Nov 27 2022, Palma de Mallorca

V MARXA PER A LA IGUALTAT - NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA 2022

Results

Results

V MARXA PER A LA IGUALTAT - NORDIC WALKING CIUTAT DE PALMA 2022
27/11/2022 11:00 11km

Half Marathon
21.097km

10K
10km

Contact info

Contact the organizer

Rules

L’Institut Municipal de l’Esport de l’Ajuntament de Palma organitza el pròxim diumenge 27 de novembre de 2022 la V Marxa per la Igualtat - Nordic Walking Ciutat de Palma. Es tracta d’una marxa o passejada de caràcter popular per a fomentar la igualtat de gènere, amb una activitat esportiva saludable com és la marxa nòrdica, encara que s’hi pot participar també caminant sense bastons. No hi està permesa la participació amb patins, bicicletes i altres vehicles de rodes. El recorregut proposat es presenta amb tres nivells de distància, perquè cadascú s’hi posi la seva fita i tota la ciutadania hi pugui participar.

INSCRIPCIONS

Les inscripcions són totalment gratuïtes. S’hi poden inscriure totes les persones, sense límit d’edat, i independentment de les seves condicions físiques, ja que el caràcter de la marxa és popular. Els infants menors de 14 anys hauran d’anar acompanyats de persones adultes.

Les inscripcions es poden formalitzar de dues formes:

del 24 d’octubre al 24 de novembre

  • Presencialment a pl. de Santa Eulàlia (només en cas que quedin places disponibles)

el 27 de novembre de 9 a 10.30 h

RECOLLIDA DE DORSALS i OBSEQUI (fins a exhaurir-ne existències)

Tots/tes els/les participants hauran de recollir el seu dorsal presencialment el 27 de novembre a la pl. de Santa Eulàlia, de 9 a 10.30 h.

Podran recollir el seu dorsal i l’obsequi directament als envelats de recollida de dorsals i obsequis, presentant el correu electrònic de confirmació d’inscripció.

  • Participants inscrits presencialment a la pl. de Santa Eulàlia (només en cas de places disponibles)

Hauran de formalitzar en primer lloc la seva inscripció als envelats d’inscripció de darrera hora i després recollir el seu dorsal i l’obsequi (només en cas de disponibilitat).

SORTIDA

La sortida es farà des de la pl. de Cort, a les 11 h.

Abans de la sortida, es donaran recomanacions sobre la Marxa, el seu recorregut i els aspectes que s’han de tenir en compte en la pràctica esportiva; s’oferirà informació útil sobre les característiques de l’itinerari i els avituallaments.

RECORREGUT, DISTÀNCIA I PUNTS D’AVITUALLAMENT

El recorregut total consta d’11 km, encara que els/les participants poden recórrer la distància que considerin més convenient segons les seves capacitats o els seus interessos.

Plaça de Cort - c. del Conquistador, parc de Mar - semàfor, platja de Can Pere Antoni - molins del Portitxol - el Portitxol, platja del Molinar (1r avituallament) - el Molinar – la Ciutat Jardí - El Peñón - Cala Gamba - Sant Joan de Déu/el Carnatge (2n avituallament) - Cala Estància - Club Sant Antoni de la Platja - Platja de Palma - av. de Bartomeu Riutort – c. de l’Arenal (Platja de Palma, entre el balneari 13 i la Creu Roja).

Hi ha tres distàncies possibles. Tothom ha de sortir des de pl. de Cort i, segons les seves capacitats físiques, ha de triar l’arribada al punt 1, situat a la platja del Molinar, o l’arribada al punt 2, situat a Sant Joan de Déu, o fins al punt 3 i final, situat a Platja de Palma.

Des de qualsevol punt del recorregut els/les participants poden fer ús gratuït dels busos de l’EMT (vegeu-ne més endavant les condicions):

1. Pl. de Cort – platja del Molinar: 3,5 km

2. Pl. de Cort – Sant Joan de Déu/el Carnatge: 7,0 km

3. Pl. de Cort – Platja de Palma (balneari 13): 11 km

A cadascun dels tres nivells hi haurà un punt d’avituallament amb aigua envasada en recipients reciclables per als participants.

També disposarem de fruita per als participants, tant als avituallaments com a l’arribada, gràcies a la col·laboració de Mercapalma.

ARRIBADA

L’arribada oficial estarà situada a la platja, prop del balneari 13 i de la Creu Roja de Platja de Palma.

En arribar hi haurà un avituallament d’aigua i fruita, així com una activitat dirigida d’estiraments i ioga a càrrec de la nostra col·laboradora Sammy.

Es preveu que els actes acabin a les 14 h.

TRANSPORT GRATUÏT – Col·laboració de l’EMT

Gràcies a la col·laboració de l’EMT, els/les participants poden utilitzar de forma gratuïta els autobusos de les línies 3-7-15-20-25, des de les 9 fins a les 18 h, i des de Palma a qualsevol dels avituallaments, fins i tot fins a l’arribada, tant d’anada com de tornada.

Per a obtenir aquesta gratuïtat els/les participants han de mostrar el justificant d’inscripció o el dorsal al conductor.

PARTICIPACIÓ DE MENORS DE 18 ANYS

Els/les menors de 18 anys hauran de comptar amb l’autorització de participació del/de la pare/mare/tutor/tutora i, per tant, seran aquests/aquestes, amb el DNI i els noms i llinatges, els que confirmin l’autorització del/de la menor per a participar i continuar amb la inscripció.

És molt important que es faciliti un número de telèfon mòbil de contacte, que es relacionarà amb el dorsal del menor (per a possibles emergències).

DRETS D’IMATGE

Els/les participants podran autoritzar o no els organitzadors per a l’ús de les imatges obtingudes en el desenvolupament de l’esdeveniment per a promocionar aquest acte als mitjans de l’IME i als de comunicació.

LLEI DE PROTECCIÓ DE DADES

En virtut de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, se us informa que, en realitzar la inscripció, declarau que heu estat informat/ada dels termes continguts en les Bases de participació d’aquest esdeveniment i l’IME podrà utilitzar les vostres dades per a enviar-vos informació municipal per mitjans electrònics, incloent-hi l’SMS, al vostre mòbil, o per mitjans no electrònics.

SERVEIS SANITARIS I ASSEGURANCES

  • Tots els/les participants tenen una assegurança col·lectiva per als accidents que es puguin produir durant la prova. A més, l’Institut Municipal de l’Esport compta amb una pòlissa de responsabilitat civil.
  • Hi haurà serveis sanitaris especialment contractats per a aquesta activitat.
  • Els/les participants es consideren aptes per a prendre part de l’esdeveniment i es fan responsables dels danys morals, físics i materials que hi puguin patir.

ALTRES ASPECTES IMPORTANTS

  • Aprofitau els punts d’avituallament per a agafar líquids i fruita i mantenir les forces per a continuar fins a la pròxima fita d’arribada.
  • NO CAMINEU PEL CARRIL BICI, senyalitzat durant tot el recorregut. Pensau que aquest espai és per a ús exclusiu de les bicis i que pot provocar accidents caminar-hi o travessar-lo.
  • Duis calçat i roba còmoda i adequada a la climatologia del dia.
  • Adaptau la distancia a recórrer a les capacitats, les possibilitats o els interessos. Ja sabeu que podeu arribar a la meta final utilitzant el transport públic gratuïtament.
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Read more   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼