05 feb 2023, Benissoda

VI TRAIL BENISSODA

Clasificaciones

Clasificaciones

TRAIL BENISSODA
14.5km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
CONSULTA EN REGLAMENTO
Recogida de dorsal
CONSULTA EN REGLAMENTO
Política de devoluciones
CONSULTA EN REGLAMENTO

Reglamento

Trail per muntanya

Benissoda 5 de febrer 2023

15 Km

REGLAMENT

1.- NOM I DATA

Aquest esdeveniment tindrà lloc el dia 5 de febrer de 2023, comença a les 09:30 hores en Av València 46869 BENISSODA (València) i constarà d'una prova trail per muntanya de 14,5 Km.

2.-RECORREGUT

La prova es desenvoluparà per camins i sendes de l'entorn de Benissoda (La Vall d'Albaida), Agullent i Albaida (La Vall d'Albaida).

3.- PARTICIPANTS

Podran participar les persones que ho desitgen majors de 18 anys.

4.- INSCRIPCIONS

Per motius mediambientals i per a garantir la qualitat de l'esdeveniment s'estableixen un límit de 400 corredors, arribats a aquest límit NO s’admetran més inscripcions, ni de forma anticipada ni al mateix dia de la prova.

El termini d'inscripció donarà començament el 3 de desembre de 2022 i finalitza el 3 de febrer de 2023 o en completar-se el contingent.

L’import de la inscripció serà:

13 euros.

A partir de l’1 de gener, el preu serà de 15€.

 • El dia de la prova es podran inscriure participants, amb el preu de 15€.

-

La inscripció dóna DRET a:

 • Participar en la prova.
 • Avituallaments.
 • Servei de dutxes en la Piscina Municipal de Benissoda.
 • Borsa del corredor.
 • No s'admetran inscripcions fora de termini o cobert el contingent d'inscrits.
 • Servei de guarda-roba.

5.-POLÍTICA DE DEVOLUCIONS

Una vegada realitzada la inscripció es podrà sol·licitar la devolució de la mateixa conforme a aquests terminis i condicions:

De 15 de desembre al 15 de gener: 50 % de l'import

El dorsal és personal i intransferible i no podrà cedir-se a una altra persona.

Durant el període en el qual es pot sol·licitar la devolució, sempre que la inscripció es trobe tancada per haver-se completat la inscripció a la carrera en qüestió, qualsevol inscrit que la sol·licite podrà cedir el seu dorsal a una altra persona, per a açò quan sol·licite la devolució ha de facilitar el nom, DNI i correu electrònic d'aquesta persona, a la qual se li donaran instruccions per a formalitzar la seua inscripció.

No hi haurà llista d'espera.

6.-RECOLLIDA DE DORSALS

- Diumenge 5 de febrer de 2023: des de les 07:30 i fins a 20 minuts abans de l'eixida. Serà imprescindible presentar el DNI i els federats també la targeta federativa.

7.- SENYALITZACIÓ I CONTROLS

El recorregut estarà senyalitzat amb cinta de plàstic de color viu, banderoles i fletxes, sent obligatori el pas pels controls. Existiran referències quilomètriques als controls.

8.-AVITUALLAMENTS

Règim de semi-suficiència.

Recomanable un dipòsit per a líquids, als avituallaments no hi haurà gots. Trail: 3 avituallaments líquids, un d'ells sòlids en meta.

9.- PREMIS

Tindran trofeu els tres primers classificats de les següents categories:

 • El primer classificat Masculí.
 • La pimera classificada Femenina.
 • Categoria Senior, Femenina i Masculina. (Més de 18 anys)
 • Subcategoria Veterana Femenina i Masculina. (Entre 40 a 49 anys)
 • Subcategoria Màster Femenina i Masculina. (Més de 50 anys) Els premis són acumulatius.

10.- TEMPS MÀXIM I REPARTIMENT DE TROFEUS

La meta es tancarà quan es complisquen les 3 hores després de l’inici de la carrera. El repartiment dels trofeus i premis es realitzarà segons l’organització considere oportú.

11.- BORSA DEL CORREDOR

Tots els participants inscrits seran obsequiats amb la borsa del corredor, que podrà variar en funció del número de participants i patrocinadors.

12.- DESQUALIFICACIÓ

Quedarà desqualificat tot el que no respecte el present reglament, no acabe la totalitat del recorregut, deteriori o embruti l'entorn, no porte el seu dorsal ben visible o desatenga les indicacions de l'organització.

13.-MODIFICACIÓ DEL RECORREGUT O SUSPENSIÓ DE LA PROVA

L'organització de la cursa, en qualsevol moment, inclús quan aquesta ja haja començat i estiga en marxa, es reserva el dret a realitzar les modificacions en l'itinerari que es consideren

necessàries en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova si les condicions meteorològiques o altres causes de força major així ho aconsellen.

14.- EFECTES DE LA SUSPENSIÓ

En el moment que es suspenga la prova, cap dels participants, encara que arriben a entrar en meta, formarà part de la participació, ni puntuarà el seu cronometratge per a la cursa “VI TRAIL PER MUNTANYA DE BENISSODA”

Contra la resolució de suspendre la prova no cabrà cap tipus de recurs, ni generarà cap indemnització als participants.

En cas de suspensió no es tornarà els diners a cap inscrit.

15.- SOCORRIMENT

Els participants estan obligats a socórrer als accidentats.

16.-CONDICIÓ FÍSICA

És necessari tenir la condició física i l'estat de salut adequat a les característiques d'aquesta prova de gran duresa, que reuneix alhora condicions com l'alt recorregut, llarga durada, terreny de muntanya, forts desnivells, exposició al sol, forts vents i clima d'alta muntanya.

17.- TALLAVENTS

És recomanable dur un tallavents. Si les condicions meteorològiques foren desfavorables l'organització pot fer-lo obligatori per a la cursa.

18.- ALIMENTACIÓ

És aconsellable beure en tots els avituallaments i alimentar-se convenientment. Els participants hauran de valorar la possibilitat de portar avituallament líquid i/o sòlid addicional, almenys mig litre de líquid obligatori.

19.- PRESERVACIÓ DEL ENTORN

La prova es desenvolupa en un paratge protegit de gran bellesa natural, per la qual cosa serà obligació de tots preservar l'entorn. L'abandó de desaprofitaments fora de les zones de control suposa la desqualificació.

20.- LESIONS

Els participants en aquesta prova en el moment d'inscriure's accepten conèixer que aquesta és una activitat de risc que pot ocasionar greus lesions.

21.- ACCEPTACIÓ DEL REGLAMENT

L'acceptació del present reglament implica que el participant autoritza a l'organització, a l'enregistrament total o parcial de la seua participació en la mateixa i dóna el seu consentiment perquè puga utilitzar la seua imatge per a la promoció i difusió de la prova.

22.- ASSEGURANÇA

La prova estarà coberta per una assegurança de Responsabilitat Civil i d’accidents que cobrirà a tots els participants inscrits.

23.-REGLAMENTS COMPLEMENTARIS

Para tot el no contemplat en el present reglament la prova es basarà en els reglaments de la Federació d'Esports de Muntanya i Escalada de la Comunitat Valenciana (FEMECV).

24.- PUNTS D’INFORMACIÓ

https://www.facebook.com/ClubAtletismeBenissoda https://www.instagram.com/atletisme_benissoda/

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼