04 abr 2022, Palma de Mallorca

41 Diada Ciclista Sant Sebastià 2022

Clasificaciones

Clasificaciones

Diada. RECOLLIDA DORSALS SON MOIX
03/04/2022 10:00 6km

Diada. RECOLLIDA DORSALS SON MOIX
03/04/2022 12:00

Diada. RECOLLIDA DORSALS GERMANS ESCALES
03/04/2022 12:00

Diada. RECOLLIDA DORSALS SON HUGO
03/04/2022 12:00

Diada. RECOLLIDA DORSALS EL CORTE INGLES AVINGUDES
03/04/2022 12:00

Información de contacto

Contactar con el organizador971886805

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
41 Diada Ciclista Sant Sebastià 2022 Plaça de Cort / Plaça de Santa Eulàlia *Sortida a les 12:00h
Política de devoluciones
Carrera gratuïta

Reglamento

41a DIADA CICLISTA SANT SEBASTIÀ - 2022

L’Institut Municipal de l’Esport (IME) de l’Ajuntament de Palma presenta la DIADA CICLISTA DE SANT SEBASTIÀ 2022, que, com cada any, tindrà lloc dia 3 d’abril, amb sortida a la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix. Aquest esdeveniment té gran interès social i esportiu i és considerat una de les activitats més importants del programa de les Festes de Sant Sebastià, patró de la nostra ciutat. Durant aquests anys són moltes persones que han participat en un dels esdeveniments populars més importants de la nostra cultura popular i esportiva de Palma.

Per a aquesta Diada es compta, com sempre, amb la important col·laboració de CaixaBank, a més de la d’altres empreses. També s’hi disposarà de la inestimable col·laboració del Consell de Mallorca, la Federació de Ciclisme de les Illes Balears

SORTIDA

Abans de la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia a les 12 h, com és habitual, els participants tindran animació musical i rebran recomanacions sobre les característiques del recorregut, la utilització adequada de la bicicleta, les normes bàsiques de circulació, etc., perquè la sortida, el recorregut i l’arribada tinguin lloc sense cap incidència.

No hi està permès l’ús d’altres mitjans de locomoció que no siguin bicicletes o handbikes (queden exclosos patinets, patins, etc...).

RECORREGUT

Se seguirà l’itinerari que s’indica, d’aproximadament 6 km. Com a cada edició, la Policia Local de Palma controlarà el recorregut i hi haurà els serveis mèdics corresponents per a atendre’n qualsevol incidència. Al capdavant de la sortida se situarà el grup de ciclistes federats, que tradicionalment obren la passejada, gràcies a la col·laboració de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears.

Pl. de Cortpl. de Santa Eulàliapl. de Sant FrancescAvingudes per la pl. de la Porta del Campautopista de Llevantav. d’Antoni Maurapg. del Bornc. de la Unióla Rambla c. del Baró de Pinoparav. d’Alemanya gir de 180º a l’alçada de l’encreuament amb el c. del General Riera av. d’Alemanyacamí de Jesúsc. de Salvador DalíENTRADA a Son Moix per la prolongació del c. de Francesc Martí i Mora arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix.

SORTIDA

En arribar al Palau Municipal d’Esports Son Moix hi haurà animació musical i entreteniments per a infants.

Enguany, seguint amb la intenció de l’Institut Municipal de l’Esport de fomentar una vida més sostenible i de dur a terme esdeveniments més respectuosos amb el medi ambient, disposarem d’una estació d’aigua potable perquè els participants en puguin gaudir, duent les pròpies botelles reutilitzables per a reomplir-les.

AJUDAN’S A REDUIR ELS PLÀSTICS

ENTREGA DE PREMIS ALS GRUPS MÉS NOMBROSOS

En aquesta festa final a Son Moix, a l’escenari principal, s’entregaran els premis als grups més nombrosos, que consisteixen en tres xecs de 200 € cadascun d’El Corte Inglés. Més informació de les condicions de participació en aquest Reglament.

SORTEIG DE REGALS

És imprescindible lliurar el TIQUET PER AL SORTEIG.

En aquesta festa final a Son Moix, a l’escenari principal, se sortejaran regals entre totes les persones que hagin fet el recorregut, que arribin a Son Moix i que lliurin el TIQUET PER AL SORTEIG. Aquest tiquet es recollirà juntament amb el dorsal i tindrà el mateix numero. Els regals són oferts per l’IME i les empreses col·laboradores.

Com a novetat, les condicions per al sorteig han canviat. Els participants que, després de realitzar el recorregut, estiguin interessats a participar al sorteig, han de dipositar el TIQUET DE SORTEIG, que recolliran juntament amb el dorsal, dins l’urna que estarà al costat de l’escenari de Son Moix abans de les 13.50 h. Per tant, només hi participaran els números dels tiquets de sorteig entregats. El guanyadors hauran de ser presents durant el sorteig, per mostrar al locutor el seu dorsal per poder recollir el regal. Si no hi són, el regal tornarà a sortejar- se.

COM HI PUC PARTICIPAR?

Les inscripcions són totalment gratuïtes limitades a 3000 participants. S’hi poden inscriure totes les persones sense límit d’edat i independentment de les seves condiciones físiques, ja que el caràcter de la Diada Ciclista, com sempre, és popular. S’apreciarà especialment la participació de persones amb alguna capacitat limitada, les quals tindran preferència a la zona de sortida. Als infants menors de 12 anys, els han d’acompanyar persones adultes. A tots els participants, se’ls entregarà un dorsal adhesiu i bidó de regal a més del tiquet pel sorteig.

 • L’organització queda exempta de qualsevol responsabilitat o incidència que pugui donar-se per aquest motiu o d’altres de no imputables a una organització deficient, i es declaren responsables únics dels possibles danys o perjudicis que puguin patir per la seva participació en aquesta activitat.
 • El/la participant podrà autoritzar o no als organitzadors a l'ús de les imatges obtingudes en el desenvolupament de l'esdeveniment en qualsevol tipus de format i/o mitjà de difusió (paper, web, comunicacions, vídeo, etc.).
 • En realitzar la inscripció, declarau que heu estat informat/ada dels termes continguts en les Bases i consentiu expressament que les vostres dades personals siguin tractades per a les finalitats citades.
 • En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, se us informa que les dades personals que proporcioneu amb la inscripció es podran cedir a l’IME per a gestionar la vostra participació a la Cursa Popular Palmadona. Així mateix, l’IME podrà utilitzar les vostres dades per a enviar-vos informació municipal per mitjans electrònics, incloent-hi l’SMS, al vostre mòbil, o per mitjans no electrònics.

PARTICIPANTS INDIVIDUALS: hi ha dues formes d’inscripció:

1a: Amb antelació per Internet

per a agilitzar el registre i evitar aglomeracions a la Diada.

INSCRIPCIONS EN LÍNIA A WWW.SPORTSMANIACSBALEARES.COM

Des del 7 de març al 1 d’abril

Amb RECOLLIDA DE DORSAL, REGAL I TIQUET DE SORTEIG

Presentant el justificant de la inscripció en línia a:

Des del 8 de març al 1 d’abril fins a les 14.00

Instal·lacions esportives municipals

 • Palau Municipal d’Esports Son Moix
 • Poliesportiu Municipal Germans Escalas
 • Piscines Municipals Son Hugo

El Corte Inglés

 • Planta d’esports del centre Avingudes

PARTICIPANTS COM A GRUPS

Es considera grup a partir de 40 persones.

Per a participar com a grup i optar a un dels tres premis als grups més nombrosos s’ha d’enviar un correu electrònic a francesc@kumulus.es abans de dia 21 de març, amb les dades següents:

 • Nom del col·lectiu
 • Nom i dades de contacte del coordinador del grup (imprescindible)
 • Total d’inscrits
 • Llista amb dades de cada participant:
  • Llinatges i nom
  • Data de naixement
  • Sexe (M/F)

L’organització contactarà amb el coordinador per a l’entrega dels dorsals i tiquet pel sorteig que cada participant rebrà i es confirmaran així les condicions de la cursa.

Les condicions per a participar en la modalitat de grup són les següents:

 • Els integrants del grup han de tenir almenys 4 anys i fer tot el recorregut pels seus propis mitjans.
 • Cada grup s’ha d’identificar de forma visible amb un capell, una camiseta o d’altres elements.
 • Per a ser comptabilitzats com a membres de grup s’hauran de concentrar abans de la sortida a la plaça Major a les 11.15 h
 • Tots els membres del grup han de fer la sortida des de la pl. de Cort/pl. de Santa Eulàlia i completar el recorregut fins a l’arribada al Palau Municipal d’Esports Son Moix, on també se’n verificarà la participació i seran comptabilitzats.
 • Abans de la sortida el coordinador del grup ha de tornar a l’organització els dorsals dels integrants inscrits que no assisteixin a la Diada.

A cadaScun dels tres grups més nombrosos, se’ls entregarà un val de 200 € d’El Corte Inglés a l’arribada a Son Moix.

INFORMACIÓ GENERAL SOBRE LA DIADA CICLISTA SANT SEBASTIÀ:

A/e: serveisesportius@ime.palma.es

Tel. 971 73 99 41

www.facebook.com/imepalma

INFORMACIÓ SOBRE LA INSCRIPCIÓ PER INTERNET:

A/e: info@sportmaniacsbaleares.com

Tel. 619 053 023

RECOMANACIONS: La bicicleta convida a descobrir la ciutat

 • El manteniment de la bicicleta és molt important. Revisa’n la direcció, les rodes, els frens i els llums.
 • Si et mous amb bici milloraràs la teva salut i, per tant, la teva vida.
 • És el mitjà de transport més respectuós amb el medi ambient. No contamina acústicament ni atmosfèrica.
 • Recordau, per la vostra seguretat, fer ús del casc, sempre complint el Reglament general de circulació.
 • Respectau sempre la preferència dels vianants.
 • Indicau amb antelació les maniobres d’avançament o de canvis de direcció.
 • Recordau que la DIADA CICLISTA no és una competició. No hi ha cap premi per al més ràpid o per al primer a arribar a Son Moix. És una activitat festiva i familiar. Pensau que molts d’infants hi participen.
 • Respectau en tot moment els altres participants i les indicacions de l’organització i de la Policia Local.
 • Recuperau les vostres forces amb una adequada hidratació natural i seguiu sempre una alimentació sana per a tenir una vida saludable.
 • Recordau portar el vostre bidó per l’avituallament líquid a Son Moix, respectant la llei de Residus
 • Teniu en compte que una vegada acabada la Diada Ciclista el recorregut de tornada a casa és obert al trànsit normal, ja que ja no es compta amb l’especial protecció de la Policia Local, per la qual cosa heu d’adoptar les prevencions ordinàries de circulació urbana.
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼