29 abr 2017, Alfarrasí

II VOLTA A PEU ALFARRASÍ

Clasificaciones

Clasificaciones

II Volta a Peu Alfarrasí
29/04/2017 18:30 8.6km

Información de contacto

Contactar con el organizador660917819 (Multiesport)

Reglamento

REGLAMENT

Art. 1. El Club Deportiu Alfarrasí, junt a l'Ajuntament d'Alfarrasí, organitza la II Volta a Peu a Alfarrasí que tindrà lloc el día 29 d'Abril de 2017 a les 18:30h.

Art. 2. El circuit té un recorregut semi urbà i es realitzarà sobre la distància de 8600 mts. L'eixida i arribada estarà situada al Carrer Virgen del Rocío. Tots els punts kilomètrics estaran senyalats.

Art. 3. Podran participar menors d'edat majors de 14 anys cumplits ja el dia de la prova amb autorització dels pares/tutors i totes les persones majors de 18 anys que ho desitgen i que estiguen correctament inscrites.

Art. 4. Categories:

MASCULÍ I FEMENÍ

  • Promesa: de 14 a 17 anys

Indispensable portar l’autorització firmada per un adult a l’hora de la recollida del dorsal. Podeu descarregar l’autorització en l’apartat de “Más información” de la web www.multiesport.es

  • Seniors: 18 a 34
  • Veterano A: 35 a 42
  • Veterano B: 43 a 99

Art. 5. Durant el circuit, hi hauràn dos controls d'avitualllament als kms 4.6 i 6.7 aproximadament.

Art. 6. L'entrega de premis es realitzarà en finalitzar la prova.

Els premis quedeni establerts de la seguent manera:

  • 3 primers masculí i femení de la general.
  • 3 primers masculí i femení de cada categoria.
  • 3 primers locals masculí i femení. - Criteri per a ser local: tot aquell que estiga empadronat al poble o que l'organització el considere local.

Art. 7. La carrera serà cronometrada pel sistema de xip retornable.

El xip haurà de ser tornat en acabar la prova. De no ser així, l'atleta que l'extravíe haurà d'abonar la quantitat de 15 euros a l'organització.

Art. 8. L'inscripció serà de 5 euros realitzant-la mitjançant la pàgina web www.multiesport.es

L'inscripció es tancarà el Dijous 27 d'Abril a les 23:59h, i el pagament es realitzarà mitjançant Targeta de Crèdit.

No s'admetran inscripcions el día de la prova.

Art. 9. La carrera estarà llimitada a 400 inscrits, respectant el ordre d'inscripció formalitzada.

L'organització es reserva el dret a ampliar el nombre màxim de participants.

Art. 10. Els atletes hauran de fer l'entrada a meta amb el xip i el dorsal, el qual portaran ben visible en el pit durant el transcurs de la prova. Serà desqualificat qui no porte el dorsal a l'arribada, qui no finalitze la prova o qui no atenga les indicacions de l'organització.

Art. 11. L'entrega de dorsals tindrà lloc el día de la carrera desde les 16:30 fins a les 18:00, es a dir, 30 minuts abans de la carrera.

Art. 12. L'organització declina tota responsabilitat dels danys que es puguen causar, que no deriven de les assegurançes contratades per l'organització.

Art. 13. Totes les reclamacions es dirigiran al Director de la carrera i Comité Técnic designat a l'efecte, que decidiran les qüestions no incloses en el present reglament.

Art. 14. Hi haurà servei d'ambulancia al circuit, que estarà situada en zona de meta.

Art. 15. Hi haurà servici de dutxes situat a la zona de meta.

Art. 16. L'organització no es responsabilitza de la falsedat de documents a presentar ( dates introduïdes en el formulari d'inscripcions i altres), serà responsable el titular.

Art. 17. Tots els participants, pel fet de prendre l'eixida, accepten la totalitat d'aquest reglament; en cas de dubte prevaldrà el criteri de l'organització.

Art. 18. Es faran canvis d'inscripció i devolucions fins 7 dies abans de la prova, amb càrrec del 10% del valor de la inscripció per despeses de gestió (mínim 1 euro).

Art. 19. En cas de males condicions meteorològiques, es retrasaría l'inici de la prova fins que éstes milloraren. En cas de que no es produira la millora, la carrera s'iniciaria d'igual manera. No es tornaría el valor de l'inscripció als corredors que no volgueren participar en la prova pero sí que tindríen dret a recibir la Bolsa del corredor.

Art. 20. Només podran seguir la prova aquells vehicles autoritzats per l'organització. Està prohibit seguir la prova amb bicicleta o amb qualsevol altre vehicle.

Art. 21. L'organització es reserva el dret d'efectuar qualsevol alteració del reglament o del programa fins el mateix dia de la prova.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼