dim. 24 nov. 2019 00:00:00 CET, Sabadell

2a Cursa Solidària de Cipo

Classements

Classement

Cursa 5 km (15 anys o més)
24/11/2019 11:00 5km

Cursa 5 km (14 anys o menys)
24/11/2019 11:00 5km

Cursa 1 km (15 anys o més)
24/11/2019 11:00 1km

Cursa 1 km (14 anys o menys)
24/11/2019 11:00 1km

Aportació solidària.
24/11/2019 11:00

Information de contact

Contacter l'organisateur

Règlement

Reglament 2a. Cursa Solidària de Cipo.

 1. L’entitat Cipo organitza el dia 24 de novembre de 2019 la 2a cursa solidària.
 2. Els beneficis de la cursa aniran destinats al projecte “Esport per a tothom” que vol promoure el benestar físic del nostre col·lectiu participant en diferents propostes esportives adaptades a cada necessitat i nivell de suport dels nostres usuaris i treballadors de l’entitat.
 3. La participació és oberta a totes les persones que ho desitgin sense distinció de sexe o edat i sota la seva responsabilitat tenint present la seva condició física i de salut suficient per afrontar la prova. I en el cas de menors d’edat sota la responsabilitat dels seus pares o tutors legals.
 4. Tots els atletes que formalitzin correctament la seva inscripció disposaran d’una assegurança d’accidents i/o responsabilitat civil que serà vigent durant el decurs de la prova.
 5. No es permet la participació a la cursa amb bicicleta o patins o altres mitjans no justificats, sí està permès cotxets i cadires de rodes. Tampoc es permet participar acompanyats d’animals.
 6. L’organització situarà una ambulància vigent durant el decurs de la prova. Estarà ubicat al costat de l’arc de sortida i arribada.
 7. La prova no serà cronometrada. Disposarem d’un cronòmetre a l’arribada perquè qui ho vulgui pugui veure el seu temps. Estarà ubicat al costat de l’arc sortida i arribada.
 8. Els drets d’inscripció són de 8 euros per els atletes de més 14 anys i de 5 euros pels atletes en edats compreses entre els (0 -14 anys) independentment de si trien l’opció d’ 1km o els 5km. La cursa també disposa del dorsal solidari per a totes aquelles persones que no puguin venir a la cursa però hi vulguin participar.
 9. La inscripció es podrà formalitzar a la pàgina web de la mateixa entitat www.cipo.cat
 10. El termini màxim d’inscripció serà el dijous dia 21 de novembre a les 24h00.

El nombre màxim de participants és de 600 i es tancarà el període d’inscripció en assolir-se aquesta xifra.

 1. La inscripció és personal i intransferible i suposa l’acceptació total d’aquest reglament. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o identitat de l’atleta. Tots els participants independentment de l’edat han d’estar inscrits i acreditar el dorsal el dia de la cursa.
 2. La distància a recórrer és de 1 km. en 1 volta i 5km. en 4 voltes per asfalt i terra de fàcil accessibilitat. Tots els participants s’han de presentar a les 11h00 del matí a la línia de sortida al Parc Catalunya, plaça d’Ernest Lluch equipats amb el dorsal corresponent, visible, col·locat al pit. En cap cas es permetrà córrer sense dorsal.
 3. La sortida de la cursa serà pràcticament conjunta però disposarem d’un primer calaix reservat als atletes que fan la cursa corrents i un segon calaix per els qui fan la cursa caminant i/o amb cotxets.
 4. Disposarem d’un avituallament a la línia d’arribada.
 5. No hi haurà classificacions. Però sí premis als 3 primers homes i dones d’1km i als 3 primers homes i dones de 5km.

També sorteig al final de la cursa entre tots els participants.

 1. L’organització no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials, que puguin causar els participants i espectadors durant aquesta cursa.
 2. Tots els inscrits rebran un obsequi.
 3. Segons estableix el nou Reglament (UE) 2016/679, del 27 d'abril de 2016 del Parlament i Consell Europeu, informem que les dades incloses en aquest formulari s'incorporaran a un fitxer propietat de CIPO amb la finalitat de cursar la sol·licitud d'inscripció; tanmateix li podran ser enviades comunicacions informatives relacionades amb aquest esdeveniment, preservant en tot moment la confidencialitat de les seves dades.

Durant l’esdeveniment esportiu es podran prendre imatges dels participants. El participant autoritza a CIPO SCCL. a utilitzar la seva imatge en publicacions i xarxes socials pertanyents a l’entitat o col·laboradors i a qualsevol altre mitjà per un termini de temps il·limitat.

 1. L’organització es reserva el dret, si fos necessari de modificar el reglament abans del dia de la cursa.
 2. RECOLLIDA DE DORSALS

Es podran recollir a partir de les 9h30 abans de la sortida el mateix dia de la cursa a la carpa situada al costat de la línia de sortida.

També es podran recollir el dissabte 23 de (17 a 20h) al Club de Tennis Sabadell, C/ Prat de la Riba 91. Zona pàrquing inferior.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Lire plus   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼