06 mar 2022, Muro de Alcoy

XIV PUJADA A LA PENYA EL FRARE

Clasificaciones

Clasificaciones

PENYA EL FRARE SPRINT 12K
12km

PUJADA A LA PENYA DEL FRARE 21K
21km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Reglamento

REGLAMENT

XIV PUJADA A LA PENYA EL FRARE - 06/03/2022

ARTICLE 1. DENOMINACIÓ.

XIV Pujada a la Penya el Frare. Tres modalitats:

 • Pujada a la Penya el Frare 21 K.
 • Penya el Frare Sprint 12 K.
 • Caminata Penya el Frare 12 K.

ARTICLE 2. DATA.

6 de març de 2022.

ARTICLE 3. ORGANITZADORS.

La cursa està organitzada i coordinada pel Club d'Esports de Muntanya Les Llebres de Muro, amb la col·laboració de la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Muro de Alcoy així com la d'altres entitats esportives i socials locals.

ARTICLE 4. INSCRIPCIONS.

L’organització limita la participació a un nombre màxim de 750 corredors/es sumades les tres modalitats, de forma que arribat a aquest límit NO s'admetran més inscripcions, ni de forma anticipada ni el mateix dia de la prova. No obstant això, i d'acord al desenvolupament del nombre d'inscripcions i amb l'objecte d'un bon desenvolupament de les carreres, es podrà tancar inscripcions en un nombre inferior al màxim descrit.

Les inscripcions podran realitzar-se pels mitjans següents:

 • Inscripció anticipada (fins el 28/02/2022) a través d'Internet en: https://www.multiesport.es
 • Inscripció el mateix dia de la prova (fins les 8:30h), sempre que no s'hagi arribat al límit màxim de corredors.
 • L'import de la inscripció serà:

16,00 € inscripció anticipada per a totes les modalitats.

20,00 € per a inscripcions el mateix dia de la prova per a totes les modalitats.

 • Només s'acceptarà la devolució de la inscripció si es sol•licita abans del 21 de febrer de 2022 aportant justificant mèdic.

ARTICLE 5. EIXIDA.

Eixida prevista a les 9.00 h desde la Plaça Matzem de Muro. Primer eixirà la Pujada a la Penya el Frare amb 21 Km aprox., 15 minuts despres la Penya el Frare Sprint de 12 Km i la Caminata Penya el Frare de 12 Km aprox.

ARTICLE 6. PARTICIPACIÓ I MATERIAL OBLIGATORI.

Podran prendre part en aquesta prova totes aquelles persones majors de 18 anys que ho desitgen, sempre que estiguen correctament inscrites, tant en temps com en forma i haguen pagat el preu d’inscripció. Podran participar menors entre 16 i 18 anys sempre que realitzen la inscripció i aporten autorització expressa del pare/mare o tutor legal. Els menors que així hi participen ho faran en la categoria de promeses.

S'estableix com a material obligatori per a totes les proves de la mascarilla que s'utilitzarà en els espais necessaris. Per a la Pujada a la Penya el Frare 21K la reserva alimentaria i liquida suficient.

ARTICLE 7. DISTÀNCIES I RECORREGUTS.

Hi han tres modalitats:

 • Pujada a la Penya el Frare 21K- El recorregut té un traçat de 21.000 m, dels quals,

3.500 m seran asfalt, 8.220 m de pistes i camins i 9.280 m de senda, i amb desnivell acumulat és de 1.298 m, amb una cota mínima de 379 m i una cota màxima de 758 m. L'eixida, està situada a la plaça el Matzem i la meta serà al mateix lloc.

 • Penya el Frare Sprint 12K- El recorregut té un traçat de 12.400 m, dels quals, 4.762 m seran asfalt, 3.025 m de pistes i camins i 4.613 m de senda, i amb desnivell acumulat és de 404 m, amb una cota mínima de 379 m i una cota màxima de 539 m. L'eixida, està situada a la plaça el Matzem i la meta serà al mateix lloc.
 • Caminata Penya el Frare 12K- Mateix recorregut que la Penya el Frare Sprint 12K. El recorregut té un traçat de 12.400 m, dels quals, 4.762 m seran asfalt, 3.025 m de pistes i camins i 4.613 m de senda i amb desnivell acumulat és de 404 m, amb una cota mínima de 379 m i una cota màxima de 539 m. L'eixida, està situada a la plaça el Matzem i la meta serà al mateix lloc.

·ARTICLE 8. CATEGORIES.

Les categories dels participants, només per a la Pujada a la Penya el Frare 21K i la Penya el Frare Sprint 12 K, són les següents:

 • PROMESA: desde 16 a 23 anys, complits en el any de referència.
 • SÈNIORS: desde 24 a 39 anys, complits en el any de referència.
 • VETERANS: desde 40 a 49 anys, complits en el any de referència.
 • MASTERS: a partír de 50 anys, complits en el any de referència.
 • MILLORS LOCALS.

ARTICLE 9. ENTREGA DE DORSALS.

L’entrega de dorsals i chips es realitzarà el dissabte 5 de març de 2022 de 11:00 a 14:00 i el mateix dia de la prova, a partir de les 7:30 h i fins les 8:30 h en la Plaça Matzem de Muro. Caldrà presentar el DNI per tal de recollir el dorsal i el chip. Es podrà habilitar lliurament de dorsals el divendres 4 de març.

ARTICLE 10. PREMIS I OBSEQUIS.

S’entregaran els premis següents:

 • Trofeus als tres primers classificats i tres primeres classificades de les categories promesa, sèniors, veterà, màsters i millor local només per a la Pujada a la Penya el Frare 21K i la Penya el Frare Sprint 12 K.
 • Obsequis per a la primera dona i primer home en pujar al mes alt en la prova 21K.
 • Premi especial al més veterà de la prova.
 • Premi especial al Club més nombrós. Comptarà el nombre de corredors/es que acaben la Pujada a la Penya el Frare 21K o la Penya el Frare Sprint 12 K.

ARTICLE 11. BORSA DEL CORREDOR/A.

Tots el participats inscrits seran obsequiats amb la borsa del corredor (samarreta tècnica o complement tècnic i altres obsequis), que podrà variar en funció del nombre de participats i dels patrocinadors.

ARTICLE 12. TEMPS MÀXIM I REPARTIMENT DE TROFEUS.

La meta es tancarà 3 hores després de l'inici de la carrera. El repartiment dels trofeus i premis es realitzarà immediatament després.

ARTICLE 13. VEHICLES AUTORITZATS.

Els únics vehicles autoritzats a seguir la prova, seran els que designe l'Organització.

ARTICLE 14. SEGURS.

La Prova està coberta per un Segur de Responsabilitat Civil i d'accidents que cobrirà a tots els participants inscrits.

ARTICLE 15. ASSISTÈNCIA MÈDICA.

L'Organització comptarà amb servei mèdic especialitzat i necessari al servei de les corredores i dels corredors que estarà present a la plaça Matzem.

En determinats avituallaments, degudament senyalitzats, els participants disposaran d'una farmaciola per a primers auxilis.

ARTICLE 16. CLASSIFICACIONS I FOTOS.

La classificació general dels participants es podrà trobar un cop acabada la prova a la plaça Matzem. Posteriorment la classificació així com les fotos es podrà consultar a la web http://www.lesllebresmuro.com i en la seua página de Facebook i a l'empresa encarregada del cronometratge en https://www.multiesport.es.

ARTICLE 17. DESQUALIFICACIONS.

L'Organització de la competició està facultada per retirar durant la prova:

 1. A qualsevol atleta que manifeste un mal estat físic.
 2. A l'atleta que no realitze el recorregut complet.
 3. A l'atleta que no tinga dorsal o no el porte visible.
 1. A l'atleta que manifeste un comportament no esportiu.

ARTICLE 18. SERVICIS DE DUTXA I GUARDA-ROBA.

L’Ajuntament de Muro de Alcoy habilitarà un servici de dutxes que estarà ubicat al Poliesportiu Municipal (aproximadament a 300 m de l’eixida i de la meta).

L'organització posa a disposició del corredor/a un servei de guarda-roba des de les 7:30 i fins 12.30. Per recollir el material dipositat serà necessari mostrar el número de dorsal.

ARTICLE 19. MINI-CURSA.

A les 10:00 h es podrà celebrar una mini-cursa popular no competitiva (0,5 km aprox.), pensada per als més joves (recomanable per a xiquets entre 8 i 16 anys). La inscripció d’aquesta mini-cursa es realitzarà el mateix dia de la prova de 9.45 h a 10.00 h a la propia plaça Matzem i serà totalment gratuïta. Els participants a aquesta Mini-cursa no tindran borsa del corredor.

ARTICLE 20. RESPONSABILITAT CONDICIONS FÍSIQUES.

El/la participant declara estar en condicions físiques òptimes per realitzar alguna modalitat d’aquesta prova.

ARTICLE 21. ACCEPTACIÓ.

Tots els participants, pel fet d'inscriures, accepten el present reglament i en cas de dubte o de sorgir alguna situació no reflectida en el mateix, s'estarà al que dispose l'Organització.

ARTICLE 22. ABANDONAMENTS.

L'organització espera i desitja que tots els participants acaben la prova. En cas d'haver d'abandonar la mateixa, el participant ho ha de comunicar a un responsable de l'organització.

ARTICLE 23. AVITUALLAMENTS

Pujada a la Penya el Frare 21K- Hi han 5 avituallaments. Els avituallaments sòlids i líquids estaran localitzats en la Font del Baladre (anada i tornada), altre en el camí de la Foia junt al Mas de Calistro i l’últim en la zona de meta. Hi haurà un avituallament líquid al cim de la Penya El Frare junt la Caseta de Gallina. El personal d’organització s’encarregarà de retirar i netejar les zones d’avituallament.

Penya el Frare Sprint 12K- ha 3 avituallaments sòlids i líquids. Els avituallaments estaran localitzats a la Font del Baladre (km 4,5), un altre a la Font de la Perla (km 9) i l'últim a la zona de meta. El personal d'organització s'encarregarà de retirar i netejar les zones d'avituallament.

Caminata Penya el Frare 12K- ha 3 avituallaments sòlids i líquids. Els avituallaments estaran localitzats a la Font del Baladre (km 4,5), un altre a la Font de la Perla (km 9) i l'últim a la zona de meta. El personal d'organització s'encarregarà de retirar i netejar les zones d'avituallament.

ARTICLE 24. MODIFICACIÓ DEL REGLAMENT I RESOLUCIÓ DE DUBTES.

L'organització, per causes de força major o imprevistos importants, es reserva el dret de variar qualsevol article d'aquest reglament, que haurà de ser aprovat amb caràcter previ per la Direcció territorial de Justícia, Administració Pública, Reformes Democràtiques i Llibertats Públiques.

Tot el que no esta al present document es regirà per el reglament de carreres de muntanya de FEDME.

Davant de qüalsevol incidència no prevista en aquestes bases, pertany a l'entitat organitzadora prendre la decisió que considere oportuna en cada cas.

ARTICLE 25. SUSPENSIÓ.

Per inclemències del temps, COVID, motius de seguretat, nivell de alerta, o qualsevol altre motiu aliè a l'organització es pot suspendre la cursa sense que això genere dret a la devolució de la inscripció. La suspensió i anul·lació es comunicarà amb una antelació mínima de 30 minuts abans de la eixida prevista. De la mateixa manera, la eixida es pot veure endarrerida.

ARTICLE 26. COVID 19.

Durant el desenvolupament de la prova es respectaran i portaran a terme totes les mesures higièniques sanitàries exigides per a aquest tipus desdeveniment per les autoritats sanitàries respecte a les mesures COVID. L'organització s'encarregarà de fer saber quines mesures

s'aplicaran per al desenvolupament correcte de les proves, ajustant i adaptant les que legalment s'exigeixin i aquelles necessàries i aconsellables per a la lluita comuna contra la propagació del COVID 19.

ARTICLE 27. INFORMACIÓ I LOPD.

Es pot consultar la pàgina web http://www.lesllebresmuro.com o https://www.multiesport.es i enviar dubtes a lesllebresmuro@gmail.com.

Les dades, que procedeixen directament i explícitament dels interessats, seran recollides sota la responsabilitat de l'CEM les Llebres de Muro per tal d'el desenvolupament de la "Pujada a la Penya el Frare". La base legal que ens permet tractar les seves dades és "Consentiment explícit de l'interessat" contingut en el Reglament (UE) 2016/679 de el Parlament Europeu i de Consell, de 27 d'abril de 2016. L'informem que les seves dades podran ser cedides a empreses col·laboradores de l'esdeveniment. Les categories de dades que es tracten són: Dades d'identificació, adreces postals o electròniques i dades de circumstàncies socials. No es tracten categories especials de dades personals. Té dret a accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o, si escau, sol·licitar la seva supressió i cancel·lació. Responsable de l'tractament: CEM Les Llebres de Muro. CIF G54758438. Correu electrònic: lesllebresmuro@gmail.com. Plaça Matzem, 1. 03830 Muro.

EL CLUB D'ESPORTS DE MUNTANYA LES LLEBRES.

G54758438

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼