30 dic 2018, Vila-real

MARXA DE RESISTÈNCIA SOLIDÀRIA VILA-REAL

Clasificaciones

Clasificaciones

INDIVIDUAL
30/12/2018 08:00 1km

EQUIPO DE 4
30/12/2018 08:00 1km

EQUIPO DE 6
30/12/2018 08:00 1km

EQUIPO DE 12
30/12/2018 08:00 1km

DORSAL 0
30/12/2018 08:00 1km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
EIXIDA: PLAÇA MAJOR (JUNT A CARTA POBLA)
Recogida de dorsal
LA RECOLLIDA DE DORSALES ES REALITZARÂ EL MATEIX DIA DE LA PROVA A PARTIR DE LES 7 H FINS LES 18,50,JA QUE CADA PARTICIPANT DECIDEIX QUAN COMENÇAR I QUAN FINALIZAR
Política de devoluciones
SEGÚN LO ESTIPULADO EN EL REGLAMENTO

Reglamento

REGLAMENT DE LA I MARXA DE RESISTÈNCIA SOLIDÀRIA VILA-REAL

El Club Triatló Vila-real és l’organitzador de la primera marxa de resistència solidària Vila-real. Amb el lema “Kilómetros de esperanza. Cada KM suma” el club triatló Vila-real proposa a la població en general una marxa diferent. Cada pas compta, i cada participant se solidaritza amb la causa a partir del seu esforç. És una marxa no competitiva. La marxa tindrà lloc el pròxim diumenge 30 de desembre de 2018. L’objectiu d’aquesta marxa és promocionar la pràctica esportiva com a un hàbit de vida saludable que augmenta el benestar i la salut de les persones, tant per als més joves com per als adults així com realitzar una acte solidari. L’eixida i l’arribada tindrà lloc en la plaça Major de Vila-real.

1.HORARIS

De 8h a 20h.

Les eixides seran a les hores en punt. Podent cada participant elegir la franja horària que desitge, espedifican-ho en el moment de la inscripció.

2.TEMPS I EDATS

El temps mínim de participació és d’1h i el màxim de 12h. Es pot participar a partir de qualsevol edat sempre i quan els menors d’edats vagen acompanyats en tot moment i presentant l’autorització familiar corresponent. Cada participant decideix quan és la seua eixida, tenint en comte que hi haurà una eixida cada hora.

3.RITME DE LA MARXA

És un ritme totalment lliure, però hi ha que reflexionar sobre l’objectiu d’aquest. És una marxa no competitiva i el seu transcurs és totalment en zona peatonal, per tant s’evitaran ritmes alts.

4.SOLIDARITAT

L’objectiu de l’organització és recolzar cada edició a una associació, fundació, etc que desenvolupen tasques solidàries. Per tant en la primera edició, els diners recaptats aniran destinats a : ASPANION (NIÑOS CON CÁNCER DE LA COMUNIDAD VALENCIANA) http://aspanion.es/

5. AVITUALLAMENT

L’organització oferirà avituallament líquid i sòlid per a tots els participants.

6. INSCRIPCIONS i PREUS

Tant la categoria infantil com l’absoluta requereixen d’inscripció. Es podran realitzar les inscripcions en A1FSPORT (carrer Mestre Goterris ,5 de Vila-real), ESPORT 2 (C/ Torrehermosa), DEPORTES EVA (C/ Sant Pasqual),PIROVILA (Avda. Arcadi García), FARMACIA LDA. CRISTOBALINA VIDAL CANTOS (Avda França) i Tangerina Resto Bar (C. Pare Molina) fins el 29/12/18 o en www.urbanrunningcastellon.com fins el 28/12/18 . El mateix dia de la cursa es podran realitzar inscripcions per un preu de 7€.

La cursa tindrà un màxim de 1000 participants en la carrera absoluta.

  • El preu de la inscripció individual és de 5€/hora. A l’inscriure’t has de seleccionar la franja horària a la que es participa.
  • Si s’opta per la inscripció per equips, s’ha d’anotar el nom de l’equip i la distribució horària de cada participant. El màxim de participants per equip és de 12 persones i sempre te que haver un participant de l’equip en el circuit. El preu de la inscripció és de 60€ per equip.

L’organització es reserva el dret d’anul·lar la inscripció si no estan totes les dates complimentades. No existeix la possibilitat de la devolució de l’import de la inscripció.

7. RECOLLIDA DE PITRALS

La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la prova a partir de les 7h fins les 18:50h, ja que cada participant decideix quan començar i quan finalitzar.

Els participants que no acrediten el dorsal no tindran dret a participar.

9. RECORREGUT:

EIXIDA: PLAÇA MAJOR (JUNT A CARTA POBLA).

GIR DRETA CAP A RAMON I CAJAL

GIR ESQUERRA COVA SANTA

GIR ESQUERRA PERE III (PER DAMUNT DE LA VORERA)

GIR ESQUERRA CARRER MAJOR

GIR DRETA COMTE ALBAY

GIR ESQUERRA SANT ANTONI

GIR ESQUERRA CERVANTES

GIR DRETA SANTO DOMINGO

GIR ESQUERRA TORRE MOTXA

GIR ESQUERRA MARE DE DEU DELS DESAMPARATS

GIR ESQUERRA CARRER CERVANTES (DARRERE DEL AJUNTAMENT)

GIR DRETA CARTA POBLA

CIRCUIT DE 1KM: DONAR VOLTES DURANT 12 HORES, SEMPRE PER LA PART PEATONAL.

10. ASSEGURANÇA:

Tots els participants i voluntaris estaran assegurats per una pòlissa de responsabilitat i d’accidents, contracta en l’empresa BR ASOCIADOS.

Totes les curses estaran baix la seguretat de la policia local de Vila-real, protecció civil i un plà de seguretat establert per la direcció tècnica del Circuit Carreres Populars de Vila-real.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼