23 dic 2018, Borriol

TRAIL SAN SILVESTRE LES FERRERIES

Clasificaciones

Clasificaciones

I TRAIL SAN SILVESTRE LES FERRERIES BORRIOL 2018
23/12/2018 09:00 12.75km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
Eixida i arribada des de la plaça la Font, de Borriol.
Recogida de dorsal
La recollida dels dorsals es farà en el lloc de l´eixida el diumenge 23 de desembre de 2018 des de les 07:15 fins les 08:45 hores
Política de devoluciones
SEGÚN LO ESTIPULADO EN EL REGLAMENTO.

Reglamento

REGLAMENT REGULADOR

ARTICLE 1ER. El C.C. BORRIOL amb l’assessorament d’URBAN RUNNING CASTELLON organitza EL 1º TRAIL SAN SILVESTRE LES FERRERIES. En ella podràn participar totes les persones que ho desitgen, degudament inscrites, nascudes fins a 2007 amb l'autorització paterna degudament emplenada.

ARTICLE 2ON. La prova es celebrarà el diumenge 23 de desembre 2018 a les 09:00 amb eixida i arribada des de la plaça la Font.

ARTICLE 3ER. El recorregut serà de 12,750 km.

ARTICLE 4t. El preu d´inscripció serà de 10€. La inscripció podrà efectuar-se a la botiga Urban Running Castellón (Av. Pérez Galdos, 4) i on-line a la web www.urbanrunningcastellon.com fins al 19 de desembre.

La recollida dels dorsals es farà en el lloc de l´eixida el diumenge 23 de desembre de 2018 des de les 07:15 fins les 08:45 hores. Hi haurà un punt d´avituallament situat al km 6,5.

ARTICLE 5E. El temps límit per completar la prova serà 3h.

ARTICLE 6É. Les categories queden establertes en el següent o rdre i forma: (Els premis no són acumulables)

ABSOLUTA MAS/FEM

TOTS ELS PARTICIPANTS

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

JUNIOR-PROMESA

DES DEL DIA QUE COMPLISCA 15 ANYS FINS ALS 19 ANYS

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

SENIOR MAS/FEM

DES DEL DIA QUE COMPLISCA 20 ANYS FINS ALS 35 ANYS

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

VETERA MAS/FEM

DES DEL DIA QUE COMPLISCA 36 ANYS FINS ALS 45 ANYS

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

MASTER MAS/ FEM

DES DEL DIA QUE COMPLISCA 46 ANYS FINS ALS 59

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

SUPER MASTER MAS/FEM

DES DEL DIA QUE COMPLISCA 60 ANYS D’ARA ENDAVANT

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

INFANTIL MAS/FEM

DE 11 A 14 ANYS

TROFEU 1r i 1ª

MEJOR DISFRAZ MAS/FEM

TOTS ELS PARTICIPANTS

TROFEU

LOCAL

EMPADRONAT EN BORRIOL

TROFEUS ALS 3 PRIMERS

  • Es considerarà corredor/a local a tot aquell/a que siga naiscut a BORRIOL o empadronat/da en la localitat.

ARTICLE 7. L'ACTE DE LLIURAMENT DE TROFEUS es realitzarà a partir de les 12:00. No es lliurarà cap trofeu amb anterioritat al mateix. Igualment, aquells corredors que no repleguen el seu trofeu durant aquesta cerimònia perdran qualsevol dret a reclamar-ho posteriorment.

ARTICLE 8. Tota reclamació haurà de formular-se davant el responsable de cronometratge de la prova per part de l'interessat o persona que li represente en el termini màxim de 30 minuts amb posterioritat a la lectura, per megafonia, dels resultats oficials de la prova. La decisió del responsable de cronometratge serà inapel·lable.

ARTICLE 9 É. L´organitzador no es fa responsable dels danys que els participants puguen patir, així com eximeix els organitzadors de qualsevol responsabilitat sobre els accidents o desperfectes que per acció o no acció puguen ocórrer als participants durant el transcurs de la prova, tant a ells mateix com a tercers.

Article 10. Seran desqualificats aquells participants que no atenguen les indicacions de l'organització, els que no porten el dorsal perfectament visible en l'arribada i els que no cobreixen el recorregut de la prova íntegrament. El control d'arribada dels participants es tancarà a les 12:00 hores.

ARTICLE 11 É. L´organitzador de la prova compta amb una assegurança de Responsabilitat Civil per a l´ORGANITZACIÓ, PARTICIPANTS i ESPECTADORS y de una assegurança de ACCIDENTS per a l'ORGANITZACIÓ i PARTICIPANTS que cubrix els posibles danys que es poden causar a persones, materials i/o a sí mateixos. Estaran exclosos els derivats d'un patiment latent, imprudència, negligència i inobservança de les lleis. També quedaran exclosos els produïts per desplaçaments a/o des del lloc en el qual es desenvolupa la prova.

ARTICLE 12 É. El vestuari així com el servici de dutxes està ubicat al polideportiu municipal.

ARTICLE 13 É. Els serveis sanitaris i serveis d'ambulància se situaran a la zona d’eixida i meta durant el transcurs de la prova i durant el període de temps que es consideri necessari per part de l'organització.

ARTICLE 14 É. El lliurament de la Borsa del Corredor es realitzarà en finalitzar la prova.

ARTICLE 15 É. La volta no es suspendrà pel mal temps una vegada iniciada, si bé l’organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans del començament si es donara esta circumstància de mal oratge o es decretara al 112 GVA preemergencia en ALERTA 16.

L´organització es reserva el dret a la suspenció fins el moment de l´eixida per motius aliens a l’organització. En cas de suspensió no es tornaran els diners i es buscarà data alternativa.

ARTICLE 17. En inscriure's en el 1º TRAIL SANT SILVESTRE ELS FERRERIES, els participants donen el seu consentiment per a l'organitzador tracte automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seues dades de caràcter personal. Així mateix i d'acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació de la carrera (reproducció d'imatges i fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seva imatge.

ARTICLE 18. Tots els participants, pel fet de prendre l’eixida, assumeixen l'acceptació del present reglament. Tota persona que córrega sense estar inscrita o sense mostrar visible el dorsal en el pit, ho farà sota la seua responsabilitat i no podrà participar d’avituallaments, trofeus ni obsequis. Així mateix, no estarà emparada per la pòlissa d'assegurança contractada i quedarà terminantment prohibida la seua entrada en línia de meta.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼