07 dic 2019, Castellón de la Plana

XV VOLTA A PEU LA VALL D'ALBA

Clasificaciones

Clasificaciones

MARXA 14 KM
14km

• VOLTA NO COMPETIVA VALL D’ ALBA de 7 km.
7km

Información de contacto

Contactar con el organizador964029649

Reglamento

 • PRESENTACIÓ

L’ esdeveniment esportiu VOLTA A PEU VALL D’ALBA, esta organitzada per l’ AJUNTAMENT DE VALL D’ALBA amb la col·laboració del GRUP SENDERISTA L’ ALBEA i CICLESXTREM VALL D’ALBA es tracte d’una prova esportiva, que a banda de promocionar la pràctica esportiva, vol donar a conèixer l’ entorn natural de la localitat i fomentar l’estima pel medi ambient. La prova es realitzarà el proper dia 7 de de desembre amb sortida desde la plaça de l’Ajuntament i arribada al Pavelló Poliesportiu.

Enguany consta un altra vegada de dos proves esportives, la clàssica

 • MARCHA VALL D’ ALBA que consta de una distància de 14 km i la
 • VOLTA NO COMPETIVA VALL D’ ALBA de 7 km.

Estos dos esdeveniments, discorren per camins i senders d’ aquest poble de la comarca de la Plana Alta en l’interior de Castelló. – Es pot trobar es informació en la pag web: urbanrunningcastellon.com

 • INSCRIPCIONS:

L’ inscripció serà de 12€ per a les 2 proves igual,fins el dia 4 de desembre a les 23.59 hores, sols es podrà fer l’ inscripció en Internet fent el pagament amb targeta.

Les inscripcions per a les dos proves es podran fer a traves dels comerços habituals i la pagina Web: www.urbanrunningcastellon.com realitzant el pagament per TPV

- CATEGORIES i PREMIS

Tant en masculí com femení les categories queden establertes de la següent forma:

MARCHA VALL D’ ALBA 14Km

VOLTA NO COMPETIVA VALL D’ ALBA 7Km

3 JUVENILS (de 15 a 18 anys)

3 ABSOLUTS MASCULINS

3 SENIOR (de 19 a 39 anys)

3 ABSOLUTES FÉMINES

3 VETERANS (de 40 a 50 anys)

3 MASTER (a partir de 51 anys)

3 LOCALS MASCULINS

3 LOCALS FÉMINES

Edat complida a data 31 de desembre de l’ any en vigor

Es consideraran LOCALS tots el participants nascuts o empadronats en la localitat de Vall d’ Alba o socis de l’ Albea.

- L’ INSCRIPCIÓ A LA PROVA DONA DRET A:

 1. Assegurança d’ accidents
 2. Servei mèdic.
 3. Obsequi de l’organització.
 4. Accés als avituallaments establerts al llarg del recorregut i final.
 5. Dutxa al finalitzar la prova.
 6. Servei de massatge.

- RECOLLIDA DE DORSALS:

Els dorsals i el xip es podran recollir en el mateix lloc de l’ eixida des de les 7.30 h fins a 15 min abans de l’hora de la sortida.

Les proves tindran horaris d' eixida conjunta ; Les dues sortiran a les 9:00 hores desde l’Ajuntament.

Tots els menors per poder recollir el seu dorsal deuran d’ aportar una autorització del tutor legal, per poder recollir el dorsal. Si no se entrega la esmentada autorització NO SE LI ENTREGARÀ el dorsal. L’ autorització es pot descarregar en la pagina web de la prova o be recollir en el CILOS DOMINGO VALL D’ ALBA i URBANRUNNING CASTELLO.

 • TEMPS DE PAS i DESQUALIFICACIONS: . L’ hora màxima per entrar en META, serà fins les 12:00 hr. Tots els que arriben després de la hora no tindrán dret a temps cronometrat.

Serà motiu de desqualificació: - Tenir una actitud antiesportiva amb qualsevol participant, persona del públic o organització, -No realitzar el recorregut pel lloc marcat per l’organització, - No portar el dorsal de forma ben visible en la part davantera del participant, - Embrutar o degradar l’ entorn.

 • MOLT IMPORTANT:
 1. En cas d’ abandonament es deu de comunicar obligatòriament a l’ organització o al personal de control de la prova.
 2. Es responsabilitat de cadascú l ‘inscripció a qualsevol de les curses així com la preparació física i psíquica, per aquest motiu l’ organització aconsella que en cas de no estar preparat per afrontar aquest esdeveniment esportiu.
 3. L’ equip mèdic i l’ organització te la potestat de retirar a qualsevol participant que observem que esta posant en perill la seva salut o la de altres participants.

L’ ORGANITZACIÓ ES RESERVA EL DRET DE MODIFICAR EL PRESENT REGLAMENT. EN CAS DE OCURRIR ES PUBLICARA DE CAP DE NOU I ES COMUNICARA A TRAVES DE LES XARXES SOCIALS.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼