16 jun 2018, Sant Joan de Moró

Petjada - Volta al Terme de Sant Joan de Moró

Clasificaciones

Clasificaciones

Petjada
16/06/2018 07:30 19.5km

Mitja Petjada
16/06/2018 07:45 9.8km

Información de contacto

Contactar con el organizador964830010

Reglamento

Reglament XIX Petjada-Volta al terme de Sant Joan de Moró i II Mitja Petjada

A només un any del nostre XX aniversari torna la Petjada-Volta al terme de Sant Joan de Moró pertanyent al XII Circuit Diputació Provincial de Curses per Muntanya.

ITINERARI

El recorregut transcorre pel terme municipal de Sant Joan de Moró. La distància aproximada és de 19,5 km per a la Petjada i de 9,8 km per a la Mitja. Per cobrir aquest itinerari es dona un temps màxim de 5 hores. Hi haurà 4 controls com a mínim , amb el corresponent avituallament (En el cas de la Mitja, 1 control i avituallament).

L’itinerari es trobarà totalment senyalitzat per marques i per les senyalitzacions dels organitzadors (es recomana extremar la precaució, ja que el recorregut no està tancat al trànsit).

EIXIDA

L’eixida serà al Pavelló Multifuncional de l’Ajuntament de Sant Joan de Moró el 16 de juny de 2018 a les 7:30 hores del matí per a la petjada i 15 minuts després per a la Mitja. El lliurament dels dorsals es realitzarà el divendres per la vesprada dia 15 de juny en horari de 18:30 a 20:30 hores i el dia de la prova, a partir de les 6:30 hores i es tancarà 15 minuts abans de l’eixida.

CONDICIONS D’INSCRIPCIÓ

En la Petjada només poden participar els nascuts anteriorment al 2002 (majors de 16 anys), i en la Mitja Petjada els nascuts anteriorment al 2006 (majors de 12 anys). Els participants menors d'edat (12-17 anys) podran participar amb autorització dels pares o tutors i només puntuaran en la categoria ABSOLUTA I CADET de la MITJA PETJADA.

Tindran efecte de participants locals sols aquells que estiguen empadronats o siguen naturals del municipi.

INSCRIPCIÓ I FORMA DE PAGAMENT

Enguany 1€ de cada inscripció serà entregat a l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC).

L’import de la inscripció serà de:

  • 13€ fins al dia 13 de juny en la Petjada i 11€ per a la Mitja
  • Des del 9 fins al 13 de juny sols es podrà formalitzar la inscripció per la web de Evasion Running.
  • Per als socis de Running Moró es farà un preu especial de 10 euros per a la Petjada i de 8€ per a la Mitja.

No s’admetran inscripcions el mateix dia de la prova.

La inscripció s’haurà de formalitzar per mitjà d’una de les tres formes següents:

- A través d’Internet: fent servir el formulari en línia disponible a www.evasionrunningcastellon.com, (pagament amb targeta bancària).

- Físicament: entregant una còpia de l’ingrés i del butlletí d’inscripció a l’Ajuntament de Sant Joan de Moró, en este cas el pagament haurà d’ingressar-se al compte corrent 2038 6490 87 6000009831 de Bankia ( al concepte de l´ingrés hi haurà d’aparèixer el nom del participant).

- Formalitzant la inscripció en un del punts col·laboradors.

L’organització limita a 1200 la quantitat de participants. Per tant no podrà inscriure’s ningú més una vegada s’haja arribat al límit fixat, encara que no haja vençut el termini d’inscripció. Més informació al telèfon 696043770 o a Internet a https://clubrunningmoro.wordpress.com/la-petjada/, a Facebook www.facebook.com/pages/Petjada/521019671368574?ref=hl.

PREMIS

Tots aquells participants que participen en la prova obtindran un obsequi commemoratiu que constarà de samarreta tècnica i altres regals que l’organització obtinga. També es farà un sorteig de regals per a tots els participants. Els tres primers classificats de cada categoria obtindran un trofeu commemoratiu. En la Mitja Petjada nomes tindran trofeu les categories Absoluta i Cadet. Les categories en homes i dones queden establertes de la següent manera:

MITJA PETJADA

-CADET: De 12 a 17 anys.

-ABSOLUT

PREMIS CATEGORIES LOCALS:

-CADET: De 12 a 17 anys.

-ABSOLUT

PETJADA

- JUNIOR/PROMESA: De 18 a 23 anys.

- SÈNIOR: De 24 a 39 anys

- VETERÀ A: De 40 a 49 anys

- VETERÀ B: De 50 a 59 anys

- VETERÀ C: De 60 anys en avant.

- CATEGORIA MINIMALISTA: es premiarà al primer home i la primera dona.

PREMIS CATEGORIES LOCALS:

- SÈNIOR: De 18 a 39 anys

- VETERÀ: De 40 anys endavant

L'edat que delimita cada una de les categories fa referència a l'edat que complirà el participant durant l'any en curs, independentment de la que tinga en el moment de celebrar-se la prova.

REGLAMENT CATEGORIA MINIMALISTA. (Recorregut Petjada)

La categoria minimalista esta dotada amb premis al primers classificats de les seccions masculina i femenina, i classificació pròpia, a la qual poden optar els atletes inscrits i que finalitzen la carrera amb el calçat previst per la categoria minimalista.

El calçat que s’ha d’utilitzat per a esta categoria és el que no te desnivell entre el taló i la part davantera (zero drop), i un màxim de grossor de 12 mil·límetres en total (marge d’error 10%).

Serà admès qualsevol tipus de calçat que s’ajuste a estos requisits (sabatilles, huaraches, huaraches casolanes, fivefingers, etc.). D’acord amb este criteri, estes mesures garantitxen una pràctica de carrera “minimalista” correcta, i són a les que ens cenyirem per delimitar el calçat apte per participar en esta categoria. L’organització comprovarà que tots els inscrits en esta categoria s’ajusten als requisits.

-CLUBS (Sols en la cursa llarga)

-L´equip ha d´estar format per un mínim de 5 integrants sent almenys un dels membres del sexe contrari.

- Obtindran premi els 5 millors temps sent almenys un d’ells sempre del sexe contrari.

A tots els participants en acabar el Circuit Diputació que consta de 6 proves se li entregarà un OBSEQUI-FINISHER.

ALTRES CONSIDERACIONS

Serà motiu de desqualificació:

- Invertir més de 5 hores a completar el recorregut.

- No realitzar la totalitat del recorregut a peu, pel lloc marcat per l’organització.

- Embrutar o degradar l’itinerari i la muntanya en general.

- No portar el dorsal i el xip al lloc indicat.

- No prestar auxili a qualsevol participant que puga sofrir un accident, havent de manifestar-ho al control més pròxim.

És responsabilitat de cada participant seguir el recorregut marcat, així com estar ben preparat físicament.

Recomanem que els participants disposen d’una assegurança que cobrisca qualsevol accident durant la prova. L’equip mèdic tindrà la potestat de retirar qualsevol participant quan considere que la seua salut es troba en perill.

El mal oratge no serà cap obstacle per a la celebració de la prova, si bé l’organització es reserva la possibilitat de suspendre-la abans del començament. Si es donarà aquesta possibilitat es fixaria una altra data.

La participació en la cursa suposa l’acceptació d’aquest reglament, així com eximeix els organitzadors de qualsevol responsabilitat sobre els accidents o desperfectes que puguin ocórrer als participants durant el transcurs de la prova, tant a ells mateix com a tercers.

Les dades de cada participant seran utilitzades per a la futura comunicació d’activitats. En el cas de voler cancel·lar aquest permís s’haurà de notificar a l’organització. Tot allò que no estiga previst queda davall la decisió de l’organització.

PUNTS DE INSCRIPCIÓ

- Atmósfera Sport: C/ Sierra Mariola, 13 - Castelló. Tlf: 964 242912

- Evasion Running: C/ Pintor Sorolla, 13 - Castelló. Tlf: 964 830010

- Esport Sorribes: C/ Almenara, 18 - La Vall d’Uixó. Tlf: 964 660630

- Herbolari Fernando Tel: C/ Ample, 14 - Nules. Tlf: 964 672869

- Sabateria Bonaque : C/Salvador allende,8- La Vall d’Uixó. Tlf: 964663124

- Urban Running: C/Perez Galdós,4 Bajo- Castelló. Tlf: 964029649

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼