27 dic 2019, Castellón de la Plana

X SANT SILVESTRE VILA-REAL "LA CURSA DE LA DISFRESA" 2019

Clasificaciones

Clasificaciones

ABSOLUTA
27/12/2019 20:00 5km

Información de contacto

Contactar con el organizador964029649

Reglamento

REGLAMENT DE LA X SANT SILVESTRE VILA-REAL “LA CURSA DE LA DISFRESSA”
El club triatló Vila-real és l’organitzador de la cursa a peu del pròxim divendres 27 de desembre de 2019, anomenada X Sant Silvestre Vila-real, la cursa de la disfressa. L’objectiu d’aquesta cursa és promocionar la pràctica esportiva com a un hàbit de vida saludable que augmenta el benestar i la salut de les persones, tant per als més joves com per als adults així com acomiadar l’any 2019 amb una festa esportiva i a l’hora lúdica amb la temàtica de la disfressa. L’eixida serà en l’Avda. La Murà i l’arribada situada en la plaça major de Vila-real.
1.HORARIS
19:00h: Curses infantils A
19:05h: Curses infantils B
19:15h: Curses infantils C
20:00h: Cursa Absoluta
2.DISTÀNCIES i EDATS
Curses infantils:
- A (nascuts en 2012,2013,2014,2015 i 2016): 500 metres. MULTI ESPORT I PREBENJAMINS
- B (nascuts entre 2010 i 2011): 800 metres. BENJAMINS
- C (nascuts entre 2006 i 2009):1000 metres. ALEVINS I INFANTILS
Absoluta:
- Nascuts a partir de l’any 2005: 5000 metres.
3.OBSEQUIS
- Obsequi commemoratiu als participants de la cursa absoluta.
4.PREMIS
- Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de les curses infantils.
- Trofeu als tres primers classificats masculins i femenins de la cursa absoluta.
- Trofeu al primer classificat local (nascut en Vila-real) tant masculí com femení de la cursa absoluta.
- NOVETAT!!! Trofeu “Cermer” al primer xic i xica en passar per la plaça (900m de cursa) i que cal que finalitze la prova de 5K.
- Regal per a les tres millors disfresses de la cursa absoluta. (Jurat popular)*
- Regal per a les tres millors disfresses col·lectives de la cursa absoluta. (Jurat popular)*
- Classificacions per grups d’edat de la cursa absoluta
*llegir reglament de la disfressa per a obtindre premi a la millor disfressa individual i col·lectiva.
5. AVITUALLAMENT
Tant la carrera infantil com la absoluta rebran un avituallament al finalitzar la cursa.
6. INSCRIPCIONS i PREUS
Tant la categoria infantil (gratuïta) com l’absoluta requereixen d’inscripció. El preu d’inscripció adult és de 5€ fins el 24/12/2019 en els comerços citats anteriorment i en la web de 5€ fins el 25/12/2019 a les 23:59h. El mateix dia de la cursa es podran realitzar inscripcions de 16:30h a 18:45h per un preu de 7€.
Es podran realitzar les inscripcions en A1FSPORT (carrer Mestre Goterris ,5 de Vila-real), PIROVILA (Avda. Arcadi García), FARMACIA LDA. CRISTOBALINA VIDAL CANTOS (avda Francia fins el 24/12/19 o en www.urbanrunningcastellon.com fins el 25/12/19 a les 23:59h. Al realitzar la inscripció hi ha un 10% de descompte en disfresses en el comerç de PIROVILA (vàlid fins el 24/12/19).
La cursa tindrà un màxim de 1000 participants en la carrera absoluta i il·limitada per a la cursa infantil.
La cursa infantil es totalment GRATUITA aportant aliments solidaris en la recollida del dorsal. Del cas contrari es pagarà 1€ en la mateixa recollida del dorsal destinat a l’associació Sant Vicent de Paül. Encara així és obligada la inscripció en les tendes indicades o el mateix de la cursa de 16:30h a 18:00h d la vesprada en la plaça Major de Vila-real.
La organització es reserva el dret d’anul·lar la inscripció si no estan totes les dates complimentades. No existeix la possibilitat de la devolució del import de la inscripció.
7.RECOLLIDA DE DORSALS
La recollida de dorsals es realitzarà el mateix dia de la prova de 17:30h a 19.45h en la plaça major de Vila-real.
Els participants que no acrediten el dorsal en l’arribada no tindran dret a premis, obsequis i avituallament.
8. CIRCUIT CARRERES POPULARS VILA-REAL
Aquesta prova és l’última cursa del Circuit de carreres populars de Vila-real . Qualsevol reclamació en la classificació s’ha de realitzar amb un període màxim de 24h a la web de www.urbanrunningcastellon.com o en el Servei Municipal d’esports de Vila-real. Les classificacions estaran visibles a la mateixa web.
9. RECORREGUT:
El recorregut transcorre pels principals i més cèntrics carrers de Vila-real, per tal de poder córrer amb el calor de la gent de poble. Com en els darrers últims anys l’eixida i l’arribada estan situades en llocs diferents per tal d’evitar aglomeracions en l’eixida.
Eixida: Avda. La Murà (junt a Geladería la Murà)
RECTE PER AVDA PIUS XII- GIR DRETA PER AVDA JOSE RAMON BATALLA- GIR DRETA PER ARRABAL DEL CARMEN- PLAÇA MAJOR- CARRER MAJOR- GIR ESQUERRA PLAÇA BAYARRI-SANTA ANA- SANT JOAQUIM- GIR ESQUERRA CALVARI- GIR DRETA ERMITA- GIR DRETA BLASCO IBÀÑEZ- GIR DRETA MOLÍ BISBAL- GIR DRETA CALVARI- GIR ESQUERRA SANTA BARBARA- RECTE SANTA CLARA- GIR ESQUERRA PLAÇA SANT PASQUAL- GIR ESQUERRA PEREZ BAYER-RECTE CAMÍ REIAL- GIR DRETA AVDA RIU EBRE - GIR DRETA AVDA FRANCESC TÀRREGA - GIR DRETA PERE III- GIR ESQUERRA CARRER MAJOR- ARRIBADA SITUADA EN PLAÇA LA VILA.
ITINERARI CURSES INFANTILS
PREBENJAMINS
https://www.mapsdirections.info/mapea-mi-ruta/viewMap.php?route=216351
Eixida Carrer Major- Gir a la dreta per Carrer Cervantes- Gir a la dreta per Carrer Sant Antoni- Gir a la dreta per Carrer Comte Albay- Meta al centre de la plaça.
BENJAMINS
https://www.mapsdirections.info/mapea-mi-ruta/viewMap.php?route=216352
PRIMERA VOLTA
Eixida Carrer Major- Gir a la dreta per Carrer Cervantes- Gir a la dreta per Carrer Sant Antoni- Gir a la dreta per Carrer Comte Albay-Gir a la dreta per Carrer Major-
SEGONA VOLTA
Recte fins carrer Zumalacarregui- Gir a la dreta per Carrer Zumalacarregui- Gir a la dreta per Carrer Sant Antoni- Gir a la dreta per carrer Comte Albay- Meta al centre de la plaça.
ALEVINS
https://www.mapsdirections.info/mapea-mi-ruta/viewMap.php?route=216354
DOS VOLTES
Eixida Carrer Major- Recte fins carrer Zumalacarregui- Gir a la dreta per Carrer Zumalacarregui- Gir a la dreta per Carrer Sant Antoni- Gir a la dreta per carrer Comte Albay- Meta al centre de la plaça.
10. ASSEGURANÇA:
Tots els participants i voluntaris estaran assegurats per una pòlissa de responsabilitat i d’accidents, contracta en l’empresa Axa seguros generales.
Totes les curses estaran baix la seguretat de la policia local de Vila-real, protecció civil i un pla de seguretat establert per la direcció tècnica del Circuit Carreres Populars de Vila-real.
11. RECOLLIDA D’ALIMENTS:
A partir de les 17:30h i fins les 20h l’associació Sant Vicent de Paül recollirà en la plaça major de Vila-real aliments destinats a cobrir la necessitat de més de 100 famílies de Vila-real. L’organització recomana i sol·licita l’ajuda de tots els participants amb aquest acte solidari i exigeix a tots els participants de les curses infantils la seua aportació per tal de participar i que els mateixos xiquets valoren la importància d’aquest acte solidari.

REGLAMENT PARA LA MILLOR DISFRESSA

1. PREMI INDIVIDUAL: Premi al 1er, 2n i 3er classificat Per poder optar a aquest premi el participant ha de seguir les següents passes:

1.1: Es valorarà la creativitat, originalitat, actualitat i la temàtica.

1.2: El participant ha d’estar inscrit a la cursa i finalitzar-la disfressat.

1.3; El participant ha de córrer amb el dorsal assignat col·locat visiblement.

1.4. El participant ha de passar obligatòriament el control de la disfressa, a la zona de photocall de la disfressa fins les 19:40h de la vesprada. Allí l’organització realitzarà una foto en el que es mostre la disfressa i el dorsal.

2. PREMI COL·LECTIU: (Premi al 1r, 2n i 3r classificat) Per poder optar a aquest premi el participant ha de seguir les següents passes:

1.1: Es valorarà la creativitat, originalitat, actualitat, nombre de disfressats i la temàtica del col·lectiu en general.

1.2: Els participants han d’estar inscrits a la cursa, participar amb la disfressa i creuar la línia d’arribada tots junts.

1.3; Els participants ha de córrer amb el dorsal assignat col·locat visiblement per a que el jurat puga valorar.

1.4. Els participants han de passar obligatòriament el control de la disfressa, a la zona de photocall de la disfressa fins les 19:40h de la vesprada. Allí l’organització realitzarà una foto en el que es mostre la disfressa i el dorsal.

1.5. El grup de persones per a poder optar al premi ha de ser mínim de 4 participants. RECORDA QUE AMB L’INSCRIPCIÓ A LA CURSA TENS UN 10% DE DESCOMPTE EN EL COMERÇ DE PIROVILA PER A LA COMPRA DE LA TEUA DISFRESSA. (VÀLIDA FINS EL 24/12/19)

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼