur

Information Basique

Horaire et lieu de l'épreuve
C/ Balmes. Al costat del Club Natació Sabadell (C/Montcada 2)
Collecte de dossard
Recollida de dorsals dissabte 4 de novembre al C/ Montcada, 2 ( frontó interior ) de 17:30 a 20:00
Politque de remboursement
No es fa devolució de l´import de la inscripció.

Règlement

REGLAMENT CURSA CN SABADELL 5 de novembre 2023 10K i 5K i Cursa Infantil

Article 1 El Club Natació Sabadell organitza, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Sabadell el 5 de novembre del 2023 a les 9.30 h la cursa de 10 k i a les 9:55 la Cursa de 5 km del Club Natació Sabadell. A La cursa de 10 km hi poden participar inscrits a partir de 14 anys i la de 5k a partir de 12 anys, sense distinció de categoria, sexe o nacionalitat.

Article 2 La sortida i l´arribada de la Cursa de 10k estarà situada al C/ Balmes i a la Cursa de 5k la sortirà estarà situada al C/ Covadonga cantonada amb Montcada i l´arribada a C/ Balmes. Els atletes participants a la Cursa de 10k no podran superar els 24’ en el seu pas per l´arc de sortida a la 1a volta de la Cursa per no quedar aturats per la sortida de la Cursa de 5 km. De ser superior, haurà d´esperar a que es doni la sortida de la cursa de 5 km per poder continuar. El temps màxim per completar la Cursa de 10k serà d´ 1´15h. Passat aquest temps l´atleta que continuï en el circuit ho farà pel seu compte i sense supervisió de la organització.

Article 3 El recorregut estarà senyalitzat i marcat a cada quilòmetre. Hi ha un avituallament durant el circuit i també un altre a l´arribada

Article 4 Inscripcions; del 4 de setembre al 2 de novembre. Hi haurà possibilitat de fer la inscripció el dissabte durant la recollida de dorsals i el mateix dia de la cursa fins a 1 hora abans de la sortida de la Cursa de 10 k, però no es podrà garantir l´obsequi. Es tancaran les inscripcions també quan s´arribi al nombre màxim d´ inscrits. Preu: 10 € Federats seccions esportives CNS / 13,50€ socis del Club /15’50€ No socis A partir del 30 d´octubre (no socis 17 € )

Article 5 La recollida de dorsals es farà el dissabte 4 de novembre de 17:30 a 20:00 h al centre del C/ Montcada, 2 i el mateix dia de la cursa fins a les 8:30 h. Caldrà presentar el DNI del corredor en el moment de recollida de dorsals. Menors d´edat: Els menors de 18 anys hauran de portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, per lliurar-la el dia de la recollida del dorsal. Aquesta autorització es podrà descarregar a la web de la cursa o sol·licitar-la a les recepcions del Club o per correu a: cursacns@cursacns.cat. Caldrà portar-la juntament amb fotocòpia del carnet d´identitat del pare, mare o tutor legal pels que no vinguin acompanyats de l´adult responsable.

Article 6 Es desqualificaran els/les atletes que arribin a la meta i no hagin completat el recorregut, no hagin passat per tots els controls parcials o bé es comprovi que han comès irregularitats.

Article 7 Categories , classificacions i premis: Per optar als trofeus de cada categoria serà necessari que es classifiquin un mínim de tres atletes. Es faran dos classificacions, una per la cursa de 5 km i una per la de 10 km. Les categories i premis quedaran establerts de la següent manera:

CURSA 10 KM

HOMES

A .. Nascuts del 2009 al 1983

B .. Nascuts del 1982 al 1968

C .. Nascuts el 1967 i anteriors

DONES

E .. Nascudes del 2009 al 1983

F .. Nascudes del 1982 al 1968 G .. Nascudes el 1967 i anteriors

DISCAPACITATS

D.. Discapacitats home H.. Discapacitats dona

PREMIS

1r i 1a classificada de cada categoria.

1r i 1a sòcia de la general

A la cursa de 10k només seran acumulatius els premis de 1r soci i 1a sòcia amb la resta de categories.

CURSA 5 KM

CATEGORIES

General masculina - General Femenina

PREMIS Rebran premi els 3 primers classificats de la general masculina i femenina el 1r soci i 1a sòcia del Club

Premis no acumulatius

Article 8 La participació en l’esdeveniment es farà sota la responsabilitat i propi risc dels participants a la cursa i han de fer-ho amb les condicions físiques i de salut necessàries per a participar en una prova d'aquestes característiques. L’organització declina tota responsabilitat dels danys que els/les participants puguin ocasionar durant la prova, fer-se ells/es mateixos/es o a terceres persones.

Article 9 L'organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l'edat de l'atleta.

Article 10 Tot participant que no anoti la data de naixement quedarà automàticament, inclòs en la categoria –A- a la cursa de 10k

Article 11 Les reclamacions es faran per escrit una vegada s'hagi acabat la cursa, i la decisió de l'organització serà inapel·lable.

Article 12 a -Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com també a la dels resultats. b- El participant pel fet d’inscriure’s a la prova, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors les imatges fixes i /o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic.

Article 13 La cursa estarà informatitzada per un xip. Els xips propis no tindran validesa. Tot atleta inscrit haurà de retirar el dorsal i el xip el dia de recollida de dorsal o el dia de la cursa. L'atleta que no realitzi la cursa amb el dorsal-xip NO SORTIRÀ a les classificacions.

Article 14 Pel sol fet d’inscriure’s el corredor o els tutors legals accepten aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l'organització.

CURSA INFANTIL

Article 1 El Club Natació Sabadell organitza, el 5 de novembre del 2023 a les 9:00 h la Cursa infantil del Club Natació Sabadell. La cursa serà de caràcter no competitiu i hi podran participar tots els nens i nenes de 4 a 11 anys.

Article 2 La distància de la Cursa infantil serà de 750 m aproximadament i la sortida i l´arribada de la Cursa estarà situada al C/ Balmes.

Article 3 El recorregut estarà senyalitzat i marcat

Article 4 Preus: Socis : 7’00€ / No socis : 9’00€ A partir del 30 d´octubre (no socis 11 € ) Hi haurà possibilitat de fer la inscripció el dissabte durant la recollida de dorsals i el mateix dia de la cursa fins 1 hora abans, però no es podrà garantir l´obsequi. Es tancaran les inscripcions també quan s´arribi al nombre màxim d´ inscrits determinats per l´organització

Article 4 Caldrà emplenar i portar signada l’autorització del pare, mare i/o tutor legal, del nen per lliurar-la el dia de la recollida del dorsal. Aquesta autorització es podrà descarregar a la web de la cursa o sol·licitar-la a les recepcions del Club o per correu a cursacns@cursacns.cat

Article 5 Tot participant que no hagi arribat a meta 20’ després de la sortida de la cursa s´haurà de retirar per poder donar la sortida a la cursa de 10k

Article 6 La recollida de Dorsals es farà el dissabte 5 de novembre, al C/ Montcada 2, de 17:30 a 20:00 h i el mateix dia de la cursa fins a 1 hora abans de la sortida. Caldrà presentar el DNI del pare, mare o tutor legal en el moment de recollida de dorsals.

Article 7 a -Els/les participants, permeten explícitament que el seu nom, cognom, sexe i any de naixement siguin publicats a les llistes d’inscrits, així com també a la dels resultats. b- El participant pel fet d’inscriure’s a la prova, autoritza expressament a l’organització i els seus patrocinadors les imatges fixes i /o en moviment de les persones participants. Aquestes imatges podran figurar en tot tipus de suport gràfic.

Article 8 Pel sol fet d’inscriure’s el corredor u els tutors legals accepten aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l'organització.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Lire plus   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼