29 may 2022, Premià de Dalt

KRISOL TRAIL

Inscripciones e info

Inscripciones

Krisol Trail
29/05/2022 09:00 12km

Krisol Marxa
29/05/2022 09:30 12km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
La Krisol Trail sortirà a les 9:00h i la Marxa Krisol sortirà a les 9:30h, ambdues a la plaça Can Verboom. (Premiá de Dalt)
Recogida de dorsal
Recollida de dorsal: El lloc de recollida serà a L´Escola Krisol (Riera de Sant Pere 56-60 08338 Premiá de Dalt). Es podrà recollir el dorsal el disabte 28 de maig, entre les 10-14h/17-20h i el diumenge 29 de maig al matí, des de les 8 a 8:45h (fins les 9:15h per la marxa senderista). És obligatori presentar el DNI o document oficial amb fotografia per retirar-lo (pot ser una foto al mòbil).
Política de devoluciones
10. Política de devolucions: Qui no pugui realitzar la cursa i ens avisi abans del 16 de maig del 2022 se li retornaran els diners de la inscripció, descomptant el cost de les comissions bancàries. A partir del 16 de maig del 2022, l’organització no retornarà l’import de la inscripció a qui no pugui venir, pel motiu que sigui.

Reglamento

La Krisol Trail i la Marxa es una cursa de muntanya que transcorre per la serralada del litoral i te una distancia de uns 12km i un desnivell positiu acumulat d´uns 600 m amb sortida i arribada de la plaça Verbom de Premiá de Dalt

 1. El termini màxim d´inscripció serà dimecres 25 de maig fins les 23:59 h .
 2. El nombre màxim de participants és de 300 a la trail i 500 a la marxa i es tancarà el periode d´inscripció en assolir-se aquesta xifra.
 3. La inscripció es podrà formalitzar a través d´internet a l´adreça www.sportmaniacs.com o www.krisol-waldorf.org/carrera-solidaria/ .
 4. En el moment de fer-se la inscripció via internet el/la participant rebrà un missatge de conformitat que haurà d´imprimir i presentar fins un quart d´hora abans que comenci, per tal que li sigui lliurat el corresponent dorsal.
 5. La inscripció no quedarà formalitzada en ferm fins que no s’hagi realitzat el pagament.
 6. L’assegurança d’accidents és obligatòria per a tots els corredors.
 7. En cap de les dues modalitats no hi ha material obligatori.
 8. L’organització es reserva el dret d’acceptar inscripcions el mateix dia de la cursa.
 9. Preus: El preu de la inscripció serà el següent:

Krisol Trail 18E i 25E el mateix día de la cursa.

Marxa Krisol 12E i 20E el mateix día de la cursa.

 1. Política de devolucions: Qui no pugui realitzar la cursa i ens avisi abans del 16 de maig del 2022 se li retornaran els diners de la inscripció, descomptant el cost de les comissions bancàries. A partir del 16 de maig del 2022, l’organització no retornarà l’import de la inscripció a qui no pugui venir, pel motiu que sigui.

Recollida de dorsal: El lloc de recollida serà a L´Escola Krisol (Riera de Sant Pere 56-60 08338 Premiá de Dalt). Es podrà recollir el dorsal el disabte 28 de maig, entre les 10-14h/17-20h i el diumenge 29 de maig al matí, des de les 8 a 8:45h (fins les 9:15h per la marxa senderista). És obligatori presentar el DNI o document oficial amb fotografia per retirar-lo (pot ser una foto al mòbil).

 1. Cal dur sempre el dorsal en un lloc visible.
 2. Briefing: Es faran 15 minuts abans de la sortida, per tant, el de la Krisol Trail es farà a les 8:45 i el de la Marxa Krisol a les 9:15h. Es donaran els detalls de com està el recorregut i les indicacions d’última hora.
 3. Horari sortida: Es faran 2 sortides diferenciades. La Krisol Trail sortirà a les 9:00h i la Marxa Krisol sortirà a les 9:30h, ambdues a la plaça Can Verboom.
 4. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes, cartells i fletxes. En els punts conflictius hi haurà personal de l’organització controlant el recorregut. Serà obligatori seguir l’itinerari marcat, així com passar pels controls de pas establerts. El corredor que faci drecera o retalli l’itinerari marcat serà desqualificat.
 5. El recorregut es podria veure afectat, en funció de les condicions meteoròlgiques d’última hora o segons les indicacions del Consorci del Parc de la Serralada del Litoral. Si fos així es realitzaria un recorregut alternatiu també marcat i del qual se us informaria per Xarxes Socials, per correu i en el briefing d’abans de la trail.
 6. La Marxa Krisol té un temps màxim per realitzar la prova de 4h
 7. Hi ha trams del recorregut per pista, aquesta estarà oberta al trànsit rodat dels veïns de la zona, per tant s’haurà d’anar en compte en aquests punts. Tot i això, es comptarà amb personal de l’organització per aquests punts.
 8. Hi hauran dos punts d´avituallament, un al km3,5 y un al km8,5
 9. Es donará entrepa i liquid a l´arribada.
 10. No es permet córrer amb animals.
 11. Premis i trofeus:
 12. Krisol Trail 3 primers de la classificació general. Masculí i

femení.

 1. La Krisol Trail y la Marxa esta oberta als majors de 16 anys (els 16 anys fets durant el 2022). Tot i això, els menors de 18 anys hauran de presentar, degudament omplert, el document d’autorització paterna/materna que podreu realitzar en el moment de fer la inscripció. Si no es presenta el document o no està degudament omplert no es podrà participar.
 2. No ens fem responsables dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
 3. Tots els participants tenen l’obligació d’assistir a un altre corredor/a en cas d’observar un accident i/o comunicar-ho al control més proper. En cas de no fer-ho seran desqualificats.
 4. Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada, dirigint-se al control pels seus propis mitjans, excepte en el cas de lesió o accident. A partir d’aquest moment, el participant quedarà fora de la cursa i assumirà qualsevol responsabilitat derivada de la seva retirada.
 5. Deixalles: Llençar deixalles fora dels llocs designats a cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut serà motiu de desqualificació.
 6. L’organització es reserva el dret d’excloure de la Trail a aquells corredors i corredores que la seva conducta dificulti o interfereixi en el bon desenvolupament de la cursa.
 7. Un equip escombra de l’organització farà el recorregut tancant les dues modalitats.
 8. Les condicions meteorològiques no suposaran la suspensió de la prova. Si les inclemències del temps fossin adverses es realitzaria un recorregut alternatiu degudament senyalitzat.
 9. Durant el recorregut l’organització posarà fotògrafs que faran fotos als corredors. L’organització de la Krisol Trail pot utilitzar aquestes fotos al llarg de l’any per a fer promoció de la cursa a la pàgina web, xarxes socials, cartells promocionals… Per tant, els corredors/es accepten cedir els drets d’imatge.
 10. Aquest reglament podrà ser modificat per l’organització, sempre i quan ho cregui necessari.
 11. El corredor manifesta que està informat i és conscient de la longitud, dificultat i exigència física de la prova, i que disposa dels coneixements, experiència, material i del nivell físic i psicològic necessari per superar possibles problemes relacionats amb les exigències de la prova.

© Trail Vilamajor

 1. El fet d’inscriure’s a la Krisol Trail dóna per entès el reglament i acceptar-lo en la seva totalitat.
⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼