25 sep 2022, Vall d'Uixó (la)

XXIII PUJADA A PIPA 2022

Clasificaciones

Clasificaciones

MINI PIPA
11km

Información de contacto

Contactar con el organizador964029649

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
L’eixida serà des de la Pista d’atletisme Vicente Arzo de la Vall d’Uixó a les 8.00 hores per PUJADA A PIPA i a MINIPIPA el dia 25 de septiembre. L’arribada estarà ubicada també en la Pista d’Atletisme de la Vall d’Uixó i podran fer el recorregut en un temps màxim de 4’15 hores (es tancarà control d’arribada a es 11’45 hores). També es tancarà el control de PAS INTERMIG en el Coll de Garrut a les 10.00 hores.
Recogida de dorsal
ENTREGA DE PITRALS I XIP El mateix dia de la prova a partir de les 7.00 fins les 7:45.
Política de devoluciones
SEGÚN LO ESTIPULADO EN EL REGLAMENTO

Reglamento

Reglament “XXIII PUJADA A PIPA 2022”

La XXIII PUJADA A PIPA 2022, és una prova esportiva de fons per muntanya, que té com objectiu fomentar les proves de resistència per muntanya. El temps màxim d’aquesta prova serà de 4:15 hores. EIXIDA

L’eixida serà des de la Pista d’atletisme Vicente Arzo de la Vall d’Uixó a les 8.00 hores per PUJADA A PIPA i a MINIPIPA el dia 25 de setembre. L’arribada estarà ubicada també en la Pista d’Atletisme de la Vall d’Uixó i podran fer el recorregut en un temps màxim de 4’15 hores (es tancarà control d’arribada a es 11’45 hores). També es tancarà el control de PAS INTERMIG en el Coll de Garrut a les 10.00 hores.

Nota: l’organització pot variar les hores d’eixida de les dos curses depenent de la situació sanitària del moment de la cursa

ENTREGA DE PITRALS I XIP

El mateix dia de la prova a partir de les 7.00 fins les 7:45.

JÚNIORS (de 18 a 23 anys)

SÈNIORS (de 24 a 39 anys)

CATEGORIES PIPA VETERANS/VETERANES A (de 40 a 49 anys)

VETERANS/VETERANES B (de 50 a 59 anys)

VETERANS/VETERANES C (de 60 endavant)

LOCALS

CATEGORIES MINIPIPA ABSOLUT/A

NOTA: els trofeus NO son acumulatius.

L’edat que delimita cadascuna de les categories fa referència a l’edat que complirà el participant durant l’any en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova. PREMIS I OBSEQUIS

S’entregarà un trofeu, als tres primers de cada categoria masculí i femení. Obsequi en categories locals (nascuts, residents i empadronats en La Vall d’Uixó).

Tots aquells participants que formen un equip de 7 o més membres i tots acaben la cursa rebran un pernil per equip en PIPA.

Tots aquells participants que formen un equip de 7 o més membres i tots acaben la cursa rebran un formatge per equip MINIPIPA.

ITINERARI I AVITUALLAMENTS

La distancia aproximada de la Pujada a Pipa es de 17 km i l’altura de 900 metros acumulats. Eixida desde la pista d’atletisme, Senda Bassa de Cristal, Sant Antoni, Balona, Pic de Pipa, Coll de cartutxos, Rodeno, Aiguamolls, Pico l’Àguila, Coll de Baltasar, Font de Garrut, Rincó Montesinos, Sant Antoni i arribada a la Pista.

Hi hauran dos avituallaments líquids i tres líquids mes sòlid.

La distancia aproximada de la Mini Pipa es de 11 km.

Eixida desde la pista d’atletisme, Senda Bassa de Cristal, Sant Antoni, Balona, Pic de Pipa, Coll de cartutxos, Font de Garrut, Rincó Montesinos, Sant Antoni i arribada a la Pista.

Hi hauran un avituallaments líquids i dos líquids mes sòlid.

DESQUALIFICACIONS

Serà motiu de desqualificació:

▪ No realitzar la totalitat del recorregut a peu, pel lloc marcat per l’organització, no passar els controls establerts.

▪ L’ incompliment d’aquest punt implica la desqualificació immediata i la retirada del pitral. ▪ Invertir mes temps de l’establert en la prova (4:15 hores)

▪ No dur el pitral visible en la part davantera.

▪ Embrutar o degradar la muntanya en general.

▪ No es pot córrer amb animals.

OBSERVACIONS

No poden participar els menors de 16 anys.

El nombre màxim de participants serà de 1000. No s’admetran inscripcions fora del termini. No es faran inscripcions el dia de la prova

No s’estableix període de devolucions.

L’organització pot cancel·lar la cursa, per motius sanitaris, quan sigui oportú.

El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans del seu inici.

Es una prova de fons per muntanya. Es recomana una bona preparació física. S’aconsella portar un recipient per a reposar líquid, l’organització oferirà begudes (no el recipient). L’organització no es responsabilitza dels danys que pogueren patir o causar els participants en el transcurs de la prova.

INSCRIPCIONS I PAGAMENT

L’import d’inscripció de la Pujada a Pipa serà de 14€ fins el 18/09, després 17€ fins el 22/09. L’import d’inscripció de la Mini Pipa serà de 10€ fins el 18/09, després 12€ fins el 22/09.

Inscripcions On-line en www.runadiction.es

+ info: www.atletismelavallduixo.es

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼