24 abr 2016, Sabadell

CASSARunners. 3a Cursa solidària a favor del Rebost Solidari de Sabadell

Clasificaciones

Clasificaciones

Mini CASSARunners. Cursa infantil
0.9km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Reglamento

CASSARunners. 3a Cursa solidària a favor del Rebost Solidari de Sabadell

1. Els treballadors d’Aigües Sabadell, conjuntament amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i la coordinació esportiva de la Joventut Atlètica de Sabadell i la secció d’atletisme del Club Natació Sabadell, celebren el proper dia 24 d’abril de 2016, a les 11h, la CASSARunners, 3a Cursa solidària a favor del Rebost Solidari. La iniciativa té, com a objectiu principal, destinar al Rebost Solidari la quantitat econòmica resultant de la inscripció i ajudar així a les famílies sabadellenques amb dificultats econòmiques.
2. La CASSARunners és una cursa popular i oberta a tothom que accepti aquest reglament. L’edat mínima de participació és de 12 anys.
3. El recorregut és de 5 quilòmetres i tindrà lloc a través del circuit de running del Parc Catalunya, just a tocar a la plaça Ernest Lluch i l’amfiteatre. Estarà degudament senyalitzat i controlat. No seguir l’itinerari marcat en la seva totalitat és motiu de desqualificació.
4. L’hora establerta de sortida dels corredors és a les 11:00 hores.
5. La bossa del corredor i els dorsals dels inscrits a la CASSARunners es podran recollir al punt ubicat a la sortida de la cursa (al costat de la plaça Lluch del Parc Catalunya de Sabadell), a partir de les 9h, prèvia presentació del DNI. Tot els detalls i seguiment de la cursa es publicaran a www.aiguessabadell.cat i a @AiguesSabadell.
6. Els corredors disposaran de servei de guarda-roba i també de WC.
7. Hi haurà un avituallament líquid i sòlid a l’arribada.
8. Hi haurà una classificació general masculina i femenina. Tindran premis els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Els premis es lliuraran en el mateix lloc de la cursa un cop finalitzada.
9. Els trofeus o premis no recollits el dia de la cursa, no s’enviaran posteriorment als premiats.
10. El circuit està sotmès a via pública i als possibles canvis que pogués fer inevitables el dia de la cursa.
11. Tots els participants disposaran d’una assegurança d’accidents contractada per l’organització. Així mateix, l’organització disposa d’una assegurança de responsabilitat civil, segons la legislació vigent.
12. La CASSARunners està limitada a 600 participants. La inscripció a la prova és personal i intransferible i té un preu de 8 € (IVA inclòs) que es destinarà al Rebost Solidari de Sabadell. El termini per inscriure’s finalitza el 24 d’abril a les 10h. Les inscripcions es faran a través del web www.aiguessabadell.cat.
13. No es tornaran els diners de la inscripció, tret que la CASSARunners se suspengui per decisió de l’organització i/o per causes imputables a la mateixa.
14. La prova estarà cronometrada mitjançant el sistema Cronochip mitjançant un codi de barres obligatori (gratuït) que es facilitarà a cada corredor prèviament a l’inici de la CASSARunners.
15. D'acord amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades de Caràcter Personal, de 13 de desembre, totes les dades recollides en el formulari d'inscripció així com les imatges preses a l'arribada, passaran a formar part d'un fitxer sota la responsabilitat del Grup CASSA amb la finalitat de recollir les dades de les persones participants, per tal d'elaborar els llistats d'inscrits i els resultats. En tot cas, poden exercitar els seus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a: Aigües Sabadell, Departament de Comunicació, carrer Concepció, 20, 08202 de Sabadell. Així mateix, el corredor inscrit dona el seu consentiment per captar imatges per a la seva posterior difusió tant als mitjans de comunicació, com en altres mitjans (webs corporatives, butlletins i revistes) del Grup CASSA.
16. L’organització no es fa responsable dels perjudicis morals, físics i/o materials que puguin afectar els participants i espectadors durant aquesta competició.
17. La inscripció a la cursa suposa l’acceptació de la totalitat d’aquest reglament. Allò que no estigui previst, serà sotmès a la decisió de l’organització.

Mini CASSARunners. Cursa infantil

1. S’estableix una categoria infantil, on podran participar els nens i nenes d’entre 5 i 11 anys, en una prova esportiva de 900 metres.
2. La cursa infantil tindrà lloc al mateix lloc, el mateix dia, a les 10:30h.
3. La inscripció a la prova infantil és personal i intransferible i és totalment gratuïta. El termini per inscriure’s finalitza el 24 d’abril a les 10h. Les inscripcions es faran a través del web www.aiguessabadell.cat.
4. Tots els inscrits rebran la bossa del corredor, amb productes dels patrocinadors.
5. La bossa del corredor i els dorsals dels inscrits a la CASSARunners es podran recollir al punt ubicat a la sortida de la cursa (al costat de la plaça Lluch del Parc Catalunya de Sabadell), a partir de les 9h, prèvia presentació del DNI. Tot els detalls i seguiment de la cursa es publicaran a www.aiguessabadell.cat i a @AiguesSabadell
6. Hi haurà una classificació general infantil masculina i femenina. Tindran premis els 3 primers classificats masculins i les 3 primeres classificades femenines. Els premis es lliuraran en el mateix lloc de la cursa un cop finalitzada la CASSARunners (12h, aproximadament).

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼