07 jul 2018, Palomar (el)

INSCRIPCIÓ AL X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA 2018

Clasificaciones

Clasificaciones

X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA
07/07/2018 19:30

VI CIRCUIT DE CATEGORIES INFANTILS DE LA VALL D’ALBAIDA
07/07/2018 19:30

Información de contacto

Contactar con el organizador660917819

Reglamento

X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA 2018

VI CIRCUIT DE CATEGORIES INFANTILS DE LA VALL D’ALBAIDA

PARTICIPANTS

L’Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida organitza el X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida i el VI Circuit de Categories Infantils de la Vall d’Albaida 2018, al qual tindran accés totes les persones que ho desitgen. El circuit 2018 és, per tercera vegada, solidari amb la “Fundació ANIMA”; amb la qual cosa, de la quota d’inscripció al circuit i de la quota de carreres individuals que pague cada atleta, un euro anirà destinat a la seua Fundació. La finalitat d’aquesta entitat és ajudar als afectats de càncer des dels diferents àmbits que afecten, no sols al malalt, sinó també al seu entorn (familiars, amics, etc.).

El Circuit tindrà com a base les carreres que el composen. En cadascuna d’elles es realitzarà una classificació paral·lela per a tots els inscrits.

El Circuit de Carreres Populars es durà a terme des del mes de maig fins al mes de novembre, i contarà:

 • De Circuit per a xiquets/tes, categories benjamí, aleví i infantil: 8 proves: Montaverner, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Aielo de Malferit, L’Olleria i Ontinyent, de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 5 de les 8 proves.
 • De Circuit per a les categories júnior (fins 10.000 metres): 11 proves: Bocairent, Agullent, Bèlgida, Montaverner, El Palomar, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Aielo de Malferit i L’Olleria, de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 7 de les 11 proves.
 • De Circuit per a les categories sènior, veterans A, B, i màster: 16 proves, de les quals s’haurà de puntuar, al menys, en 10 de les 16 proves.

CATEGORIES

Les categories del X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA 2018, queden establides de la següent forma:

CATEGORIES

EDAT

masculí i femenina

 • Benjamí:
 • Aleví:
 • Infantil:
 • Júnior:
 • Sènior:
 • Veterans A:
 • Veterans B:
 • Màster:

(anys de naixement)

Nascuts/des en 2009 i 2010 (8-9 anys amb autorització paterna)

Nascuts/des en 2007 i 2008 (10-11 anys amb autorització paterna)

Nascuts/des en 2003 - 2006 (12-15 anys amb autorització paterna)

Nascuts/des en 2001 - 2002 (16 – 17 anys amb autorització paterna)

Nascuts/des de 1984 i 2000 (18 - 34)

Nascuts/des de 1974 fins 1983 (35 - 44)

Nascuts/des de 1964 fins 1973 (45 - 54)

Nascuts/des el 1963 i anteriors (55 o més)

*Es prendrà com a referència l’edat que tinga el/la participant a l’hora de començar el circuit.

INSCRIPCIONS

Els/les atletes que desitgen participar en el X Circuit Cajamar de Carreres Populars de la Vall d’Albaida hauran d’efectuar la seua inscripció al Circuit a la pàgina web oficial de www.mancovall.com. La fitxa d’inscripció haurà de ser emplenada, amb totes les dates, correctament.

La quota d’inscripció serà:

Categoria xiquets/tes, benjamí, aleví, infantil, juvenil: 10 euros

Categoria sènior i veterans A.B, i Màster: 40 euros

La inscripció quedarà oberta el 10 d’abril de 2018, i es tancarà segons en la cursa de la categoria del circuit que done l’opció a la borsa del corredor.

Els corredors júniors podran participar en les carreres següents: Agullent, Bèlgida, Montaverner, Bocairent, El Palomar, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Aielo de Malferit i L’Olleria (voltes fins a 10km, proves menys exigents que hi ha al circuit).

En el cas dels xiquets/tes, en els següents pobles: Montaverner, Castelló de Rugat, La Pobla del Duc, Llutxent, Quatretonda, Aielo de Malferit, L’Olleria i Ontinyent. Les distàncies per a les categories Benjamí i Aleví seran de 500 metres, i, per a la categoria infantil, de 2000 metres.

INSCRIPCIONS CURSA A CURSA

Els corredors inscrits cursa a cursa (no inscrits al circuit) hauran d’abonar 5,00€ i els xiquets 3,00€ en cadascuna d’elles. No entraran en el sistema de puntuació, ni tindran dret als regals del circuit (borsa del corredor, trofeus de guanyadors del circuit), però sí hauran d’acollir-se al present reglament i als reglaments de les diferents proves.

No seran admesos per l’Organització els corredors que no estiguin inscrits o córreguen sense dorsal i xip, impedint que tinguen accés a la carrera en defensa dels drets dels reglamentàriament inscrits.

L’ingrés de la quota s’abonarà, mitjançant TPV virtual, a l’hora de formalitzar la inscripció en la web oficial de www.mancovall.com

NO S’ADMETRAN INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA PROVA, EN CAP CAS.

LLIURAMENT DE DORSALS (Comú per a totes les categories)

La recollida de dorsal i xip dels inscrits al circuit es durà a terme en el Rull Intersport, SL, al c/Martínez Valls, 4-baix, a Ontinyent (Tel. 962382003).

Per arreplegar el dorsal/xip farà falta presentar el D.N.I. (serà vàlida una imatge en el mòbil).

Tots els menors d’edat hauran de lliurar en el moment de la retirada del dorsal una autorització paterna o materna que trobaran en el moment de la inscripció.

Aquest dorsal i xip serà únic i intransferible per a tot el circuit.

La pèrdua o trencament del dorsal i/o xip obligarà el corredor a adquirir-ne un de nou, si desitja seguir participant en el circuit. En aquest cas abonarà, pel seu compte, l’import de 2€, pel dorsal, i 5€, pel xip.

Per als corredors no inscrits al circuit, serà imprescindible apuntar-se a cada cursa que es vol realitzar, abans del dijous anterior a cada prova, excepte Castelló de Rugat, on el termini finalitzarà dimecres.

ASSEGURANÇA

L’Organització reclina tota responsabilitat pels danys, perjudicis o lesions que els participants en aquest circuit puguen patir o causar a tercers. La Responsabilitat Civil anirà a càrrec de cada poble participant que cobrirà les incidències inherents a la prova, si bé l’Organització disposa d’una assegurança d’accidents que els/les corredors/es tenen cobertes les garanties i capitals següents:

Mort per accident:

 • Mort per accident: 12.000,00 €
 • Invalidesa permanent parcial per accident: fins 12.000,00 €
 • Invalidesa permanent absoluta per accident: 12.000,00 €
 • Assistència sanitària: il·limitada

CRONOMETRATGE

El cronometratge de les carreres es realitzarà mitjançant el sistema Timing Sense de l’empresa Multiesport, SL. Cada corredor rebrà el seu dorsal, amb el xip adherit al mateix. Tot participant en les carreres populars que no porte el dorsal amb el seu corresponent xip en el pit, no resultarà classificat.

DESQUALIFICACIONS

El xip i dorsal són personals i intransferibles

Tot participant pel fet d’estar inscrit al Circuit o a una carrera serà responsable del xip i dorsal que li lliure l’Organització.

L’Organització es reserva el dret sancionador

L’Organització tindrà caràcter d’autoritat i serà el sancionat el que haja d’aportar en el termini de 24 hores des de la comunicació de la infracció les proves pertinents per a la seua defensa. Passat aquest termina la sanció serà oficial.

Participant sense xip o dorsal

Tot participant que córrega sense xip o dorsal no se li permetrà l’entrada en la línia de meta. 100 metres abans de l’arribada un equip de l’organització convidarà a aquests corredors a abandonar la prova.

L’Organització establirà les mesures legals oportunes per identificar al corredor sense xip o dorsal. En cas de ser identificat se li prohibirà la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Participants amb més d’un xip

Tot participant que siga detectat amb més d’un xip, l’Organització anotarà el seu nombre de dorsal i se li prohibirà la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Participants amb dorsal falsificat

Si l’Organització detecta que un dorsal ha sigut falsificat donarà automàticament de baixa al corredor les dades del qual es corresponen al número de dorsal duplicat i se li prohibirà la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Participants que no realitzen la totalitat del recorregut

Tot participant que no realitze el recorregut íntegre del circuit i que siga detectat pels voluntaris que es distribueixen al llarg del circuit, serà desqualificats de la carrera.

Participant que demostren una actitud violenta

Tot participant que demostre una actitud violenta tant amb l’Organització com amb la resta de corredors i espectadors podrà ser sancionat amb la desqualificació de la carrera o en funció de la seua gravetat amb la prohibició de la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Desqualificació del circuit

La desqualificació del Circuit suposarà la prohibició de la participació en la resta de carreres que resten del Circuit.

Els corredors desqualificats no tindran opció als premis i trofeus.

El xip del corredor serà donat de baixa. Si es detectara la participació d’aquest corredor en alguna carrera del Circuit estant sancionat, se li prohibirà la participació en la següent edició del Circuit.

La decisió sobre la possible desqualificació del/l’atleta per les circumstàncies dalt esmentades, o qualsevol altra, serà adoptada pel Comité Organitzador.

En cas de dubtes, prevaldrà el criteri de l’Organització.

SISTEMA DE PUNTUACIÓ DEL CIRCUIT I CLASSIFICACIONS

El control de puntuació es farà mitjançant el sistema informàtic de “xip”.

En totes les categories es puntuarà de la següent manera:

1r Lloc: 1 Punt

2n Lloc: 2 Punts

3r Lloc: 3 Punts

4t Lloc: 4 Punts

... s’incrementarà en un punt el següent corredor que vaja passant per Meta.

Per a la classificació final, per categories, per equips/clubs* i general, s’acumularan les puntuacions obtingudes en les carreres mínimes exigibles i puntuaran els millor llocs aconseguits. En cas d’empat, es tindrà en compte:

1r: El número de proves finalitzades

2n: A igual número de proves finalitzades, el major número de primers llocs, segons, etc.

Per a la classificació al Premi de Fidelitat, es tindran en compte totes les carreres del Circuit, i promediaran els millors temps obtinguts en elles, puntuant els millors. Es pretén, amb aquesta norma, premiar la fidelitat del corredor.

Els resultats de cada carrera i les classificacions provisional i final es podran consultar per Internet a la Web oficial del Circuit (www.mancovall.com).

(*)Hi haurà classificació per equips/clubs carrera a carrera, on pujaran al pòdium els 3 millors clubs de la cursa. Per obtenir la classificació es puntuaran els 5 primers corredors de cada equip/club. Puntuaran per posició.

TROFEUS CIRCUIT – PREMI FIDELITAT

Trofeus classificació general: 3 primers llocs masculí/femení

Trofeus classificació per categories: 3 primers llocs masculí/femení

Trofeus classificació fidelitat: 16 carreres: 3 primers llocs masculí/femení

Trofeus classificació per Clubs: 3 primers clubs (*)

(*) Per a la classificació, per club, es valorarà la puntuació dels millors 5 atletes de cada club. Els trofeus i/o altres regals serà per a tot el club.

Els/les atletes inscrits al CIRCUIT obtindran una BORSA DEL CORREDOR com a premi a la FIDELITAT, havent de realitzar un mínim de 10 proves de les 16 que consta el Circuit:

ALTRES PREMIS Xecs bescanviables en material “LURBEL”

TRES MILLORS CLUBS

Primer club:

160,00 €

Segon club:

120,00 €

Tercers club:

100,00 €

GENERALS: MASCULÍ/FEMENÍ

Primers de la general:

60,00 €

Segons de la general:

40,00 €

Tercers de la general:

25,00 €

PREMIS FIDELITAT 16 CURSES MASCULÍ I FEMENÍ

Primers de la fidelitat:

50,00 €

Segons de la fidelitat:

50,00 €

Tercers de la fidelitat:

50,00 €

LOTS FIDELITAT “BORSA CORREDOR”

(Recollida en tenda LIKESPORT 2020, SL – P. Ind. El Pla – c/Diables, 34 – 46870 Ontinyent – Tel. 96 291 18 51)

Materials tècnics Lurbel i demés regals i obsequis que l’Organització puga aconseguir.

Aquests premis es lliuraran en la Gala anual del Circuit, la celebració del qual es comunicarà oportunament a través de canals habituals d’informació. Serà obligatòria la presència dels premiats, o de persona delegada pels mateixos, en aquesta gala.

ORGANITZACIÓ

Tots/es els/es participants en el Circuit Cajamar de les Curses Populars de la Vall d’Albaida, pel fet de participar en una carrera del Circuit, accepten el Reglament particular corresponent i el de cadascuna de les proves. Formalitzen la inscripció, amb tots els drets i obligacions, igual que la resta de participants, i declaren trobar-se en perfectes condicions físiques, i assumeixen el risc de la pràctica esportiva.

L’Organització LOCAL de cada prova, serà l’encarregada de facilitar i verificar les distàncies a recórrer, així com de dirimir possibles reclamacions sobre les classificacions de la seua prova.

L’Organització del Circuit es reserva el dret de canviar el Reglament, les dates i els recorreguts de les carreres, si ho considera oportú, donant difusió als canvis i fent-lo públic a través de la web oficial.

PLEC DE DESCÀRREC DE RESPONSABLITATS I PROTECCIÓ

Pel només fet d’inscriure’s, el participant declara el següent:

“Em trobe en estat de salut òptim per participar en el X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA i VI CIRCUIT DE CATEGORIES INFANTILS DE LA VALL D’ALBAIDA 2018. A més, eximisc de tota responsabilitat a l’Organització, patrocinadors o altres institucions participants davant qualsevol accident o lesió que poguera patir abans, durant i/o després de l’esdeveniment esportiu, renunciant des de ja a qualsevol acció legal en contra de qualsevol d’aquestes entitats.

No obstant açò, l’organització recomana als corredors sotmetre’s a un reconeixement mèdic previ a la prova, acceptant tot participant el risc derivat de l’activitat esportiva.

Durant el desenvolupament de la competició contribuiré en la mesura en que siga possible amb l’Organització, per a evitar accidents personals. Autoritze a més al fet que l’Organització faja ús publicitari de fotos, vídeos i qualsevol altre tipus de material audiovisual en el qual puga figurar, acceptant la publicació del meu nom en la classificació de la prova, en els mitjans de comunicació i/o Internet, sense esperar pagament, compensació o retribució alguna per aquest concepte“.

Totes les dades de caràcter personal dels inscrits en el Circuit de Carreres Populars, a peu, seran incorporades a un fitxer, el responsable del qual és la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida”. És necessari el seu tractament per a l’organització i gestió del citat Circuit.

Els titulars podran exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se, per escrit, a la “Associació de Clubs d’Atletisme Popular de la Vall d’Albaida”, a través del Registre General, C.I.F. G98244197 – Avinguda de València, Nº35 (46891-El Palomar),

Inscrita al Registre d’Entitats Esportives de la Comunitat Valenciana número CV-01-048985-V. Sec. 1ª

RECLAMACIONS

Una vegada finalitzada cada prova, s’estableix un termini únic, de 10 dies hàbils, per efectuar les reclamacions oportunes en jd.circuitvallalbaida@gmail.com, NO S’ACCEPTARÀ CAP RECLAMACIÓ FORA DEL TERMINI. Transcorregut aquest termini, les classificacions seran definitives.

INTERPRETACIÓ DEL REGLAMENT

L’Organització es reserva el dret de resoldre els dubtes que puguen sorgir durant el desenvolupament de la carrera segons el seu criteri.

Els/les atletes pel fet de participar accepten la totalitat d’aquest Reglament.

CALENDARI XIQUETS/ES

POBLE

PROVA

DATA/HORA

MONTAVERNER

VOLTA A PEU A MONTAVERNER

16 de juny - 19:00 H

CASTELLÓ DE RUGAT

VOLTA A PEU A CASTELLÓ DE RUGAT

3 d’agost - 18:45 H

LA POBLA DEL DUC

VOLTA A PEU A LA POBLA DEL DUC

18 d’agost - 19:00 H

LLUTXENT

VOLTA A PEU A LLUTXENT

8 de setembre - 17:30 H

QUATRETONDA

VOLTA A PEU A QUATRETONDA

29 de setembre - 18:00 H

AIELO DE MALFERIT

VOLTA A PEU A AIELO DE MALFERIT

14 d’octubre - 10:00 H

L’OLLERIA

VOLTA A PEU A L’OLLERIA

4 de novembre - 10:00 H

ONTINYENT

VOLTA A PEU A ONTINYENT

10 de novembre - 16:00 H

CALENDARI DEL X CIRCUIT CAJAMAR DE CARRERES POPULARS DE LA VALL D’ALBAIDA 2018

POBLE

PROVA

DATA/HORA

DISTÀNCIA

OTOS

OTOS II PUJADA AL CASTELL DE CARBONERA

06 de maig - 09:30 H

10.300 metres

ATZENETA D’ALBAIDA

XV PUJADA A LA FONT FREDA

12 de maig – 18:00 H

11.300 metres

AGULLENT

X VOLTA A PEU VILA D’AGULLENT

2 de juny – 19:30 H

7.200 metres

MONTAVERNER

XIV VOLTA A PEU MONTAVERNER

16 de juny – 19:30 H

7.500 metres

BÈLGIDA

VI VOLTA A PEU BÈLGIDA

23 de juny – 20:00 H

7.000 metres

BOCAIRENT

XIX VOLTA A PEU BOCAIRENT

7 de juliol – 19:30 H

9.000 metres

EL PALOMAR

VI VOLTA A PEU EL PALOMAR

21 de juliol – 20:00 H

7.500 metres

CASTELLÓ DE RUGAT

XXIII VOLTA A PEU CASTELLÓ DE RUGAT

3 d’agost – 20:00 H

7.750 metres

LA POBLA DEL DUC

XV VOLTA A PEU 2018 DE LA POBLA DEL DUC

18 d’agost – 20:00 H

7.000 metres

LLUTXENT

XVI VOLTA A PEU LLUTXENT

8 de setembre – 19:00 H

9.100 metres

ALBAIDA

XIX GRAN FONS MÓNICA PONT

15 de setembre – 17:00 H

10.800 metres

QUATRETONDA

XXV VOLTA A PEU “MEMORIAL ANDRÉS BELLA SANLEÓN”

29 de setembre – 19:30 H

7.400 metres

AIELO DE MALFERIT

V VOLTA POPULAR AIELO DE MALLFERIT “MEMORIAL ESTANIS CASTELLÓ”

14 d’octubre – 11:00 H

8.300 metres

SALEM

XIV VOLTA A PEU PEL BENICADELL

21 d’octubre – 9:30 H

15.300 metres

L’OLLERIA

VI 10K DE L’OLLERIA

4 de novembre – 11:00 H

10.000 metres

ONTINYENT

GRAN FONS “FIRA D’ONTINYENT”

10 de novembre – 17:00 H

11.000 .metres

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼