08 feb 2020, Xàtiva

3ª CURSA DE SAN VALENTÍ A XATIVA

Clasificaciones

Clasificaciones

CURSA 7K INDIVIDUAL
08/02/2020 17:00 7km

CURSA 7K AMB PARELLA
08/02/2020 17:00 7km

MARXA NO COMPETITIVA
08/02/2020 17:15 4.5km

DORSAL 0 "A BENEFICIO DE NIÑOS CON ENFERMEDADESS HEPÁTICAS"
08/02/2020 17:00

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
La salida y la meta se situarán en la PLAÇA DEL MERCAT DE XÀTIVA.
Recogida de dorsal
Los dorsales se entregarán el jueves día 6 y el viernes día 7 de febrero en la clínica ASCIRES de Xàtiva, junto a la Sala Alameda y Don Dino. También se podrán recoger el día de la prueba desde las 16:00 hasta las 16:30 horas.
Política de devoluciones
En caso de lesión o enfermedad se podrá solicitar la devolución del 75% del importe pagado enviando el justificante médico a info@multiesport.es El plazo de devoluciones o cambios se cerrará junto las inscripciones

Reglamento

L'ORGANIZACIÓ

El Club Trail y Running KM3 XATIVA organitza la 3ª CURSA DE SAN VALENTÍ A XATIVA amb la col·laboració de l'Ajuntamnet de Xàtiva i la Coordinadora d'Associacions de Xàtiva, està prevista la seva celebració el proper Dissabte 08 de Febrer de 2020 , a les 17:00 hores.

LA CURSA 7k

La distància a recórrer es de 7000 metres aproximadament, el recorregut serà totalment urbà . L’eixida i la meta tindrà lloc a LA PLAÇA DE MERCAT.

Hi ha dos modalitats de participació , Individual i per Parelles, la qual es refereix a parella sentimental i tindran que fer junts tot el recorregut ja que passaran per punts de verificació i a demés fer una prova del seu “AMOR” a l'entrar a meta amb un gran bes el qual serà fotografiat per l'organització.

Hi haurà 1 avituallament liquid oficial al km 3,5 aproximadament, però a la meta us esperarà un gran berenar per recobrar forces.

Hi haurà punts d’animació i fotogràfics, en diferents punts de la cursa.

Es pot participar disfressat sempre que no es fique en perill la seguretat del propi corredor o dels demés participants i tercers.

Es tancarà la meta quan arribe l’últim participant. La prova estarà controlada per sistema de xip.

Podrà inscriure’s tota aquella persona major de 18 anys, es necessari que estiguen complits el dia de la prova, els menors de 18 anys podran participar a la cursa sempre acompanyats i incrits amb un responsable legal mitjançant la corresponent autorització. (acordar amb l'organització)

MARXA (no competitiva)

La marxa correspon a la part més festiva de la nostra cursa, la distància a recórrer es de 4.500 metres aproximadament, sent el recorregut part de la cursa el qual estarà totalment indicat pels voluntaris, es pot participar disfressat sempre que no es fique en perill la seguretat del propi corredor o dels demés participants i tercers.

L’eixida i la Meta tindrà lloc a LA PLAÇA DE MERCAT.

Es donarà l’eixida 15’ després d'haver començat la cursa.

LLOC I TERMINI DE RECEPCIÓ D'INSCRIPCIONS

Les inscripcions podran realitzar-se a partir del 5 de novembre de 2019. Les inscripcions estaran limitades a 600 participants.

A través de la web : http://www.multiesport.es/

En tenda

INSCRIPCIONS INDIVIDUALS :

De 6€ fins al 26 de Gener.

I del 27 de Gener al 5 de Febrer 7€.

S'admetran inscripcions el dia de la proba, sempre i quan no s’haja arribat al llimit d’inscripcions per el import de 10€.

INSCRIPCIONS PER PARELLES:

Les inscripcions per parelles es faran conjuntes per el import de 10 € fins el 26 de Gener , a partir del 27 de Gener fins el 5 de Febrer serà de 12€.

S'admetran inscripcions el dia de la proba, sempre i quan no s’haja arribat al llimit d’inscripcions per un import de 18€.

INSCRIPCIONS COL·LECTIVES

Es podran realitzar inscripcions col·lectives a partir de 10 participants preu reduït 4€ per corredor/ a posar-se amb contacte en l’organització fins al 20 de Gener

CATEGORIES:

PROMESA HOME: de 14 anys fins a 17.

PROMESA DONA: de 14 anys fins a 17.

SENIOR HOME: de 18 anys cumplits el dia de la prova fins 39 anys.

SENIOR DONA: de 18 anys cumplits el dia de la prova fins 39 anys.

VETERÀ HOME: a partir de 40 anys cumplits el dia de la prova .

VETERÀ DONA: a partir de 40 anys cumplits el dia de la prova .

MÀSTER HOME: a partir de 50 anys cumplits el dia de la prova

MÀSTER DONA: a partir de 50 anys complits el dia de la prova

Es consideraran Locals els empadronats en Xàtiva, sempre que s'hagen inscrit com a Locals abans de començar la cursa, no admetent-se cap modificació després de finalitzar la prova.

LLOC I TERMINI D'ARREPLEGA DE DORSALS I XIPS

S'entregaran el dijous 6 de febrer i divendres 7 de Febrer fins les 20:00 hores a la clinica ASCIRES de Xativa, junt a la sala Alameda i Don Dino. Aquells corredors que arrepleguen el dorsal a l'establiment entraran en un sorteig de dos proves d'esforç. A més també es podran arreplegar de les 16:00 hores fins a 30 minuts abans de la carrera a la Plaça del mercat de Xàtiva. Junt amb el dorsal s'entregarà part de la bossa del corredor. .

Per a evitar incidències i aglomeracions el dia de la prova, serà obligatori presentar el DNI en l'arreplega del dorsal. En aquest moment, els serà entregat un xip que haurà de ser tornat a l'arribada de meta. Només seran vàlids els xips entregats per l'organització.

TROFEUS

 • ABSOLUTA (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • PROMESA (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • SÈNIOR (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • VETERANS (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • MÀSTER (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • LOCAL ABSOLUT (3 PRIMERS CLASSIFICATS HÒMENS I DONES)
 • PARELLES ( 3 PRIMERES) I PRIMERA LOCAL
 • PARELLA DISFRESSA (Un premi a la Disfressa més original) Si son varies persones en la mateixa disfressa el premi serà compartit.

Els trofeus no serán acumulatius.

MOTIUS DE DESQUALIFICACIÓ

Serà motiu de desqualificació:

 • No portar el dorsal en lloc visble
 • No portar el xip durant la prova
 • No fer el recorregut complet tal i com marca la organització
 • Faltar el respecte a qualsevol persona durant tot l’event (desde la recollida de dorsal fins la entrega de trofeus inclusive) , tindre un comportament antiesportiu durant la cursa.
 • Encara que la cursa no está federada també s’aplicarà en defecte el Reglament de carreres populars i en ruta de la FACV

BOLSA DEL CORREDOR

S’entregarà a tots els participants:

 • Sabatiller personalitzat.

 • Tots els obsequis que l'organització puga aconseguir.

Al finalitzar la cursa s’entregarà a totes aquelles parelles que hagen creuat la meta d’un detall commemoratiu.

SERVEIS DE CARRERA

 • Ambulància i personal sanitari.
 • Servici de dutxes en la Ciutat del Esport.
 • Guardaropía.
 • L'organització estarà coberta per un segur de responsabilitat civil, i els participants per una assegurança d'accident que cobrisca possibles danys a tercers, i d'accident esportiu
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼