Dec 01 2019, Torre Endoménech

6ª CURSA TORRE D'EN DOMENECH

Results

Results

14KM
01/12/2019 09:00 14km

Contact info

Contact the organizer964029649

Rules

Reglamento

Art 1.

L'ajuntament de la Torre D'En Doménec i els veïns aficionats al trail running organitzen la 6ª Cursa Torre D'En Doménec, patrocinada per l'Ajuntament de La Torre D'En Doménec i la Diputació de Castelló, amb la col·laboració de Urban Running Castellón.


Art 2.

La carrera tindrà lloc el dia 1 de desembre 2019 a les 9:00 hores i en la mateixa podrà participar qualsevol persona, sense distinció de sexe, edat o nacionalitat. Els menors de 16 anys hauran de aportar una autorització del pare/mare o tutor (descarregar als annexes d'aquest reglament).


Art 3.

El recorregut té un total de 14Km, per un traçat de 13km de muntanya i 1km de asfalt, tot pels voltants del poble. L'eixida estarà situada a la plaça del poble i l'arribada a la zona de festes i concerts del poble. Es donarà un màxim de 4 hores per fer la prova. L'eixida es donarà a les 9:00h. Es podran recollir el pitral i xip des de les 7:30h fins les 8:45h del mateix dia de la cursa a la zona de festes.

La prova serà controlada i cronometrada per Urban Running Castellón.

Es contemplen les següents categories:

Promesa: De 11 a 15 anys.

Sènior – De 16 a 22 anys.

Veterà A - De 23 a 34 anys.

Veterà B – De 35 a 54 anys

Veterà C – A partir de 55 anys.

Locals - Empadronats a La Torre D'En Doménec i que així ho indiquen al formulari d'inscripcions.

Absoluta - Tots els participants (3 primers homes i 3 primeres dones en creuar la línia de meta).


Art 4.

El termini i preu d'inscripció serà el següent:

Fins al 31 de octubre......................................12€

Del 1 al 28 de novembre a les 14h ............ 14€

Inscripcions: www.urbanrunningcastellon.com

*No s'acceptaran inscripcions el mateix dia de la prova.


Art 5.

Premis

L'entrega de premis serà a les 11:30h. Hi haurà trofeu per als 3 primers homes i dones en totes les categories, així com per als tres primers locals i els tres primers de la classificació general. S'obsequiarà amb una samarreta tècnica exclusiva de la VI edició de la Cursa de La Torre D'En Domènec a tots els participants.

Avituallament

Al finalitzar la cursa, a la zona de post meta, els corredors tindran un avituallament amb: fruita, begudes, menjar i refrescos. També oferim servei de dutxes i massatges.


Art 6.

Els únics vehicles autoritzats a seguir la cursa seran aquells acreditats per l'organització.


Art 7.

L'organització contractarà assegurança de responsabilitat civil i d'accidents per cada un dels participants inscrits dintre dels terminis establerts i amb les condicions que es detallen en aquest reglament. No obstant l'organització no es fa responsable dels actes imprudents, participació de persones amb patologies que contraindiquen la practica de exercici físic o altres.


Art 8.

Les impugnacions sobre la classificació final definitiva i oficial, es deuran fer no mes tard de 30min finalitzada la cursa al servei de cronometratge i/o als organitzadors de la cursa.


Art 9.

Tots els participants pel fet de iniciar la cursa accepten íntegrament aquest reglament.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Read more   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼