Sep 24 2017, Burriana

10k Ciutat de Borriana Creu Roja

Results

Results

10k Ciutat de Borriana Creu Roja
24/09/2017 10:00 10km

Contact info

Contact the organizer964830010

Basic info.

Race location
L'única eixida, situada en el carrer major, serà a les 10.00 hores. L'arribada, situada en la plaça Major, davant de l'Ajuntament, es tancarà a les 11.30 hores.
Return policy
El preu de la inscripció no es retorna en cap cas, qualsevol que siga la causa de no participació en la carrera.

Rules

Informació general

1. L’assemblea Local de Creu Roja Borriana i El Servei Municipal d'Esports de Borriana amb la col·laboració del CE Amics del Clot, Cooperadors Salesians i Club Atletisme Buris Anna, amb el patrocini del Magnífic Ajuntament de Borriana organitzen el 10K CIUTAT DE BORRIANA CREU ROJA, que tindrà lloc diumenge 24 de setembre, a les 10.00 hores.

2. El circuit consta d'una distància total de 10.000 metres, dels quals aproximadament el 25 % són de superfície de terra i el 75 % de superfície d'asfalt, a nivell del mar.

3. L'ambulància amb metge, que se situarà en la Plaça Major, romandrà des de les 09.00 hores fins a les 12.30h hores. De la mateixa manera, una dotació assistencial acompanyarà als corredors al llarg del recorregut. La seguretat del circuit estarà garantida per la policia local i els voluntaris.

4. L'única eixida, situada en el carrer major, serà a les 10.00 hores. L'arribada, situada en la plaça Major, davant de l'Ajuntament, es tancarà a les 11.30 hores.

5. Les categories seran les següents:

Les categories individuals tant masculines com femenines seran les següents:

  • Júnior 16 anys a 19 anys
  • Sénior 20 anys a 39 anys
  • Veterà A 40 anys a 49 anys
  • Veterà B 50 anys a 59 anys
  • Màster de 60 anys endavant

L'edat es prendrà per any de naixement a dia 1 de gener.

6.Queda TOTALMENT PROHIBIDA la participació de qualsevol atleta MENOR DE 16 ANYS en aquest 10K CIUTAT DE BORRIANA CREU ROJA

7. Premis Tots els inscrits rebran una Samarreta Tècnica, a més d'una borsa del corredor integrada per tots els obsequis que l'organització puga recaptar de les entitats col·laboradores. Els tres primers atletes classificats en les categories anteriors rebran un trofeu acreditatiu de la seua posició.

Els primers locals tant masculins com a femenin

8. Sistema de presa de Temps

La carrera serà cronometrada amb xip adherit al dorsal d'un sol ús.

9. ACTE DE LLIURAMENT DE TROFEUS

Es realitzarà a partir de les 11:30. No es lliurarà cap trofeu ni obsequi amb anterioritat al mateix. Igualment, aquells corredors i equips que no arrepleguen el seu trofeu o premi durant aquesta cerimònia, perdran qualsevol dret a reclamar-ho posteriorment.

10. Els vestuaris i les dutxes estaran situats en el pavelló poliesportiu La Bosca.

11. Hi haurà un punt de avituallament en el Km 5 del recorregut, on es repartirà aigua. En la meta s'oferirà fruita variada, refrescs isotònics i aigua.

12. El Magnífic Ajuntament de Borriana té contractat el segur esportiu i segur de responsabilitat civil que cobriran els accidents que es puguen produir durant la carrera.

13 L'organització es reserva la facultat, comprovada qualsevol irregularitat per part d'un corredor com a falsificació de dades, categories, no completar el recorregut, etc., d'impedir la seua participació en edicions successives i de comunicar aquest fet a la resta d'organitzacions nacionals.

14. Seran automàticament desqualificats tots els corredors que:

• No realitzen el recorregut complet.

• No porten el dorsal ben visible al pit durant el recorregut.

• Córreguen amb un dorsal adjudicat a un altre corredor.

• Entren en meta sense dorsal.

• No atenguen a les instruccions de l'organització.

Els corredors desqualificats perdran automàticament qualsevol opció a premi o trofeu.

1Els dorsals hauran de col·locar-se obligatòriament en el pit, sense retocar, manipular ni doblegar. Seran desqualificats tots els corredors que no porten el dorsal correctament, no realitzen el recorregut complet (en el que hi haurà controls per a tots els corredors) i aquells que mostren un comportament antiesportiu o alteren les dades del seu D.N.I.

15. Les reclamacions hauran de dirigir-se al jutge àrbitre per escrit i acompanyades d'un dipòsit de 60.10€, no més tard de 30 minuts després de comunicar-se oficialment els resultats.

16. Tots els corredors, pel fet de participar en la carrera, accepten el present reglament; en cas de dubte prevaldrà el criteri de l'organització.

17. Recomanem que els participants disposen de llicència federativa o que tinguen contractat un segur que cobrisca qualsevol possible accident durant la prova.

18. El participant exonera a l'organització de tota responsabilitat en cas d'accident o lesió.

19. El mal temps no serà obstacle per a la celebració de la *prueva, encara que l'organització es reserva la facultat de suspendre-la abans de l'inici

20. En inscriure's en el 10K CIUTAT DE BORRIANA CREU ROJA, els participants donen el seu consentiment perquè l'organitzador, tracte automàticament i amb finalitat exclusivament esportiva, promocional o comercial, les seues dades de caràcter personal. Així mateix i d'acord als interessos esportius, de promoció, distribució i explotació del 10k Creu Roja per a tot el mon (reproducció d'imatges i fotografies de la prova, publicació de llistats classificatoris, etc.) mitjançant qualsevol dispositiu (Internet, publicitat, etc.) i sense límit temporal, els inscrits cedeixen de manera expressa a l'organització el dret a reproduir el nom i cognoms, el lloc obtingut en la classificació general i la pròpia del participant, la categoria, la marca esportiva realitzada i la seua imatge.

Inscripcions

1.El preu del dorsal és el següent:

• 10 €

La inscripció es podrà realitzar en:

• En la web www.evasionrunningcastellon.com

• EVASION RUNNING CASTELLON, c/ Pintor Sorolla, 13 - Tel. 964 830 010

2. La inscripció haurà de ser rebuda fins al 20 de setembre.

IMPORTANT: El preu de la inscripció no es retorna en cap cas, qualsevol que siga la causa de no participació en la carrera.

Recollida de dorsals

1. El lloc per a la recollida de dorsals serà :

FIRA DEL CORREDOR

Dissabte 23 de setembre de 10 a 13 i de 16 h a 20 h en la Piscina Municipal de Borriana

DIA DE L'ESDEVENIMENT

de 8.30 h a 09.45 h en l'àrea d'inscripció situada la plaça major; després d'aquesta hora no es lliuraran dorsals.

2. En cas de plantejar-se qualsevol dubte a l'hora de lliurar-se el dorsal, l'organització sol·licitarà el DNI.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Read more   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼