27 sep 2020, Cànoves i Samalús

PEDALADA DEL SENGLAR 2020 Ajornada Covid-19

Inscripciones e info

Inscritos

Inscritos

Inscripciones

CIRCUIT CURT
15/03/2020 09:00 20km

CIRCUIT LLARG
15/03/2020 09:00 41km

Información de contacto

Contactar con el organizador607242094

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
Pista poliesportiva Jose Manuel Jimenez Tortosa, Avinguda Josep Crous. A partir de les 9:00 Mes info a: https://www.facebook.com/pedaladadelsenglar
Recogida de dorsal
Horari entrega dorsals , en la Pista Poliesportiva Jose Manuel Jimenez, Avinguda Josep Maria Crous.
Política de devoluciones
- Només es retornaran els diners, un màxim del 50% si s'anul.la la prova i es proposa una nova data per causes meteorològiques, i algun inscrit no vol participar posteriorment.

Reglamento

PEDALADA AJORNADA PER COVID-19

Seguint les recomanacions de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat, davant la situació generada per l'afectació del COVID 19 a Catalunya, la junta directiva del Club Ciclista TOT MARXA!! ha decidit ajornar la 9ª PEDALADA DEL SENGLAR a Cànoves.
En breu comunicarem la data d'ajornament, en funció de l'evolució de la situació i noves mesures adoptades per les autoritats competents.

1-Es una pedalada no competitiva de bicicleta de muntanya.

La inscripció a la pedalada és obligatòria, la organització no es farà responsable de les persones que participin sense inscripció.

2-La pedalada està limitada a 500 participants

3- Els menors de 14 anys han d’anar acompanyats d’un adult, per a poder participar tots sols, s’haurà de presentar una autorització firmada pels pares i/o tutors legals el dia de la prova (podeu descarregar-la de la web i dur-la el mateix dia, o bé emplenar-la el dia de la prova).Edat mínima 10 anys. Tingueu en compte que l’exigència física i tècnica és alta.

4- És obligatori l’ús de casc durant la marxa. En cas d’accident, l’organització no es farà responsable si no es du casc homologat.

5- Donat que la pedalada transcorre per un parc natural, pistes, camins forestals, granges particulars i entorn natural, és obligatori el respecte pel medi ambient , la normativa del parc natural i per la propietat privada.

No es poden llençar deixalles si no és als punts d’avituallament, o al final de la marxa.

6-L'organització es reserva el dret de retirar a qualsevol participant que no respecti el medi ambient,el parc natural o les propietats privades que es travassen al llarg del recorregut.

Es responsabilitat de cada participant seguir las normes i l'organització no es farà càrrec

si algú no les compleix

7-Tots els participants han de ser respectuosos amb els altres participants i membres de l'organització.

7- El recorregut estarà marcat en tot moment per cartells i/o cintes de colors. No s’ha d’alterar aquest marcatge ni tocar les cintes per tal que la resta de participants no es puguin perdre.

8-Els participants que abandonin el recorregut marcat per l'organització ho faran sota la seva responsabilitat.

9-En cas que un tram del recorregut sigui impracticable i impossible de franquejar,per circumstàncies imprevistes,l'organització pot desviar el recorregut pel punts previstos.

10-Els dorsals han de ser visibles en tot moment, i no caldrà retornar-los al final de la pedalada.

11-En cas d’abandonament voluntari, per avaria o accident, cal informar-ne a l’organització per tal de controlar la situació. En cas d’emergència mèdica o accident greu,poseu-vos en contacte amb el 112 o amb l’organització. En tot moment hi haurà personal de l’organització repartit pel circuit.

12- En cas d'accident o emergència,i salvaguardant la seguretat dels participants,

l'organització té el dret de retirar a un participant de la pedalada.

13-En cas d'abandonament de la pedalada ,la quota d'inscripció no serà reemborsada ni

total ni parcialment.

14-L'organització no es fa responsable de cap avaria ni reparació de la bicicleta que pugui

succeir en el transcurs de la prova.

15- L’organització no es farà responsable dels danys materials o personals que el participant pugui patir o ocasionar a tercers durant la prova. L’organització ofereix

cobertura als participants. Tot i així, e participant es compromet a no exigir responsabilitats per danys o accident. Cal anar amb compte i conèixer les nostres limitacions,

no córrer riscos innecessaris, aquest esdeveniment segueix sent una pedalada, no pas una cursa.

16-L'organització es reserva el dret, sense avís,sota circumstàncies greus, i en favor del desenvolupament de la prova(participants,personal,etc)de retardar la sortida, modificar l'horari i /o actualitzar el reglament.

17-Qualsevol canvi es publicarà a les diverses plataformes de comunicació existents,i és responsabilitat del participant estar al corrent d'aquests.

18- L’acceptació del present reglament, autoritza el recull d’imatges i documents fotogràfics per al club ciclista Tot Marxa!!, amb finalitats publicitàries i promocionals per a futurs esdeveniments.

19.- El circuit en alguns trams restarà obert al trànsit, per tant es prega extremar les precuaucions.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼