08 sep 2019, Sabadell

Curses Festa Major SBD 2019

Clasificaciones

Clasificaciones

Relleus
08/09/2019 09:00 21km

21 k
21.097km

Relleus
21.097km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Reglamento

REGLAMENT XIV MITJA MARATÓ SABADELL 2019, VII CURSA DE 14km i I MITJA MARATÓ PER RELLEUS

Prova puntuable per la 14a Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona

1. L’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell i l’Ajuntament de Sabadell, amb autorització de la Federació Catalana d’Atletisme, organitzen, el dia 8 de setembre de 2019, la 14ª Mitja Marató de Sabadell, la VII cursa dels 14 km i la I Mitja Marató per Relleus.

2. La participació és oberta a tots els majors de 16 anys a la Mitja Marató i 14k i a tots els majors de 14 anys pels inscrits a la Mitja Marató per relleus. Cada corredor participa sota la seva responsabilitat i tenint el nivell i condició física suficient per afrontar la prova.

3. Els drets d’inscripció per atletes Federats d’atletisme per la Mitja Marató i al Cursa de 14km són de 16€, fins el dia 31 de juliol de 2019 i de 18,00€ a partir d’aquesta data i fins el divendres 6 de setembre.

Els preus pels atletes NO federats és de 18€ fins el 31 de juliol i de 20€ a partir d’aquesta data i fins el divendres 6 de setembre.

Les inscripcions el dia anterior i el mateix dia de la cursa en cas d’haver-hi dorsals lliures tindran un cost de 20€.

La inscripció a la Mitja Marató per relleus, té un cost per equip de 3 corredors, de 45€.

Del 1 al 10 de juny hi haurà un 20% de descompte a les inscripcions on-line per les inscripcions a la Mitja i 14k.

  1. Tot atleta participant haurà d’estar federat, disposar de la Llicència de corredor o en el seu defecte, abonar l'import d’inscripció de NO federat de perquè l’organització pugui tramitar la seva assegurança d’accidents per un dia, que serà vigent durant el transcurs de la prova.
  2. El cronometratge de la prova serà a càrrec de L’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell. L’organització facilitarà un xip a cada corredor amb la recollida del dorsal.

En la prova de relleus hi haurà un únic xip per equip que s’haurà de passar de corredor a corredor.

6. La inscripció es podrà formalitzar a través d’internet a l’adreça www.mitjasabadell.cat o www.sabadellrunseries.com, i presencialment a Sabadell: DECATHLON. c/ Rambla, 91 o a les recepcions del Club Natació Sabadell.

7. El termini màxim d’inscripció serà el divendres 6 de setembre a les 20:00 h. Això no obstant, el nombre màxim de participants és de 1.000 (entre les 3 curses), i es tancarà el període d’inscripció en assolir-se aquesta xifra.
En el moment de fer-se la inscripció via internet el/la participant rebrà un missatge de conformitat, que haurà d’imprimir i presentar el dissabte dia 7 de setembre, de 10h a 13h i de 17h a 20h, al concessionari Renault Auser ubicat al Passeig Comerç, 100 de Sabadell. Els residents fora de Sabadell també el podran retirar el dia de la cursa de 7h30 a 8h30 a la zona de sortida.

8. La inscripció és personal i intransferible i suposa l’acceptació total d’aquest reglament. L’organització pot demanar el DNI o similar per comprovar l’edat i/o identitat de l’atleta. El import de la inscripció no es retornable per causes alienes a l’organització.

9. La distància a recórrer serà de 21,097 km o 14,097mkm. Tots els participants s’han de presentar a les 9,00 del matí a la línia de sortida al passeig de Sant Oleguer, equipats amb el dorsal corresponent, visible, col·locat al pit.

S’hauran de realitzar tres voltes (2 voltes la de 14km) al circuit establert. L’arribada de la Mitja Marató serà al mateix punt i el control d’arribada es tancarà a les 11,30 hores. Hi haurà un tall de temps al km 14. Qui no hagi superat el km 14 a les 10h40, no podrà continuar la cursa de 21km. El temps total per acabar la Mitja Marató de Sabadell son 2h30min.

A la cursa de relleus hi haurà establert un punt de canvi de relleus que estarà ubicat al carrer Sol i Padrís davant del CAP Sol i Padrís. Cada rellevista correrà una volta de 7km.

10. Al pas del cotxe escombra de l’organització, el circuit quedarà obert al trànsit rodat de vehicles. Els atletes que continuïn el recorregut amb posteritat a l’obertura del circuit al transit rodat hauran de córrer sota la seva responsabilitat i no podran córrer per l’espai destinat als vehicles.

11. Aquesta cursa disposarà d’un total de 5 avituallaments. Aquests estaran ubicats aproximadament cada 3,5 km. (El primer avituallament estarà ubicat al quilòmetre 6).

12. Només s’inclouran a les classificacions els corredors que comencin, segueixin i acabin tot el recorregut amb el dorsal i el xip corresponent, i que traspassin la línia d’arribada en l’horari marcat.

13. L’organització no es fa responsable dels perjudicis morals i/o materials, que puguin causar o causar-se els participants i espectadors durant aquesta competició.

14. Qualsevol circumstància no prevista en aquest reglament la resoldrà, en última instància, el comitè organitzador format pels membres de la Junta de l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell. Les reclamacions hauran de ser presentades per escrit i només seran acceptades fins a 30 minuts després de coneguda la classificació de la cursa.

15. Les classificacions establertes seran les següents.

1.- Classificació general

2.- Classificació local (Tots els nascuts i residents, independentment del club al que pertanyn, local o forani).

3. – Classificació per Relleus

16. Els premis seran els següents:

1.- Un per al primer home i per la primera dona de la classificació general.

2.- Un per al segon home i per la segona dona de la classificació general.

3.- Un per al tercer home i per la tercera dona de la classificació general.

Els premis dels tres primers classificats de la general masculina i les tres primeres classificades de la general femenina es lliuraran a la zona d’arribada un cop acabada cada cursa.

A nivell local s’estableix un premi per a la primera participant local i el primer participant local.

A la prova de Relleus hi haurà 4 categories i rebrà premi el primer equip classificat de cada categoria. Les categories seran:

  1. Equip Masculí
  2. Equip Femení
  3. Equip Mixt MMF ( 2 homes + 1 dona)
  4. Equip Mixt MFF ( 1 home + 2 dones)

17. Tots els atletes participants rebran un altaveu wifi i una tovallola. Els participants disposaran d’un servei de guarda-roba a la zona de sortida, d’un servei de massatges i recuperació muscular a la zona, i d’un servei de dutxes a l’escola salesians i al pavelló municipal.

18. Els resultats es faran públics el mateix dia de la prova a la pàgina web www.mitjasabadell.cat i www.sabadellrunseries.com

19. Aquesta cursa és puntuable per a la 14ª Challenge de Mitges Maratons Gran Premi Diputació de Barcelona.

Sortida i arribada: Passeig de Sant Oleguer, C. Brutau, Av de Barberà, C. de Clemència Isaura, Ctra. de Barcelona, C. Horta Novella, C. De Sant Pere, Pl. Sant Roc, C. De Sant Quirze, C. d’en Font, C. de l’Escola Industrial, C. de Gràcia, Pl. De Granados. Rda. Zamenhof, Via Massagué,Passeig Manresa, Passeig de la Plaça Major, Rambla, Av de Barberà, C. Brutau, Passeig de Sant Oleguer.

20. D’acord amb el Reglament 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques pel que respecte al tractament de dades personals i la lliure circulació d’aquestes dades, li informem que totes les dades recollides en el formulari d’inscripció així com les imatges preses durant la cursa, quedaran registrades en un fitxer propietat de l’Associació Esportiva Mitja Marató Sabadell, amb la finalitat de poder elaborar els llistats d’inscrits, resultats, elaborar cartells, vídeos, propaganda i difusió de la cursa i properes edicions, així com enviar informació de les properes curses que organitzarem, per tal de fidelitzar-lo. Aquestes dades seran cedides, amb les mateixes finalitats, a SPORTMANIACS i la Diputació de Barcelona, en l’àmbit de les seves competències i per a la seva difusió en mitjans (webs corporatives, butlletins, revistes…). En tot cas poden exercitar els drets d’accés, rectificació, demanar portabilitat o sol·licitar la supressió quan les dades ja no siguin necessàries al responsable ASSOCIACIO ESPORTIVA MITJA MARATO SBD - NIF: G64240252 Adreça: Camí de Can Quadres, s/n 08203 Sabadell Telèfon: 660327155 Correu electrònic: mitjasabadell@gmail.com

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼