04 Nov 2018, Beniatjar

III BENICATRAIL

Classificações

Classificações

III Benicatrail
04/11/2018 08:30 24.5Km

Informação de contacto

Contactar com o organizador

Informação Básica

Horário e localização da corrida
L’eixida i la meta estaran situats al C/ Sant Roc 4, en l’Ajuntament de Beniatjar. L'horari de la cursa serà: Diumenge 4 de Novembre a les 8:30 h.
Levantamento de dorsais
- Dissabte dia 3 de Novembre: de 17:30 a 20:00 hores en el hall de l’Ajuntament de Beniatjar. - Diumenge dia 4 de Novembre: de 7:00 a 8:00 hores en el hall de l’Ajuntament de Beniatjar. Per poder recollir el pitral serà necessari: mostrar el DNI als voluntaris que allí estiguen fent l’entrega d’aquests. Es podrà recollir el pitral d’un altra persona sols si es presenta un full amb l’autorització pertinent, firmat i amb fotocòpia del seu DNI. Està totalment prohibit participar amb el xip i pitral d’un altre participant. Si açò ocorre, es quedarà immediatament desqualificat de la cursa.
Politica de devoluções
Una vegada completada la inscripció, es podrà demanar l’anul·lació de la mateixa únicament a través de correu electrònic. Amb la devolució, el corredor/a sols accedirà al 75% del preu total pagament efectuat en la inscripció de la cursa (per poder cobrir despeses de gestió), sempre i quant es sol·licite abans del dia 21 d’Octubre (inclòs) per lesió o infermetat. Per poder-la sol·licitar caldrà enviar al correu info@multiesport.es amb el certificat mèdic corresponent, demanant la devolució de la inscripció per aquests motius. Una vegada els tràmits de la devolució s’hagen completat, la plaça quedarà lliure, de manera que altra persona podrà realitzar la inscripció per a la cursa.

Regulamento

Pots veure el Reglament al següent enllaç https://drive.google.com/open?id=1ITnKNlMCJBiFhOAKwT3hDummcZwB2uFj Li recordem que la lectura del Reglament és obligatòria per a tots els participants.
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Ler mais   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼