30 sep 2018, Vidreres

DUATLÓ VIDRERES 2018

Clasificaciones

Clasificaciones

INDIVIDUAL
30/09/2018 09:00 28km

RELLEUS
30/09/2018 09:00 28km

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
https://www.cronoexagon.com/races/157/62/duatlo-vidreres-2018
Política de devoluciones
https://www.cronoexagon.com/races/157/62/duatlo-vidreres-2018

Reglamento

https://www.cronoexagon.com/races/157/62/duatlo-vidreres-2018

1ª DUATLÓ BTT VIDRERES

  • Diumenge 30 de setembre de 2018

  • Sortida a les 9,00h des del pavelló Mpal de Vidreres

  • Cursa popular per a majors de 18 anys, (individuals o per equips) de 8km RUN + 20km BTT per espais urbans, entorns naturals i pistes forestals del terme municipal de Vidreres

  • Inscripcions online 15€ / última setmana 20€ (data límit inscripció 28/09/2018)

  • Esmorzar, samarreta tècnica i obsequis per a tothom

  • Cal escollir la talla de la samarreta tècnica en la inscripció

  • Telfns. Contacte; 972 05 87 51 / 622 09 66 (tardes)

CATEGORIES.

S'estableix una categoria absoluta femenina i una altra absoluta masculina en categoria individual. També en individual una categoria local femenina i una altra local masculina. En categoria equips/relleus hi haurà masculí, femení, mixt i E-bike.

Els llocs de la classificació amb trofeu* seran per a:

1er, 2on i 3er classificat masculí

1er classificat equip/relleus masculí

1er, 2on i 3er classificat femení

1er classificat equip/relleus femení

1er classificat local masculí

1er classificat equip/relleus mixt

1er classificat local femení

1er classificat equip/relleus E-bike

(*Els trofeus no són acumulables).


TEMPS DE CURSA.

L'organització establirà un temps màxim de 4 hores per realitzar la prova


Cursa a peu 8km 1,30h (aproximadament)

Cursa BTT 20km 2,30h (aproximadament)
Cursa a peu + BTT: 4 hores temps màxim

PROGRAMA.

DIUMENGE 30 SETEMBRE

7,50h / 8,50h Check in boxes, entrega de dorsals i bossa corredor Pavelló Mpal Vidreres

9,00h sortida tram RUN de 8 km i seguidament transcisió a 20 km BTT Pavelló Mpal Vidreres

13,00h final de la cursa Pavelló Mpal Vidreres

13,15h entrega de premis Pavelló Mpal Vidreres

13,45h tancament de la 1ª Duatló Btt Vidreres

SERVEIS.

Avituallaments i esmorzar final de prova

Cronometratge amb xip

Classificacions instantànies

Servei de dutxes i lavabos

Assistència mèdica i assegurança accidents

Parquing gratuït

NORMATIVA BÀSICA : 1ª DUATLÓ BTT VIDRERES.

DUATLÓ. Es tracta d'una prova combinada de resistència amb caràcter popular que combina dues modalitats esportives RUN- BTT amb transició entre cada modalitat. Es pot participar en categoria individual o bé en categoria equips/relleus (2 components). L'ordre de la cursa és l'assenyalat i el cronòmetre no es para fins l'arribada final de meta.


ACCEPTACIÓ. Les regles de la competició són les que conté aquest Reglament. La participació en aquesta prova implica l'acceptació del present Reglament.


PARTICIPANTS. Els participants han de ser adults/es majors de 18 anys. La prova podrà acollir un màxim de 150 corredors. L'organització es reserva el dret d'ampliar o reduir el nombre de places. (El dia de la prova no s'acceptaran inscripcions.)


INSCRIPCIÓ. Els corredors han d'haver realitzat correctament tots els passos i requisits de la inscripció. La inscripció no confirma la plaça sense el corresponent pagament de la mateixa. Un cop formalitzat el pagament, en cap cas es retornarà l'import de la mateixa. L'organització no es responsabilitza de la falsedat de les dades introduïdes al formulari de la inscripció. La inscripció inclou: bossa del corredor, samarreta tècnica 42k, avituallaments i esmorzar, dorsals, sistema de cronometratge xip, servei live, classificacions instantànies a web, assegurança de responsabilitat civil i assegurança d'accidents.


CONDICIÓ FÍSICA. Els participants, en el moment de fer la inscripció, declaren estar preparats per realitzar les proves i seran els únics responsables del seu estat de forma, així com, els problemes mèdics que en puguin derivar. El dopatge està prohibit. Un cop feta la inscripció, l'atleta accepta que actua, en totes les situacions, sota la seva responsabilitat.


CATEGORIES. S'estableix una categoria absoluta femenina i una altra absoluta masculina en categoria individual. També en individual una categoria local femenina i una altra local masculina. En categoria equips/relleus: masculí, femení, mixt i E-bike.

Els llocs de la classificació amb trofeu* seran per a:

1er, 2on i 3er classificat masculí

1er classificat equip/relleus masculí

1er, 2on i 3er classificat femení

1er classificat equip/relleus femení

1er classificat local masculí

1er classificat equip/relleus mixt

1er classificat local femení

1er classificat equip/relleus E-bike

(*Els trofeus no són acumulables.)


EQUIPS/RELLEUS. Tots els equips/relleus estaran formats per 2 persones i només participaran en relleus, excepte la categoria E-bike que l'equip pot ser individual o parella. Cada persona farà una disciplina. Cada equip disposarà d'un dorsal o xip que es canviaran en finalitzar la seva disciplina. Aquest actuarà com a testimoni de l'equip.


MODIFICACIÓ. L'organització es reserva el dret de modificar el present reglament si les circumstàncies ho exigeixen. En el cas que l'organització es vegi obligada a modificar els horaris o la data per motius aliens a l'organització, no es farà cap devolució de l'import de la inscripció.

RECORREGUTS. L'organització es reserva el dret de modificar, alterar o anul·lar algun dels trams del recorregut per motius de seguretat. El director de carrera té la potestat de realitzar les modificacions necessàries per garantir la seguretat dels participants en tot moment. En qualsevol cas , el duatló es consideraria com disputat a tots els efectes. Sota cap circumstància es realitzarà devolució de l'import de la inscripció.

CURSA A PEU 8 km RUN

XIP. El participant ha de portar el xip visible.


IDENTIFICACIÓ. És obligatori portar el dorsal visible a la part frontal.


CARRERA. El duatleta pot córrer o caminar.


ESTAT FÍSIC. La responsabilitat de romandre en el circuit és del Atleta. Qualsevol atleta que presenti símptomes de perill per a ell mateix o per els altres, podrà ser retirat de la competició.


EQUIPAMENT. No està permès l'ús d'envasos de vidre, auriculars o telèfons mòbils, aquests últims només en cas d'emergència.


DISTÀNCIA. La distància total del tram de carrera a peu serà de 8 km. L'organització es reserva el dret de fer alguna variació del recorregut per motius de seguretat.

BTT 20 km BIKE

XIP. El participant ha de portar el xip visible


CASC. És obligatori l'ús de casc certificat per a ús ciclista i correctament cordat des que s'agafa la bici a la zona de transició fins quan es deixa la bicicleta després del segment de btt, inclòs tot el recorregut de btt i els recorreguts en les àrees de transició amb possessió de la bicicleta.


BICICLETES. Hi ha una categoria exclusiva per a bicicletes E-bike, per la resta de categories totes les bicicletes han de ser accionades per la força muscular humana. Totes les bicicletes han de tenir fre a la roda del davant i del darrere. Es permet portar eines i recanvis.


EQUIPAMENT. No està permès l'ús d'elements que puguin representar perill potencial en cas de caure. No està permès l'ús d'auriculars o telèfons mòbils, aquests últims només en cas d'emergència.


IDENTIFICACIÓ. És obligatori portar el número de dorsal visible

CIRCULACIÓ. Hi haurà un tram de circulació oberta on els duatletes hauran de respectar les normes de circulació

SANCIONS. Les sancions de trànsit que puguin derivar de l'incompliment de les normes de circulació aniran a càrrec del duatleta.


RECORREGUT. Tots els duatletes hauran de seguir el recorregut marcat. No seguir el recorregut o saltar-se algun dispositiu de senyalització serà motiu de desqualificació. Els detalls del recorregut de btt, així com altres elements de senyalització es donaran a l'inici de la cursa.


DISTÀNCIA. La distància total del tram de btt serà de 20 km. L'organització es reserva el dret de fer alguna variació del recorregut per motius de seguretat.


CONDUCTA DELS PARTICIPANTS:

NORMATIVA. El participant està obligat a respectar les normes de comportament establertes en aquest Reglament. Les faltes amb una gravetat determinada seran sancionades segons el reglament de disciplina esportiva.


ABANDONAMENT. El participant que abandona la competició està obligat a treure's el dorsal i comunicar-ho al director de cursa. Haurà retirar-se en un punt de control. Només una lesió de gravetat justificarà que un participant abandoni en un altre punt del recorregut, ja que això implicaria un rescat.


TRASLLAT. L'organització podrà retornar al punt de sortida els participants que hagin abandonat la cursa, quan aquesta hagi finalitzat , per tal d'assegurar el desenvolupament òptim de la mateixa.


MEDI AMBIENT. En tot moment el participant està obligat a respectar el medi ambient de la zona en què se celebra la prova, no abandonant objectes, ni actuant de forma agressiva amb l'entorn. Els participants hauran de conservar i preservar el medi actuant amb responsabilitat i tenir un comportament exemplar davant de qualsevol situació.


MATERIAL. L'organització no es fa responsable de possibles pèrdues de material. S'aconsella portar només aquell material imprescindible per a dur a terme la prova.


SEGURETAT

EQUIPAMENT. Els participants són responsables personalment que el seu equipament estigui en condicions reglamentàries al començament de la prova. El participant és responsable del seu propi equipament i ha de comprovar que les seves característiques s'ajustin a les del Reglament. A més, haurà d'utilitzar, sense modificar, tots els dorsals i elements d'identificació proporcionats per l'organitzador.


ESTAT FÍSIC. És responsabilitat del participant estar ben preparat per a la prova. És a dir, gaudir d'un bon estat de salut física en general, així com un nivell acceptable de preparació. La possessió de la llicència federativa no assegura ni cobreix aquesta responsabilitat.

NORMATIVA. El participant té l'obligació de conèixer i respectar aquestes regles de competició, així com, les normes de circulació i les instruccions dels responsables de cada prova. També és obligació del participant el coneixement dels recorreguts.


VOLUNTARIETAT. Els inscrits a la cursa participen voluntàriament i sota la seva responsabilitat en la competició. Per aquest motiu, l'entitat organitzadora, els col·laboradors, els patrocinadors i els altres participants queden lliures de qualsevol responsabilitat civil. L'organització queda exempta de qualsevol responsabilitat sobre els danys dels participants en la prova.


ASSEGURANÇA. L'entitat organitzadora comptarà amb una assegurança de responsabilitat civil per a l'esdeveniment que cobrirà tots els atletes participants en la prova. L'entitat organitzadora contractarà una assegurança d'accidents per cada un dels atletes participants en la prova.


INCIDÈNCIES. Els participants de la cursa hauran d'alertar en el punt de control o avituallament més proper qualsevol tipus de incidència. Si un corredor està ferit els corredors estan obligats a parar-se per a prestar-li tota l'ajuda possible.


EMERGÈNCIES. És obligatori tenir gravats els telèfons d'emergència a l'agenda del mòbil per poder trucar en cas d'emergència (622090166 + TEL AMBULÀNCIA, es donarà el dia de la cursa). En cas d'emergència sense zona de cobertura els corredors estan obligats a trucar al 112.


ASSISTÈNCIA MÈDICA. L'organització disposa d'un equip de seguretat terrestre, format per ambulància medicalitzada i TTS, amb l'objectiu de cobrir els primers auxilis, possibles evacuacions i / o trasllats a un centre hospitalari.


GESTIÓ. Durant els recorreguts podrà haver-hi diferents punts de control. Els corredors hauran de quedar registrats en tots els punts de control establerts. L'organització es reserva el dret de posar controls sorpresa al llarg del recorregut.


TEMPS DE CURSA. L'organització establirà un temps màxim de 4 hores per realitzar la prova


Cursa a peu 8km 1,30h

Cursa BTT 20km 2,30h
Cursa a peu + BTT: 4 hores temps màxim


ASSISTÈNCIA


AVITUALLAMENTS. Durant el recorregut els avituallaments seran líquids i sòlids: aigua, begudes isotòniques i fruita. (la organització es reserva el dret de modificar o anul·lar els punts d'avituallament del recorregut). L'avituallament d'arribada serà líquid i sòlid. Els corredors trobaran aigua, refrescos, begudes isotòniques, barretes energètiques, fruita, fruits secs, llaminadures, entre d'altres. Els atletes han de llançar els residus de l'avituallament dins del perímetre marcat per l'organització. En acabar la prova hi haurà esmorzar per a tots els participants.


AJUDES EXTERNES. Els participants no poden rebre cap tipus d'ajuda, ni externa ni entre si, al marge de la establerta per l'organització excepte en cas d'emergència. L'incompliment d'aquest norma serà sancionant amb la desqualificació del participant que hagi rebut l'ajuda.PROTECCIÓ DE DADES I IMATGE

Protecció de dades. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, totes les dades dels participants seran incloses en un fitxer privat propietat dels organitzadors, amb la finalitat exclusiva de la gestió de la prova.


IMATGE. Atès que el dret a la pròpia imatge està reconegut en l'article 18.1 de la Constitució i regulat per la llei 5/1982 de 5 de maig, sobre el Dret a l'honor, a la intimitat personal i familiar ia la pròpia imatge, es demana consentiment als atletes per poder publicar fotografies on els corredors siguin clarament identificables.


ACCEPTACIÓ. Amb la mateixa inscripció l'atleta accepta que la seva imatge pugui aparèixer en fotografies o filmacions realitzades durant la prova.


ÚS D'IMATGES. L'organització podrà utilitzar les imatges de la cursa per motius d'interès propi (pàgines web, filmacions destinades a difusió pública, fotografies per a revistes o publicacions, presentacions digitals, entre d'altres).SANCIONS I APEL·LACIONS

L'incompliment de les normes de competició contemplades en aquest reglament o de les indicacions dels jutges, serà motiu de sanció.


RECLAMACIONS. Els participants inscrits podran fer reclamacions i / o apel·lacions. Les apel·lacions i reclamacions seran tractades i estudiades.


RESPOSTA. Un cop analitzada l'apel·lació o reclamació es formularà una resposta.


RECORREGUTS. No realitzar els circuits marcats és motiu de desqualificació encara que no suposi una retallada en distància dels recorreguts.

Vidreres 10 de juliol de 2018

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼