02 abr 2022, Palma de Mallorca

NEDA PER UCRAÏNA

Clasificaciones

Clasificaciones

INSCRIPCIÓ NEDA PER UCRAÏNA
02/04/2022 09:00

Fila 0
02/04/2022 09:00

Información de contacto

Contactar con el organizador-

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
NEDA PER UCRAÏNA
Política de devoluciones
-

Reglamento

NEDA PER UCRAÏNA

12 hores de braçades solidàries a favor de l'Associació Espanya amb ACNUR

2 d’abril

De 9 a 21 h

Piscines Municipals de Son Hugo

Inscripcions: sportmaniacsbalears.com

Aportació a partir de 5 €

L’Institut Municipal de l’Esport, la Federació Balear de Natació, Lok@s Swimmers por el Mundo i el Consell de Mallorca organitzen la jornada solidària “Neda per Ucraïna”, un esdeveniment que es durà a terme el 2 d’abril a les Piscines Municipals de Son Hugo, amb l’objectiu de recaptar fons a favor de l’Associació Espanya amb Acnur, una entitat de l’ONU que assisteix refugiats i sol·licitants d'asil proporcionant-los protecció i assistència humanitària.

És una activitat oberta a tothom

Cadascú fixa la seva distància i el temps segons les seves capacitats. No és una activitat competitiva.

Durant 12 hores la piscina de Son Hugo s’omplirà de braçades solidàries!! L’objectiu és recórrer metres per la Pau i donar el màxim suport al poble ucraïnès.

Les 500 primeres persones inscrites seran obsequiades amb una gorra de natació el dia de l’esdeveniment i tots els participants podran gaudir d‘un berenar saludable en finalitzar la seva participació. De les 10 a les 14 hores hi haurà un circuit infantil d’activitats esportives a la zona exterior de la instal·lació.

Com hi podeu contribuir?

  • Us podeu inscriure a la plataforma d’sportmaniacsbaleares seleccionant la franja horària de participació i abonant una aportació solidària a partir de 5 euros.
  • Si no podeu assistir a la jornada podeu fer una aportació voluntària al CARRER 0 (bizum Acnur per a “carrer 0”, concepte: “Neda per Ucraïna”).

Donam les gràcies a totes les entitats, empreses, clubs i persones que col·laboren per a fer possible aquesta nedada per una bona causa: Sportmaniacs, SOM UN, MALLA, MERCAPalma, Previs i FADEI.

Per a més donacions

Bizum – Código: 02971 Concepte: Neda per Ucraïna

La Caixa ES42 2100 2262 1602 0028 6870 - Concepto: UCRANIA AYUDA SOLIDARIA

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼