05 may 2018, Maçanet de Cabrenys

ENDURO LES SALINES

Clasificaciones

Clasificaciones

ENDURO LES SALINES - RIDERS BOUTIQUE 2018
05/05/2018 09:00 29km

ESPECIAL1
06/05/2018 07:00 1km

ESPECIAL2
06/05/2018 07:00 1km

ESPECIAL3
06/05/2018 07:00 1km

ESPECIAL4
06/05/2018 07:00 1km

Información de contacto

Contactar con el organizador

Reglamento

PRESENTACIÓ

Els propers 5 i 6 de Maig es realitzarà a Maçanet de Cabrenys – Girona la prova esportiva: Enduro de les Salines

Aquesta serà la 8ena edició reafirman la seu com la pionera del enduro a la península Ibèrica

Cap altre seu ha organitzat 8edicions seguides.

Cada any ha estat en formats diferents, esperem no decebre en aquesta edició. Hi pendran part desde els pilots profesionals més capdavanters fins els amants més amateurs que volen realitzar la seva primera prova cronemetrada. La sortida es realitzarà a la zona esportiva de Maçanet de Cabrenys i transcorrerà pel massís de les Salines que dona nom a la prova.

El Enduro les Salines està enmarcat dins els recorreguts del Centre BTT Salines Bassegoda, amb trams compartits i trams de nova creació.

Esperem que us engresqui la proposta, el espai és ideal per a la practica esportiva. Com a pioners intentem introduir novetats i anar un pas més enllà, en aquesta edició Riders Boutique Barcelona, col.laborador principal de Enduro les Salines oferirà els serveis tècnics i mecànics de forma gratuïta a tots els corredors

Benvinguts a la 8ena edició de l’Enduro de les Salines 2018

PROGRAMA

DIVENDRES 4 Maig 2018

Recollida de dorsals 18:00h-20:00h

DISSABTE 5 MAIG 2018

09:00h-18:00h Recollida de dorsals *NO es recullen dorsals Diumenge dia 6

09:30H obertura del recorregut

18:30h Briefing de la cursa i dades a comentar

20.00h retransmició en directe del partit de futbol Barça-Madrid a la zona esportiva

DIUMENGE 6 MAIG 2018

08:00h Sortida del primer corredor desde el control 0 (obligatori passar-hi per tots els corredors)

13:00h A mesura que arribin els corredors sels entregarà la camiseta de regal i avituallament

14:00h Entrega de trofeus i cloenda

DADES TÈCNIQUES:

Recorregut balisat de 29’600km i +1700m de desnivell. Amb 4 trams cronometrats de uns 21min (Temps estimat del guanyador)

La sortida i arribada principal es realizarà a la zona esportiva de Maçanet de Cabrenys anomenada la Piscina

Localització GPS: 42.3873015 – 2.756100

INSCRIPCIONS I CRONOMETRATGE

La 8ena edició del Enduro de les Salines serà cornometrada per sistema xip individualitzat

Les inscripcions es realitzaran amb antelació a la plataforma: www.sportmaniacs.com

En cap cas es realitzaran inscripcions mes tard del divendres 3 de maig a les 10:00h.

Limitat a 300 corredors. Garantin la talla de camiseta als 150 primers inscrits. Per rigorós ordre de inscripció

Cada corredor obtindrà un comprovant de inscripció que caldrà presentar a l’organització juntament amb la llicència federativa corresponent o el document de identitat de qui no la disposi

El preu de l’inscripció será de 30eu Els corredors federats i 36eu els corredors no federats

CATEGORIES

Scratx (podi dels 3 millors corredors de la classificació general final)

Júnior (corredors de les categories Júnior i Cadet, nascuts entre 2000-2003)

Sub23 (nascuts entre el 1999 i el 1996)

Elit (nascuts el 1995 o abans i que escullin aquesta categoria)

Màster 30 (nascuts entre el 1988 i el 1979)

Màster 40 (nascuts entre el 1978 i el 1969)

Màster 50+ (corredors de les categories Màsters 50 i 60 (nascuts el 1968 o abans)

Fèmina (corredores dones nascudes el 2003 o abans)

E-bikes: categoria única, podran participar-hi homes i dones nascuts al 2003 o abans.

NORMATIVA ESPECÍFICA DEL ENDURO DE LES SALINES

Podeu trovar la totalitat del reglament a: www.ciclisme.cat

La publicació del track del recorregut es realitzarà 7 dies abans de la celebració de la prova, el qual anirà acompanyat d’un brieffing del recorregut.

El dia anterior a la prova el circuit estarà marcat en la seva totalitat i es podran entrenar tots els trams cronometrats.

Durant els 15 dies anteriors a la prova està prohibit l’entrenament per la zona mitjançant la utilitzacio de “remontes” mecànics.

Cursa oberta a corredors que disposin de llicència de qualsevol federació de ciclisme reconeguda per la UCI, els corredors que no disposin de llicència es farà una asegurança de específica amb un cost de 6eu

Els corredors que no disposin de llicencia de competició només tenen dret a les classificacions de les proves individuals i als trofeus i podis d’aquestes.

En el punt de sortida de la prova, es realitzarà un control de les proteccions dels participants i de la bicicleta. En cas de no complir la normativa, s’impedirà l’inici de la prova.

La pèrdua del número de dorsal, serà motiu de desqualificació del corredor

No es pot utilitzar cap vehicle propulsat a motor (excepte les E-bikes en els participants d’aquesta categoria) en els trams d’enllaç o bé el corredor/s serà/n expulsats de la prova. Aquesta prohibició és vàlida a partir del dia que es publiquin els tracks

Durant la prova, els trams especials estaran tancats a la circulació de vehicles, si bé, aquests es poden creuar amb els trams d’enllaç.

Els trams d’enllaç estaran OBERTS AL TRÀNSIT, amb la qual cosa, cal extremar la precaució i seguir les normes de trànsit.

Els corredors hauran de realitzar tot el recorregut de forma autònoma, no podran rebre ajuda ni assistència externa; a excepció dels punts de assistència mecànica i avituallaments marcats per la organització, es permet l’ajuda entre participants de la prova.

En cas d’haver-se de suspendre un tram, la organització s’encarregarà d’orientar els corredors fins al següent tram especial.

És deure de tots els corredors, participar de forma respectuosa i esportiva

En el cas de què un corredor sigui avançat per un altre de més ràpid el primer haurà de facilitar la maniobra i no entorpir en la mesura del què sigui possible.

El corredor haurà de seguir la traça original del recorregut, tot corredor que abandoni aquesta traça serà desqualificat.

No està permès per part de ningú a excepció dels organitzadors, modificar les característiques del recorregut: modificar la traça, moure pedres i branques, tallar plantes i col·locar punts de referència durant el recorregut.En cas que el recorregut disposi de més d’una traça, l’organitzador optarà per deixa-les obertes i que el corredor escolleixi, o bé de tallar-ne alguna d’elles amb cinta de marcatge

Per verificar que el corredor passa per la traça del recorregut, es podran col·locar punts de control de pas en les especials.

En el cas de què un corredor necessiti sortir del traçat, haurà de tornar a entrar pel mateix punt on s’ha sortit.

En el cas de què un corredor manipuli la senyalització del recorregut (fletxes, senyals, cintes, guix…) serà expulsat immediatament de la cursa.

És deure esportiu i moral de tot participant, socórrer a un altre participant que hagi sofert un accident greu. Cal avisar al següent control

Cada participant serà responsable de la seva actuació a la prova. El corredor decidirà per ell mateix, en cas de sofrir un accident, si decideix seguir participant, a excepció de què el personal sanitari o director de cursa decideixi excloure’l per raons de seguretat o motius de salut.

El recorregut per on passa la prova, en molts trams, son camins privats i amb permís de pas, tan sols per aquest dia. Per tant, quan sigui el cas, sigueu molt respectuosos amb els propietaris en les sortides particulars fora de l’Enduro de les Salines. Es demana no fer públic el track de la marxa

Respecteu l’entorn, la natura i les propietats privades.

Tot corredor, pel fet de pendre part a la prova, renuncia als seus drets d’imatge, permetent a l’organització enregistrar imatges dels corredors (foto/video) en el circuit, zona d’arribada/dinar o en el podi i publicar aquestes en la web i pàgina de Facebook de l’organització

La organització es reserva el dret d’aplicar sancions, les quals poden arribar a la expulsió de la competició, a tot aquell participant que no respecti aquesta normativa, l’esperit de la prova, o bé danyi la imatge i prestigi de la prova o de qualsevol dels seus patrocinadors o col·laboradors.

L’organitzador es reserva el dret de resoldre qualsevol incidència no especificada en aquest reglament i, segons el seu criteri, conjuntament amb el col·legi d’àrbitres, prendre les decisions oportunes

PROTECCIONS OBLIGATORIES

Casc integral en els trams cronometrats (opcional l’ús del casc de XC pels trams d’enllaç) genolleres, guants llargs, mallot de màniga llarga (pot ser curta i en aquest cas es recomana portar les colzeres) motxilla o protecció dorsal. Es recomana addicionalment, colzeres i ulleres.

SERVEIS

Serveis específics de cursa, com ara marcatge, cornometratge i supervició de la Federació Catalana de Ciclisme

Ambulància

Assistència mecánica gratuita a tots els participants a la zona esportiva (Novetat)

Avituallaments

Dutxes

Camiseta de Regal

Megafonia

Trofeus 3 primers classificats de les diferents categories

Sorteigos

⎼⎼⎼⎼⎼⎼  Leer más   ⎼⎼⎼⎼⎼⎼