06 dic 2021, Vall d'Alba

3 PUJADES A LA ERMITA DE LA VALL D'ALBA

Clasificaciones

Clasificaciones

12,2KM
12.2km

Información de contacto

Contactar con el organizador964029649

Información Básica

Horario y lugar de la prueba
LA PROVA TINDRÀ LA SORTIDA A LES 9.00 HORES DES DEL PAVELLÓ POLIESPORTIU.
Recogida de dorsal
ELS DORSALS I EL XIP ES PODRAM RECOLLIR EN EL MATEIX LLOC DE L'EIXIDA DES DE LES 8.00 H FINS A 15 MIN ABANS DE L´HORA DE LA SORTIDA
Política de devoluciones
SEGÚN LO ESTIPULADO EN EL REGLAMENTO

Reglamento

MEMÒRIA DE LA XVI VOLTA A PEU

6 DE DESEMBRE 2021

PUJADES A LA ERMITA DE LA VALL D’ALBA

PRESENTACIÓ

L’ esdeveniment esportiu VOLTA A PEU VALL D’ALBA, està organitzada per l ’AJUNTAMENT DE VALL D’ ALBA amb la col·laboració del GRUP SENDERISTA L’ ALBEA i CICLESXTREM VALL D’ALBA. Es tracte d’una prova esportiva, que a banda de promocionar la pràctica esportiva, vol donar a conèixer l’ entorn natural de la localitat i fomentar l’estima pel medi ambient. La prova es realitzarà el proper dia 6 de desembre amb sortida i arribada al Pavelló Poliesportiu.

Enguany consta de una volta amb una distància de uns 12,2 km., i la peculiaritat és que es pujarà a la Ermita de San Cristòfol per 3 llocs diferents, al haver creat una senda nova que comunica dos passos de ramat antics denominats "Pas de ramat del Tossal Roig" i "Pas de ramat del Plà de l'Albea".

Esta volta transcorre per camins i senders d’ aquest poble de la comarca de la Plana Alta en l’interior de Castelló. – Es pot trobar es informació en la pag web: urbanrunningcastellon.com i a la pàgina de facebook de la organització : https://www.facebook.com/voltapeuvalldalba

ÀMBIT GEOGRÀFIC DE LA PROVA

La prova avarca geogràficament el terme municipal de La Vall d’Alba. Es donarà assistència a totes les persones inscrites a la prova que s’encontren en l’àrea d’influència del propi recorregut de la prova.

MAPA DE LA CURSA: https://es.wikiloc.com/rutas-carrera-por-montana/cursa-vall-dalba-2021-85774809

INSCRIPCIONS: (A acabar de rellenar per Urban Running)

El preu de la inscripció serà de 12€

Termini per a inscriu-re’s: fins el dia 4 de desembre a les 23.59 hores

La inscripció serà per Internet.

El pagament es realitzarà a través d’una plataforma de pagament amb targeta.

Les inscripcions per a les dos proves es podran fer a traves dels comerços habituals i la pagina Web: www.urbanrunningcastellon.com realitzant el pagament per TPV (mirar on fer les inscripcions)

La inscripció a la prova dona dret a :

Assegurança d’ accidents
Servei mèdic.
Obsequi de l’organització.
Accés als avituallaments establerts al llarg del recorregut i final.
Dutxa al finalitzar la prova. (dutxes en el gimnàs municipal)

RECOLLIDA DE DORSALS

Els dorsals i el xip es podran recollir en el mateix lloc de l’ eixida des de les 8:00 h fins a 15 min abans de l’hora de la sortida.

La prova tindrà la sortida a les 9:00 hores des del Pavelló Poliesportiu .

Tots els menors per poder recollir el seu dorsal deuran d’ aportar una autorització del tutor legal, per poder recollir el dorsal. Si no se entrega la esmentada autorització NO SE LI ENTREGARÀ el dorsal. L’ autorització es pot descarregar en la pagina web o en …..

ORGANITZACIÓ D’ASSISTÈNCIA I DIRECTRIUS GENERALS.


L'organització de la carrera estableix diferents llocs de control, estant en tot moment comunicat amb el centre de coordinació de la prova. Aquests punts de control informessin dels passos de 1r corredor i escombra.
L'equip escombra estarà compost per personal coneixedor del recorregut i en bona forma física per a poder finalitzar el recorregut sense dificultat. En cas de trobar algun accidentat informessin i no continuessin el seu recorregut fins que arribi l'assistència requerida. Els punts de control s'establiran en zones de fàcil comunicació amb sortida en dos sentits. Des dels punts de control es garanteix l'evacuació i retirada de corredors. Tots els punts de control tindran garantida una assistència mínima d'aigua i avituallament i una petita farmaciola.
Tot el personal de l'organització aniran perfectament identificats

MITJOS SANITÀRIS.

El servei sanitari actuarà en coordinació amb la direcció de la cursa i el cap de seguretat que comunicarà la seua situació dins la prova així com qualsevol altre trasllat que hagi de realitzar per decisió personal

Si anés necessària l'evacuació d'algun participant, ja sigui a l'Hospital o al centre assistencial, obligatòriament el responsable haurà de comunicar-lo al centre de comunicacions, perquè aquest es posi en contacte amb el centre assistencial triat, comunicant el trasllat i el diagnòstic previ del ferit, amb la finalitat que a la seva arribada tinguin preparada la seva assistència immediata i ingrés si fos necessari.

En cas de preveure fred o pluja, seria convenient l'aprovisionament de mantes i beguda calenta en els controls i sobretot en la meta.

La empresa d'ambulàncies posa a la disposició de la prova, 1 ambulància, dotades de tot el material així com el personal que marca el reial decret.

REGLAMENT

L’ esdeveniment esportiu VOLTA A PEU VALL D’ALBA, està organitzat per l ’AJUNTAMENT DE VALL D’ ALBA amb la col·laboració del GRUP SENDERISTA L’ ALBEA i CICLESXTREM VALL D’ALBA.
La volta a peu es de caràcter lliure. Tots els participants podran realitzar la marxa d’acord amb les seues possibilitats físiques, es a dir, no serà una marxa neutralitzada.
La eixida es donarà a les 9:00 en el pavelló municipal.
La recollida de dorsals serà des de les 8 del matí fins a les 8:45 en el mateix punt d’eixida.
En el recorregut s’establiran __1_ abituallaments .
L’edat mínima per a participar es la de _10_ anys.
Queda prohibida la participació de corredors no inscrits.
L’organització es reserva el dret de modificar el recorregut si per qualsevol motiu fora necessari.
Tots els participants així com l’organització de la prova estan coberts per una assegurança.
L’Organització no es responsabilitza dels danys personals o materials produïts per al prova que no estiguin coberts per les assegurances establides a tal efecte.
En cas de suspensió de la prova per causes alienes a l’organització s’establirà un altra data per a la realització de la prova. En cap cas es tornaran les quotes de la inscripció.
Es prohibeix tirar qualsevol tipus d’envàs al terra, es disposaran contenidors en els punts d’avituallament a tal efecte.
Els participants accepten el present reglament.
TEMPS DE PAS i DESQUALIFICACIONS: L’ hora màxima per entrar en META, serà fins les 12:00 hr. Tots els que arriben després de la hora no tindran dret a temps cronometrat. Serà motiu de desqualificació: - Tenir una actitud antiesportiva amb qualsevol participant, persona del públic o organització, -No realitzar el recorregut pel lloc marcat per l’organització, - No portar el dorsal de forma ben visible en la part davantera del participant, - Embrutar o degradar l’ entorn.
En cas d’ abandonament es deu de comunicar obligatòriament a l’ organització o al personal de control de la prova.
Es responsabilitat de cadascú l ‘inscripció a qualsevol de les curses així com la preparació física i psíquica, per aquest motiu l’ organització aconsella que en cas de no estar preparat per afrontar aquest esdeveniment esportiu.
L’ equip mèdic i l’ organització te la potestat de retirar a qualsevol participant que observem que esta posant en perill la seva salut o la de altres participants.

CATEGORIES i PREMIS

3 Premis. Categoria: ABSOLUTA MASCULÍ

3 Premis. Categoria ABSOLUTA FEMENINA

3 Premis. Categoria JUVENIL (de 15 a 18 anys) MASCULÍ

3 Premis. Categoria JUVENIL (de 15 a 18 anys) FEMENÍ

3 Premis. Categoria Veterans (de 40 a 55 anys) MASCULÍ

3 Premis. Categoria Veterans (de 40 a 55 anys)FEMENÍ

3 Premis. Master (a partir de 55 anys) MASCULÍ

3 Premis. Master (a partir de 55 anys)FEMENÍ

3 Premis. Categoria LOCAL MASCULINA

3 Premis. Categoria LOCAL FÉMINA

***Edat complida a data 31 de desembre de l’any en vigor

Es consideraran LOCALS tots el participants nascuts o empadronats en la localitat de Vall d’ Alba o socis de l’ Albea.

10 . NORMATIVA COVID 19

- El corredor deurà abandonar la prova si té símptomes de COVID o temperatura més alta de 37,5º

- Tant corredors com públic deuran d’ evitar aglomeracions.

- El us de la mascareta serà obligatori antes y després de la volta, però dependrà de la normativa sanitària del moment estipulada per les autoritats sanitàries pertinents.

- El públic, que de manera espontània poguera acudir a presenciar l’esdeveniment tindrà que respectar, en tot cas, la distància de seguretat establerta per les autoritats sanitàries.

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼