02 jun 2019, Castelló d'Empúries

2a CURSA DONA CASTELLO EMPURIES

Clasificaciones

Clasificaciones

CURSA DONA 5K
02/06/2019 10:00 5km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
https://www.cronoexagon.com
Política de devoluciones
https://www.cronoexagon.com

Reglamento

Reglament de la 2a Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries
Diumenge 2 de Juny de 2019
Article 1
La Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries és una cursa/marxa organitzada per un grup de dones del municipi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Castelló d’Empúries.
Article 2
La 2a edició de la Cursa de la Dona de Castelló d’Empúries tindrà lloc a Empuriabrava el dia 2 de Juny de 2019. La distància aproximada serà de 5 km i la Cursa es podrà fer corrent o caminant.
Article 3
La Cursa és oberta a tothom que accepti i respecti el present reglament. Per tant hi poden participar dones, homes, nenes i nens, gent gran, persones amb alguna discapacitat (recorregut apte), gossos, etc. S’informa que els homes no tindran dret a rebre cap trofeu.
Cada participant ho fa sota la seva responsabilitat i els menors d’edat, sota la d’un adult.
Article 4
L’organització situarà al llarg del recorregut, els controls suficients per vetllar per la seguretat de tots els participants a la prova. L’organització pot modificar el recorregut per causes que li siguin alienes i/o de força major.
Els serveis mèdics oficials estan autoritzats a retirar qualsevol participant per raons mèdiques.
Article 5
Queden prohibits els vehicles motoritzats.
Article 6
La sortida serà a les 10:00h des del Passeig marítim de la platja d’Empuriabrava. Els corredors es situaran davant i els caminants darrere.
L’arribada serà al mateix lloc (recorregut circular).
Article 7
El preu per a cada inscripció és de 8 €. Aquest inclou la inscripció a la 2a Cursa de la Dona, l’assegurança i una samarreta commemorativa (no es garanteix el lliurament de la samarreta a les persones que s’inscriguin a última hora). En ser una cursa solidària, la recaptació anirà íntegrament destinada a l’Oncolliga Girona.
Les inscripcions es faran per internet, per mitjà d’una plataforma online, dins el termini establert. En dies puntuals, es faran inscripcions presencials que ja s’anunciaran. El dia mateix de la Cursa NO es faran inscripcions.
Els infants de 0 a 4 anys, no tenen l’obligatorietat d’estar inscrits, cal indicar però, que els NO inscrits no tindran dret a l’assegurança de la Cursa ni a la samarreta. A partir dels 5 anys sí és obligatòria la inscripció.
L’organització es reserva el dret de tancar les inscripcions en el moment que ho cregui oportú per temes logístics.
Article 8
Els participants podran recollir abans de la Cursa, el dorsal i la samarreta amb el resguard de la inscripció. Qualsevol persona pot recollir el dorsal d’una altra aportant aquest resguard. S’avisarà del lloc i l’hora de recollida amb antel·lació.
Article 9
Al final de la Cursa, amb el número del dorsal, hi haurà un sorteig amb premis cedits pels nostres col·laboradors.
Article 10
L’organització de la cursa es reserva el dret d’enregistrar imatges, vídeos, publicació de llistats, classificacions... mitjançant qualsevol dispositiu (internet, xarxes socials, publicitat...) i sense límit de temps, durant el desenvolupament de l’activitat amb la finalitat de difondre-les i arxivar- les, i sempre d’acord amb la legislació vigent en matèria de drets d’imatge i de protecció de la intimitat de les persones. No obstant això, la comissió organitzadora i l’Ajuntament de Castelló d’Empúries no es fan responsables de l’enregistrament sonor o d’imatges de terceres persones en activitats obertes al públic en general.
Us informem que les dades personals que ens faciliteu seran incorporades als fitxers dels organitzadors de la cursa només amb la finalitat de gestionar la prova, enviar-vos informació vinculada i dur a terme accions promocionals.
Les vostres dades seran tractades d’acord amb el que estableix la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (BOE número 298, del 14 de desembre de 1999).
D’acord amb les disposicions de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal podreu exercir el dret d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició per correu electrònic (cursadeladonacastello@gmail.com).
Article 11
La cursa només es podrà suspendre per inclemències meteorològiques o si en el moment de la sortida hi ha algun risc físic per als corredors i així ho determina l’organització.
Article 12
Aquest reglament podrà ser modificat sense previ avís per l’organització de la Cursa.
EL FET DE PARTICIPAR A LA 2a CURSA DE LA DONA DE CASTELLÓ D’EMPÚRIES, IMPLICA LA TOTAL ACCEPTACIÓ DEL PRESENT REGLAMENT.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼